Licurici de ian-feb 2009 (102)
Raspunsuri - Pagina 12

ada_coman spune:
ada_coman spune:
 Mara exact la fel si la noi... Trag hainele din dulap, le taraie prin casa, se joaca la papuci, imprastie jucariile toata casa, in dulapul cu farfurii, asta cand ii e foame Karinei
 Trag hainele din dulap, le taraie prin casa, se joaca la papuci, imprastie jucariile toata casa, in dulapul cu farfurii, asta cand ii e foame Karinei  ...si asa mai departe. Dar is ale mele si le iubesc
...si asa mai departe. Dar is ale mele si le iubesc  Ma mai enervez, imi trece
 Ma mai enervez, imi trece 
Foarte frumos David, sa nu fie de deochi.  Are si el o burtica respectabila, ca si Klarineta mea. Ledi multa sanatate.
 Are si el o burtica respectabila, ca si Klarineta mea. Ledi multa sanatate. 
Ira  am tot vrut sa-ti raspund referitor la laptele de vaca.La Daria am inceput cu combinatia lapte praf-lapte de vaca cam dupa 1 an jumate si am tinut-o asa pana pe la 2 ani si 2 luni, scazand treptat cantitatea de lapte praf.
 am tot vrut sa-ti raspund referitor la laptele de vaca.La Daria am inceput cu combinatia lapte praf-lapte de vaca cam dupa 1 an jumate si am tinut-o asa pana pe la 2 ani si 2 luni, scazand treptat cantitatea de lapte praf. 
Dark multa bafta cu auditul, nu te slabesc "astia" deloc, mai e un pic si se termina. Multa putere si rabdare  Avansat, nu glima Mister cu vorbitul, Karina mea vorbeste doar in limba ei, in afara de mama si apa, pe care il repeta obsesiv intreaga zi, nu mai zice mare lucru, doar tata, nana (Daria) si chestii pe care doar ea le intelege.
 Avansat, nu glima Mister cu vorbitul, Karina mea vorbeste doar in limba ei, in afara de mama si apa, pe care il repeta obsesiv intreaga zi, nu mai zice mare lucru, doar tata, nana (Daria) si chestii pe care doar ea le intelege. 
Alinuk felicitari domnului Teo pt progrese. Bravooo!! 
Bee cum mai esti? 
Aalina ce-ti fac baietii? 

Sanatate la toata lumea! 

Mamica de  Daria-Ioana 15.08.2007 si
 Daria-Ioana 15.08.2007 si  Karina-Nicole 29.12.2008
 Karina-Nicole 29.12.2008 
  Daria 
 Karina 
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

andre_ea spune:
andre_ea spune:
 Selene, una e sa spui ca cumnata nu stie ce sa zica si alta ca zice ca nu e cazul sa faci nimic. Atunci nici nu mai mai bagam in vorba. Ma bucur ca parerile dr-lor coincid si acum esti si tu linistita.
Eu sunt distrusa sufleteste. Ilinca are bronsiolita, avem tratament cu aerosoli. Am mai facut o singura data aerosoli, dar atunci daca nu statea nu insistam. Acum insa trebuie ca nu avem altfel de medicamente in tratament. Nu pot sa va descriu in ce fel urla fata mea cand ii pui masca pe fata. Trebuie tinuta cu forta ca nu functioneaza nici reclame, nici maimutareli, nimic. Ieri ne mai opream cand nu mai putea nici ea nici noi si ma lua de mana prin casa urland in continuare. E ingrozitor. Asa rau imi pare ca n-am cerut alt fel de medicamente. Nu stiu cum am sa ma descurc zilele astea.
Asta ca sa nu va mai spun ca dr. de ieri a zis ca a fost o greseala ca duminica l-a urgente i-a recomandat Eurespal.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David

mara95 spune:
mara95 spune:
 andreea, si ai mei au avut aerosoli, si andru o lua la fuga cand ne vedea .il tineam cu forta, urla, dar i-au facut f bine.flavi chiar se distra, ei i-au placut.mai au putin si vor intelege si cei mici.
Mara  , mami de Flavi (7 dec 2005)
, mami de Flavi (7 dec 2005)  si Andru (8 ian 2009)
 si Andru (8 ian 2009) 
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Leditia spune:
Leditia spune:
 Neatza..
Ada,burtica lui e asa mare de la FC.Isi mai revenise,dar iar s-a umflat si scaunele iar au devenit dese,cred ca iar trebuie sa marim doza de kreon.
Andreea,off,imi pare tare rau.Multa,multa sanatate si insanatosire grabnica.
ariya ce-o mai face?
Bee,tu cum esti?
Restul fetelor?O imbratisare pt toate.
O zi frumoasa tuturor.
POZE CU NOI de  David Christian
 de  David Christian 

Bazar general

alinuk spune:
alinuk spune:
 Selene ma bucur ca te-ai lamurit in ceea ce o priveste pe Dariutza!
Andre_ea ufff ce spui tu acolo cu micutza...
eu am mai pove aici cum facem aerosolii (am facut vreo doua ture si cu Andu pana acum)..mi se pare o varianta salvatoare vs antibiotic
deci musai doua persoane, una face trompetzele (cu un tub..cel de la folia de alimente de ex) cealalta cu copilul (eventual in picioare cu plimbari) si cu mascutza pe fata
e greu daca ea are deja o aversiune, si mie mi se rupe sufletul si am un ghem in stomac cand tb sa obligi copilul la a face cu fortza ceva... dar altfel nu stiu cum s-ar putea
vezi si tu cum e mai bine pt voi...intreaba si de alternativa cu medicamente
(nu cred ca e o tragedie ca i-ai dat eurespal, stai linistita)

lumeeee lumeeeeeeeee
lumeeee lumeeeeeeeee

azi dau de beut!!!!!
mi's un pui de gheorghitza
alina-gerogiana numele de botez
asa ca ...
sa curga sampania, tortuletzul si ce va mai doreste voua sufletelul

PS: Sf Gheorghe sa va ocroteasca pe toate cele care-si mai serbeaza onomastica astazi 
 Alinuk  

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik  
www.asociatiamame.com/ro/evenimente/evenimente-actuale/un-zambet-pentru-sanatate.html" target="_blank">
"Zambetul copilului tau iti aduce bucurie in fiecare zi.
Acum, zambetul lui poate salva vietile altor copii"                      
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

roxanaz spune:
roxanaz spune:
 dragele mele
zic din start mii de scuze ca trec asa rar pe aici. suntem in renovari, mutari, turbaciuni, congrese, etc. la munca.. cat incape.
incerc sa citesc zilnic ce se intampla iar Ledi si Irina ma mai tin si ele la curent. 
la multi ani Georgetelor si George! sanatate, fericire, noroc in toate!! 

Flo, cum esti? vreau si eu un update de la hematolog. sunt sigura ca totul va fi bine. te imbratisez!
Andre_ea, sanatate multa Ilincai si sa reusiti sa faceti tratamentul cu succes. te imbratisez.
Dark, hai ca nu mai e mult cu banca... spor si sa treaca repede timpul! iarta-ma ca nu am mai apucat sa vb pe mess 
Corina, nu mai stiu daca ai spus ca ai fost la re-evaluarea Caterinei, e totul mai bine acum?
http://picasaweb.google.com/roxana.pavlicu/Aprilie201002#  aici gasiti ceva poze cu domnisorii mei din luna asta.
o zi excelenta tuturor... si scuze daca nu am raspuns tuturor. va pup!

alinuk spune:
alinuk spune:
 rox ce bine ca ai mai trecut pe la noi, spor la mutari/renovari si ce mai aveti acolo voi
ca de obicei iti admir copilashii superbi
si mai observ ceva  VIP aciuni in familie...radu tudor!!! nu cred ca-l confund
 VIP aciuni in familie...radu tudor!!! nu cred ca-l confund
nu mai uit des la tv, dar cand o fac urmaresc adesea dezbaterile publice pe teme actuale (pe el si gasca de la a3)
sa va traiasca toti!
 Alinuk  

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik  
www.asociatiamame.com/ro/evenimente/evenimente-actuale/un-zambet-pentru-sanatate.html" target="_blank">
Nimic nu-i intamplator!

Anuc spune:
Anuc spune:

Buna mamici si licurici!
Noi intram mai rar, dar va citesc de fiecare data. Cu scrisul stam mai prost din lipsa de timp.
La multi ani celor care-si serbeaza azi ziua numelui. Am si eu socrul si soacra :)
Bee, imi pare rau ca treci prin asemenea momente...gandeste pozitiv, ajuta foarte mult. Sper din tot sufletul sa fie o alarma falsa si sa iasa bine analizele.
Andreea, nici Filip nu sta la aerosoli. Culmea e ca i-am spus drei si ea a zis ca exageram noi si a chemat o asistenta sa-i faca, sa vada ea cum face de ne tot plangem noi. Si a stat Filip linistit :). Bineinteles ca acasa a inceput iar circul...poate ar fi o solutie sa-i faca altcineva, nu stiu ce sa zic...
Irina, felicitari pentru job-uri! Sa te ajute Dumnezeu sa le faci fata si sa ai timp si pentru Ochila.
Ledi, am citit ce-ai patit...am pus mana pe telefon de cateva ori sa te sun, dar n-am fost in stare...nu stiam ce sa-ti spun...cred ca ti-a fost si iti este foarte greu in continuare. Ma rog sa iasa soarele si pe strada ta!
Aryia, cand imi e mai greu, ma gandesc la tine si imi trece vaicareala :)
Bebelusi, am ramas uimita cate cuvinte stie Vladut. Al meu nu zice inca nimic...bine, in afara de mama, tata si DATAAAAA...care inseamna GATAAA!. Cum terminam ceva de facut zice si el DATAAAAA cu intonatia pe care o am eu :)
Restul fetelor, iertati-ma ca nu scriu pentru fiecare cate ceva...va citesc mai mereu.
Cate ceva despre Filip. E baiat mare, o adora pe Ioana, o pupa non-stop, se alearga amandoi prin casa....mai ies si scantei cand ii ia Ioanei piesele de la puzzle de ex...Daca i le ia inapoi, se infige in parul ei si tipa. Se spune ca ei fac ce vad, dar va jur ca in casa asta nu se bate si nu se paruie nimeni...e ceva instinctiv....se mai infige si in mine cand nu-i fac pe plac...si asta nu-mi place, dar am rabdare, ce sa fac..
In rest e foarte iubaret, lipicios, sta de fusta mea si ma pupa, sta lipit de mine. Imi place foarte mult, mai ales ca Ioana nu mai e asa, dar mi-e teama sa nu stric copilul, sa nu devina dependent de ma-sa...
am trimis si catva poze pe mailul comun, sa ne vedeti cat am crescut :)
Mami de Ioana&Filip

andre_ea spune:
andre_ea spune:
 Fetelor, multumesc de sustinere. 
Aseara cred ca era si obosita, si nemancata ca vomitase tot la pranz de la muci, si pe la 3 a mancat doar juma de iaurt cu biscuiti, iar seara nimic. Oricum a fost horor, urla cu mine de mana plimbandu-ma prin casa, iar pe ta-su nu-l lasa sa-o ia in brate. A adormit de oboseala nemancata, cum spuneam.
Si in dimineata asta a urlat, s-a inrosit la fata si a transpirat de avea tot parul ud. Dar parca n-a mai fost asa rau. Ma gandesc la impactul psihologic. Mama si tata imi tin o chestie pe fata chiar daca eu nu vreau si ma zbat. 

Alinuk, rau am facut cu Eurespalul pentru ca nu a ajutat-o cu nimic si astfel a ajuns infectia la plaman.  Alinuk, si tuturor sarbatoritilor de azi!
 Alinuk, si tuturor sarbatoritilor de azi!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

alinuk spune:
alinuk spune:
 da, ai dreptate Andree_ea 
eu ma refeream ca nu i-a facut rau eurespalul.. in sine
ci faptul ca nu i-ai dat altceva, da!
multa sanatate!
pana la urma m-as gandi ca e mai bine sa-i fac eu cu fortza aerosoli ecat sa ajung la complicatii si in spital  
(in fine ...zic si eu sa ai in minte partea pozitiva a actiunii...uff nu e deloc usor!)
mititica
 Alinuk  

Andu mik si Teo voinik  
Nimic nu-i intamplator!