Copilasi de Iulie - August 2004 (46)
Raspunsuri - Pagina 16
Andries spune:
Ioana felicitari!! Iti doresc sa ajungi conf si profesor, iti urez sa ai parte de succes in cariera academica si de un dram de noroc!!
Andries
g_ioana spune:
Multumesc Andreeap si Andries!!Stiam eu ca am uitat ceva,sa va dau de beut asa ca pentru toata lumea avem de toate.....(v-am zis ca saptamana trecuta mi-am uitat pin-ul de la card...si am acelasi pin de 10 ani...noroc cu sotziorul care mi l-a reamintit)
alice2004 spune:
Aaaaa, stimata doamna doctoresa cuscrela, felicitari !!! Bravos si la mai mare ! Acu e clar ca tre sa faci olecutza de pauza - asta citind episodul cu pinul uitat, ntzzz, ntzzz ! Asa ca sa ne relaxam si sa petrecem, nu ? Pupici mii !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Andries spune:
Super tare faza cu pinul!! Eu de ex...la anumite sisteme IT la care trebuie sa am o parola foarte greu de spart...mi-am facut niste combinatii din tabelul Mendeleev...au trecut toate testele de securitate!
Andries
g_ioana spune:
Multumesc, Carmencita! (ai fost cu Ilinca la balet miercuri ..daca da, vreau si io detalii,pliiz!)
Noi azi am fost in gradina botanica care arata super este plina de lalele...si mandra a fost pentru prima data in sere, i-a placut tare mult si a fost impresionata de toate plantele de acolo...asa ca va las niste poze
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/primavara%202010/?start=all
pupicei si duminica faina tuturor
philip spune:
noi am fost la un festival de serpi cu clopotei ieri, poze aici:
http://apha.shutterfly.com/13423#13409
baietii au si mancat carne de sarpe prajit, am gustat si eu, nu-i rau.
ioana, chiar ca esti ca o lalea, zau, am vazut si pozele de la prezentare, erai f serioasa. imi plac mult stampele alea cu iasiul de pe peretii de la pogor. au cumva si de vanzare?
kim222 spune:
Ioana felicitari!!
noi am fost ocupati we asta..ieri petrecere dansanta (fara Luca!)..azi tatii tenis..noi la un suc, apoi la restaurant..maine Luca revine la gradi!
asa arata azi ranile..iar ultimele poze sint cu vecinii care hranesc cainii cu mancare speciala de caini(deci nu orice!)..cainele cel negru este cel care l-a muscat:
http://picasaweb.google.com/meda.badoiu/20100425?authkey=Gv1sRgCKHZ147ptKudvAE#slideshow/5464118047952078882
roxanaz spune:
buna dimineata!!
sa incepem cu felicitarile ca tare vesti bune am citit acum:
Maria, super pianista! doamne, repet, imi creste sufletul cand vad asa ceva! abia astept sa terminam mutarea si sa aduc pianul acasa!
Ioana, felicitari doamna doctor! eram sigura ca totul va fi super ok.
Oliv, super week end-ul vostru.
eu as vrea sa il duc pe Patrick la inot din vara. sper sa si reusesc. si inca ceva, poate tenis.. dar nu stiu ce acum . el e cam lenes la sport... si cam neindemanatic . ca activitate extra nu avem decat FTK odata pe saptamana.
noi de vineri seara dormim la ai mei . am carat week end-ul asta... si am impachetat... grrrr. macar am vazut baile daramate si de azi se apuca instalatorii de treaba. wish me luck
pupici tuturor!
leeloo2004 spune:
Roxana - Good Luck!! si sa se termine repede si bine!
Ioana - mai, eu nu ma pricep la chestii din astea academice, dar un lucru tot pot sa pricep - ca ai fost tare, asa ca uite aici si felicitarile mele!!!!
Kim - m-ai ingrozit cu pozele alea...iar de vecini, ce sa mai zic...sunt curioasa cum au comentat faptul ca Luca a fost muscat...ce au spus, ca a fost vina lui????
In weekend am vrut sa-i duc pe cei mici la gradina zoologica, dar ieri vremea a fost tare urita, asa ca am aminat pe saptamina viitoare, sper sa avem parte de vreme buna ca m-am saturat de frigul si de vintul asta...
Edit - ca am uitat de pozele Andreei - peste cele cu serpi am trecut repede (imi e si frica si scirba...) - dar am ramas pe cele cu parculd e distractii - si m-am mirat - Philip a avut curaj sa se dea singurel pe toboganul ala imens??? Cred ca mie imi statea inima in loc...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.