Licurici de ian-feb 2009 (102)
Raspunsuri - Pagina 13

deliafairais spune:
deliafairais spune:
 noi ne uitam la baby einstein sau la papa pinguin (un clip fain pe youtube care ii place f mult lui david) cand facem aerosoli. sau ii fac cand e f obosit si adoarme asa. iar daca nu merge nicicum, ii fac in somn.  oricum, evit sa il fortez...la orice.
  oricum, evit sa il fortez...la orice. 
nu stiu de ce, mi-a ramas in memorie ca ne-a spus o data irinac ca nu e bine sa planga copilul cand ii faci aerosoli (si tocmai venea de la o conferinta unde li s-a spus asta). acum, e clar, fiecare face cum poate...

axis spune:
axis spune:
 La multi ani, alinuk, sa-ti fie viata o primavara plina de bucurii!
Andreea, tu stii ce e bine pentru Ilinca, asa ca daca trebuie facut tratamentul, fa-l. Probabil se va adapta sau va renunta sa lupte. Oricum. cu cat mai multa siguranta ai in ceea ce faci, cu atat ii va fi mai usor copilului. 
Anuc, un baiat care creste cu o sora si o mama pline de afectiune va fi cu siguranta un barbat echilibrat care va stii sa faca fericita o femeie. Castigul lui, si-al tau....pana atunci.

Leditia spune:
Leditia spune:
 La multi ani Alinuk si la multi ani tuturor celor care-si sarbatoresc azi ziua de nume.
Andreea,te inteleg..si eu ma gandesc ca-l chinui zi de zi si inca nu intelege sa-i pot explica ca nu o fac sa-l chinui ci sa-i fie lui bine...offf..Multa sanatate va doresc.
Anuc,lasa mai,ca altii si-ar dorii sa aiba baieti mai lipiciosi asa.

Ieri barbata-miu a venit racit copt acasa,vai de el.S-a indopat cu pastile,fervexuri,coldrexuri..degeaba..Am zis ca e o simpla raceala si o sa-i treaca pana azi..Ei bine,nu i-a trecut nici lui si m-a apucat si pe mine acum. Si asa ma doare capul,de fapt toate ma dor.. si stranut si toate cele,ca-mi vine sa ma impusc.
Si asa ma doare capul,de fapt toate ma dor.. si stranut si toate cele,ca-mi vine sa ma impusc. Acum tot ce-mi doresc e sa scape David ca pur si simplu nu mai am energie pt o raceala de-a lui..mai ales ca stiu eu ce naspa sunt racelile la el si ce presupune o raceala..offf.
Acum tot ce-mi doresc e sa scape David ca pur si simplu nu mai am energie pt o raceala de-a lui..mai ales ca stiu eu ce naspa sunt racelile la el si ce presupune o raceala..offf.
pupam gasca..
POZE CU NOI de  David Christian
 de  David Christian 

Speranta si incredere pentru David 
Bazar general

bebelusi spune:
bebelusi spune:
 Andre ea sa stii ca si noi facem aerosol cu forta, dar ii fac foarte bine, si am fost tare, chiar daca l-am fortat stiu ca ii face bine
Mami puiutului Vlad Mihai
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Ciufik spune:
Ciufik spune:
 helau
LMA Alinuk! Sa iti traiasca baietii, toti 3  si si sa fiti sanatosi!
 si si sa fiti sanatosi!
Ledi - vazut baiat de baiat! Ce smeker e el imbracat de plimbare  !
!
Andre_ea - imi pare rau ca va chinuiti. Si noi facem aerosoli cu adrenalina de 2 ori/zi, nu luam Eurespal(frate, e o moda cu siropu' asta, toata lumea il recomanda), luam Prospan, cica e natural si i l-am dat de capul meu inainte sa ajungem la Budimex si mi-a zis dr de acolo sa continui cu el. Dupa 2 doze l-a lasat tusea, si avea una naspa rau. AA, si e si pt tuse uscata si productiva.
In ceea ce priveste aerosoloii, Andrei sta nemiscat pt ca ii punem clipurile de mai jos:
http://www.youtube.com/watch?v=astISOttCQ0
http://www.youtube.com/watch?v=5Kcmtxk8jK8
http://www.youtube.com/watch?v=xd12hR68sWM
http://www.youtube.com/watch?v=CkscL-9XlVg
le caut inainte pe net, le pun in bara si le dau "play" unull dupa altul, fix cat pt 3ml de solutie  . Am auzit de gummy bear asta la zalau, face minuni
. Am auzit de gummy bear asta la zalau, face minuni  . Succes!
. Succes!
Eventual pune-i-l inainte sa se obisnuiasca cu el, sa danseze si pe urma la sedinta de aerosoli ii dai drumul din nou. Sper sa ii placa.  si multa sanatate! (ce tratament aveti?, febra ati facut?)
 si multa sanatate! (ce tratament aveti?, febra ati facut?)
Sanatate tuturor!

Selene_Bunny spune:
Selene_Bunny spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui andre_ea Selene, una e sa spui ca cumnata nu stie ce sa zica si alta ca zice ca nu e cazul sa faci nimic. Atunci nici nu mai mai bagam in vorba. Ma bucur ca parerile dr-lor coincid si acum esti si tu linistita.  Eu sunt distrusa sufleteste. Ilinca are bronsiolita, avem tratament cu aerosoli. Am mai facut o singura data aerosoli, dar atunci daca nu statea nu insistam. Acum insa trebuie ca nu avem altfel de medicamente in tratament. Nu pot sa va descriu in ce fel urla fata mea cand ii pui masca pe fata. Trebuie tinuta cu forta ca nu functioneaza nici reclame, nici maimutareli, nimic. Ieri ne mai opream cand nu mai putea nici ea nici noi si ma lua de mana prin casa urland in continuare. E ingrozitor. Asa rau imi pare ca n-am cerut alt fel de medicamente. Nu stiu cum am sa ma descurc zilele astea. Asta ca sa nu va mai spun ca dr. de ieri a zis ca a fost o greseala ca duminica l-a urgente i-a recomandat Eurespal.  Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009 am tot ce am visat  Delu Prichindelu' Prichinduta Speranta si incredere pentru David | 
Scuze, scuze, m-am exprimat eu gresit...
 Da' io nu m-am suparat ca te-ai bagat in vorba... Cumnata face si curs de homeopatie, da' nu prea sunt remedii homeopate pentru porcomanu' asta de stafilococ...
 Da' io nu m-am suparat ca te-ai bagat in vorba... Cumnata face si curs de homeopatie, da' nu prea sunt remedii homeopate pentru porcomanu' asta de stafilococ...Multa sanatate Ilincutei, draga de ea!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

ada_coman spune:
ada_coman spune:
 Ledi multa sanatate.  Si pe mine m-a prins o raceala, nu cred ca am mai stranutat vreodata asa de rau.
 Si pe mine m-a prins o raceala, nu cred ca am mai stranutat vreodata asa de rau. 
Andreea sanatate multa Ilincai, sa treaca repede boala. 
Mamica de  Daria-Ioana 15.08.2007 si
 Daria-Ioana 15.08.2007 si  Karina-Nicole 29.12.2008
 Karina-Nicole 29.12.2008 
  Daria 
 Karina 
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

ada_coman spune:
ada_coman spune:
 La multi ani!!! Alinuk  si tuturor care isi serbeaza ziua astazi
 si tuturor care isi serbeaza ziua astazi 
Micola cum sunteti? 
 Karina-Nicole 29.12.2008 
  Daria 
 Karina 
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

ada_coman spune:
ada_coman spune:
 Si noi, Si noi tot cu Gummy ne delectam si la aerosoli si cand nu are chef sa stea la masa.  Il folosim de pe vremea Dariei, intotdeauna da rezultate.
 Il folosim de pe vremea Dariei, intotdeauna da rezultate. 
 Karina-Nicole 29.12.2008 
  Daria 
 Karina 
POZE

andre_ea spune:
andre_ea spune:
 Si azi a urlat, dar n-a fost asa horor ca ieri. Dar ieri era nemancata, obosita. Am incercat Baby Einstein, da' nu merge.
O sa incerc si Gummy Bear. Ciufik  .
.
Ledi, la voi ma gandeam ieri cand nu ma intelegeam cu Ilinca.
Edit: Am uitat sa va spun ca mi-a pasat-o si mie fata mea cea generoasa.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David