Copilasi de Iulie - August 2004 (46)
Raspunsuri - Pagina 19
leeloo2004 spune:
Neata, neata!
Blue - pai la mine se trec florile de la gutuiul japonez...i-au dat florile inainte de frunze si e mic-mititel...Daca nu i-au dat pina acum, s-ar putea sa nu-ti infloreasca anul asta... Si eu am vazut cu bucurie ca Albizia mea a supravietuit asaltului dintilor lui Pongo - desi mi l-a retezat de nu mai e decit un ciot de vreo 10 cm, am vazut pe el o gramada de mugurasi noi, semn ca se pregateste sa intre in vegetatie si deci o sa am o Albizia pina la urma! Ramine acum sa vad cum pot sa-l mai formez ca pom din ce a ramas...
Roberta - nasol cu masina...bine ca macar e doar masina! La bai voi lucrati cu un designer? Pot sa-ti spun ca pe noi ne-a ajutat foarte mult - mai ales in "transcrierea" ideilor noastre pe intelesul muncitorilor...si ai dreptate, gresia si faianta neagra sunt frumoase, dar daca baia e mica, mai bine renunta sau foloseste doar ca accent, altfel efectul e destul de claustrofob...
Kim - la voi cum mai merge cu casa?
Roxana - spor la "sortat"!
Ma duc sa vad pozele lui Alice!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
noi am luat faianta cam asa: http://www.agapetile.com/products/images/RO054%20Cornflower%20Blue%20Rio%20Series%20Hakatai%20Glass%20Mosaic.jpg
gresia e identica in baia mare. o sa fie o mare de patratele
in baia mica e la fel, dar pe nuante alb si bleu ff deschis.
kim222 spune:
fata de ce ati vazut voi mai este o rana linga glezna..
sint agitata..ieri s-a vorbitul cu seful de la ecarisaj,stia de problema de pe acesta strada(au mai fost plingeri)si azi la 10 cica vin sa-i ridice..impreuna cu TV Neptun..
am emotii ma duc..
g_ioana spune:
Neatza
Viviaio recunosc ca nu am avut curaj sa deschid link-ul dat de tine...va tin pumnii sa rezolvati problema azi...Uka ce mai face,mai plange la gradi?(v-am zis ca a mea nu mai vrea deloc la gradi,asta-i a 3 a saptamana de cand nu merge...recunosc ca vreo saptamana n-am dus-o ca era bolnava...chiar nu mai stiu cum sa gestionez problema)
Andreeap mie mi-au placut pozele cu fotbalistulsi cu tine...peste serpi am trecut repede...intr-adevar au niste chestii tare faine cu iashul la casa Pogor nu stiu daca au si de vanzare dar presupun ca pe la anticariat se gaseste cate ceva..
Carmencita multam fainmie imi vine mai aproape locatia Oanei..cand imi incarc bateriile o duc si io pe mandra..
Cristalina felicitari pentru Maria sila multi ani cu sanatate Ioanei
Mitzu cum mai stati cu sanatatea?
Spor la constructii, renovari si gradinarit pentru fetele harnice...io zic pas anul asta,nu vreau decat sa am putin timp sa vad un film, sa cetesc o carte si sa stau la soare ca o molie
hai pupicei,sunt in zona fac ordine in hartii
leeloo2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz noi am luat faianta cam asa: http://www.agapetile.com/products/images/RO054%20Cornflower%20Blue%20Rio%20Series%20Hakatai%20Glass%20Mosaic.jpg gresia e identica in baia mare. o sa fie o mare de patratele in baia mica e la fel, dar pe nuante alb si bleu ff deschis. |
Roxana, e foarte frumoasa!! Si noi am ales pentru bai astfel de faianta - mozaic, am in fiecare baie macar cite un desen cu astfel de faianta si/sau gresie.
Kim - tinem pumnii sa se termine cu bine si cainii sa nu mai ajunga inapoi pe strada...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
mitzura spune:
Buna fetele,
Sper ca e toata lumea bine pe aici.
Robi, daca te rog, imi spui pentru tort ai folosit exact cantitatile din reteta de Krem a la Krem, sau ai facut dublu?
Vreun blat de tort de cumparat bun stiti? Sau sa nu ma bag la asa ceva? N-am luat niciodata si nu stiu cum sunt, dar acum trebuie sa-mi tin ziua sambata si vineri am ore pana seara, asa ca timp sa pregatesc nu prea am.
Deocamdata doar doua intrebari ca sunt intr-o pauza scurta, dar revin...
roberta04 spune:
Mitzu, uite o reteta de blat super usoara: 4 oua se bat intregi cu 18 linguri de zahar, apoi se adauga 18 linguri de ulei, se bate iar, apoi 18 linguri de lapte. 2 prafuri de copt (nestins) le amesteci cu o cana de faina, adaugi faina in ploaie (bati in timpul asta cu mixerul), pana obtii ceva de consistenta unei smantani groase (mai adaugi un pic de faina daca e nevoie), dai la cuptor la foc mediu in forma cu hartie de copt.
Mie mi-a iesit un blat urias, l-am taiat in 3, am insiropat prima parte cu apa+zahar+esenta vanilie, apoi am pus un plic Crem Ole de cacao (batuta 1 minut cu 200 ml lapte si 200 ml smantana), pus blat doi, insiropat cu apa, zahar, esenta lamaie, apoi crema Ole de vanilie facuta la fel, blatul 3 l-am insiropat cu apa, zahar si putin coniac.
Am facut glazura (portie dubla)de la Krem a la krem - atentie, fierbe cam un minut apa cu zaharul ca sa obtii o glazura mai tare, am turnat-o peste tort dupa ce s-a racit, ornat cu frisca spray si ciocolata rasa...
Nu am poze dar arata super si e tare bun la gust. Procesul de fabricatie dureaza foarte putin, poti sa faci blatul joi, vineri sau sambata dimineata cremele, pana dupa-amiaza e numai bun de papa. Mixul de arome e yamiiii...
Scuze ca m-am intins...
kim222 spune:
a fost prins doar un caine..exact cel cu pricina..noroc cu Sorin ca-s cam tolomaci astia de la ecarisaj..