Copilasi de Iulie - August 2004 (46)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

nu mai inteleg nimic, da`ti spun dupe ce vin de la doctor ce mi`a zis. m`a mincat in kur sa citesc pe net despre chestia asta si`acu is oparita rau

Citat:
citat din mesajul lui corianai

Carmen ar trebui sa iasa la analize, dar uite ca la Eva nu iese niciodata, habar nu am de ce. si dr zic ca e foarte ciudat, urocultura iese ok (poate cu ceva urme de bacterii, dar putine, astfel incat nu pot face antibiograma si nici nu se onsidera infectie) dar la sumar ies ciudatenii, leucocite, sange, proteine, de toate... Deci stai cu okii pe ea si daca zice ca o doare burta dai fuga la dr, poate primeste un antibiotic. La noi asta a fost si este marea problema, ca nu iese la urocultura si stam asa pana ajunge infectia la rinichi. Eu sper sa nu fie infectie la voi, tin pumnii
Gabi la noi creste verzisor (adica muschi)peste tot (inclusiv in iarba daca nu o ingrasi ca lumea), asa ca trebe neaparat masinaria aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Nu dati cu parul pentru ca ii mai dau medicatie dupa ureche lui Matei dar in situatii de pipi peste limite normale l-am rezolvat cu Biseptrim.

Corina, ce fata mare si frumoasa ai! Si ce gradina!!

Olivia, felicitari pentru victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

carmen, multa, multa sanatate, tin pumnii sa fie ok.
corina, ce mare e eva, mama-mama
ioana, saru mana mult, tu esti mereu o draguta. si i-am zis tatei de stampele alea, a zis ca merge pe la pogor sa intrebe si sa-mi cumpere. hihihi, sper sa gaseasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

ioana, saru mana mult, tu esti mereu o draguta. si i-am zis tatei de stampele alea, a zis ca merge pe la pogor sa intrebe si sa-mi cumpere. hihihi, sper sa gaseasca.

..meii in meniu nu erau trecute...sa-ncerce si pe lapusneanu..
Carmencita sanatate Ilincai!!!....si io sunt cea mai buna gospodina la arhivat link-uri si imprimat retete
Corina ce frumoasa este Eva!..ti-am admirat si gradina
Mitzu mai bine dai comanda de un tort!
Edit: Dariutza dragutza pe unde umbli?....cine ne face si noua capitol nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Daria este online dar nu vrea sa vorbeasca cu noi sau are seful langa ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Helou, nu am apucat, azi am fo` libera Si-apoi nici n-am ce zice, sincer la noi nu e nimik nou sub soare
Fac cap. nou !

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

capitolulpatruzecisisapte

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput