Copilasi de Iulie - August 2004 (46)
Raspunsuri - Pagina 15
corianai spune:
Da asa e cum ziceti voi, o sa-mi insusesc cele discutate si daca oi ramane somera de la toamna ne apucam de diverse sporturi si cantaripacat ca Eva mosteneste talentul meu de speriat la activitati sportive, chiar m-am gandit ca sahul ar fi ceva pt ea, ca e o persoana psihica asa ca maica-sa
Iete ca mai e cineva care se gandeste la pensie io am in plan sa incep sa strang bani pt 60 varsta de aur cand o sa ma mut la Niseda mai intai se pare ca trebe sa muncesc 20 de ani asta incerc sa evit
roberta04 spune:
Si Matei e o fire sportiva azi mi-a zis sa il retrag de la dans..."ma oboseste, mami" dar e mare jucator de sah
leeloo2004 spune:
Cori, pai doar 20 de ani trebuie sa muncesti? Eu muncesc deja de 16 ani (si daca mai adun si anii de facultate care se pun ca vechime cred ca adun de vreo 18-19)...ce bine ar fi sa pot iesi peste 4 ani la pensie... dar guvernantii nostri vor sa ma scoata la 65...si eu sincer, nu ma vad nici peste 10 ani muncind ce fac acum...sau ceva asemanator...
De fapt daca ma gidnesc bine, eu mi-as dori un job la care sa ma duc max 4 ore pe zi, dar care sa ma plateasca cam cit cistig eu acum...o exista asa ceva??
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
corianai spune:
Gabi, esti sigura ca se pun si anii de facultate?? Io cu aia si cei de munca din Ro am fro 16, numa ca nu stiu cum calculeaza aici... io am socotit ca la anu fac 40, si vreau la 60 sa ma retrag, cum ziceam, deci fro 20 ar mai fi... da daca se poate sa fiu studenta in timpu asta, n-ar fi rau deloc
Andries spune:
Ah.. stiam eu ca am uitat eva: La Multi Ani Ioana dragutza!! dupa cate poveste mami a ta... esti al fel de atomica precum Mirciulix sa fii sanatoasa si sa ai un car de noroc in viata!!
Andries
polux spune:
La multi ani tuturor cu nume de sfant: George, Georgeta, Gheorghe si alte diminutive.
Felicitari Maria.
Eu o astept pe Ioana sa spuna cum au fost emotiile.
In legatura cu activitatile extra scolara la noi e cam asa...am inceput de la 3 ani cu gimnastica si balet. La 5 ani am adaugat karate, iar incepand de o luna am adaugat si inotul. Si toate ii plac foarte tare. Si mai vrea din toamna pian, desi e cam greu de gasit aproape si la un pret rezonabil...dar mami va incerca.
Va pup, un weekend placut.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
roller025 spune:
Buna seara!
La multi ani de Sf. Gheorghe!
Monica, felicitari Mariei, La multi ani Ioanei si mamei tale!
Cori, bafta la cursul de bucatarit!
Roxane, spor la mutare!
Daria, pupici Selei!
Olivia, pentru Uka!
Activitati extra - karate (nu e foarte incantat), inot (mi-as dori sa asculte mai mult instructorul), arte plastice (ca io desenez cu matura - suprarealist - poate intelege el ceva), germana (ca sa se acomodeze cu o limba mai putin uzitata si pentru ca ma poate invata pe mine) si un laborator de organizare si dezvoltare. Logopedie - o data pe saptamana o ora. E adevarat ca majoritatea activitatilor le face prin gradinita - ceea ce nu imi da pace. Suplimentar mergem impreuna la patinaj si, mai nou, la role. Scopul activitatilor: coordonare, consum de energie, disciplinare si mai ales socializare. As vrea tare mult sa-l duc la un atelier de teatru sau exprimare, pentru ca avem ceva probleme in comunicare. Sau poate nu are el?
O seara buna.
g_ioana spune:
Helouu mandrulitelor..va multumesc din suflet ca v-ati gandit la mine vineri!!!...a fost totul ok...emotii recunosc ca nu prea am avut,ca le-am consumat pe toate cu o zi inainte(ramasesem in urma cu pregatirile, asa ca joi la ora 5 dupa amiaza eram convinsa ca ma duc in blugi la prezentare,ca nu o sa poata ajunge un referent care venea din slovenia si ca nu o sa am cu ce sa-mi servesc colegii dupa...da' pana la urma s-au rezolvat toate)....am avut o prezentare frumoasa(moama ce modesta sunt)...niste referente de nota 10 in comisie...petrecerea a fost la casa Pogor...io recunosc ca inca nu mi-am revenit...sunt in urma rau cu somnul si in casa este ca la nebuni..
hai ca v-am pupat si revin cand imi revin
philip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui g_ioana Helouu mandrulitelor..va multumesc din suflet ca v-ati gandit la mine vineri!!!...a fost totul ok...emotii recunosc ca nu prea am avut,ca le-am consumat pe toate cu o zi inainte(ramasesem in urma cu pregatirile, asa ca joi la ora 5 dupa amiaza eram convinsa ca ma duc in blugi la prezentare,ca nu o sa poata ajunge un referent care venea din slovenia si ca nu o sa am cu ce sa-mi servesc colegii dupa...da' pana la urma s-au rezolvat toate)....am avut o prezentare frumoasa(moama ce modesta sunt)...niste referente de nota 10 in comisie...petrecerea a fost la casa Pogor...io recunosc ca inca nu mi-am revenit...sunt in urma rau cu somnul si in casa este ca la nebuni.. hai ca v-am pupat si revin cand imi revin www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,aripile mele, gorodeii noi |
felicitari, doamna doctor. am vazut ca postasei ultima si-am zis ca musai sa intru sa beau ceva cu tine