Copilasi de Iulie - August 2004 (46)
Raspunsuri - Pagina 12
corianai spune:
La multi ani sarbatoritilor!
Rox stiu prin ce treci, eu sunt foarte incercata de renovari de cand cu casa asta, incearca sa te detasezi cat poti
Ioana asteptam vesti
Fetele multam ca nu v-ati ras de mine eu v-am zis ca sunt in cautarea propriei identitati si cred ca si Julie si Julia a contribuit la alegerea mea. Nu am scris ca goalu era un restaurant in Mallorca sau oriunde altundeva unde e cald si frumos... ehe, ce vise!! oricum nu stiu daca ma primesc pt ca e un curs serios, adica da calificare de bucatar sef la sfarsit, cu multa practica in bucatarii de restaurante plus cursuri de planificare si management de restaurant, au doar 20 de locuri si sute de cereri, dar incercarea... Las ca daca astia nu ma vor ma apuc de cosmetica, sau orice altceva creativ la care pot folosi chimia mea, sa nu ajung cumva in industrie unde-i cald si bineVa pup, o zi frumoasa
cristalina spune:
La multi ani sf. Gheorghe!
Sa-mi traiasca mama si sa fie sanatoasa!
O serbam duminica si pe ea si pe Ioana Barosana care a implinit marti 3 anisori, pupa mama galusca mica...:)))
Tinem pumnii Ioana! Fa-i praf!
Iata si concurenta:
http://family.webshots.com/video/3026633880101722968xykrzh
Nu e chiar cea mai buna interpretare a ei, dar am luat diploma la concurs national si a zis ca i-a placut si mai vrea sa mearga...:)))
Acum sunt pe fuga, dar promit sa revin cu poze...:)) si sa citesc ce ati mai scris ca-s in urma.
O zi excelenta sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
corianai spune:
Cristal la multi ani pt Ioana si pt mama ta! Am vazut-o pe Maria, mi-a placut tare mult de ea, pacat ca nu i-am vazut si fetisoara dar se pricepe tare bine, de cand a inceput si cat de des are lectiile de pian? exerseaza si singura sau va pricepeti voi sa o ajutati? si Mara a avut o tentativa, a mers un an jumate dar nu vroia sa exerseze acasa si apoi s-a lasat... as vrea sa incerc si cu Eva, dar eu credeam ca inca e prea mica, acum cand am vazut-o pe Maria am inteles ca e momentul potrivit
szivarvany spune:
Excelenta Maria
Si sa-ti traiasca Ioana si mama
Rox, spor la mutari !
Ioana, te ajteptam sa dai de beut mult succes !
Kim, cum e Luca azi ???
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
leeloo2004 spune:
Super Maria!!!! si felicitari pentru diploma!! La multi ani pentru galusca mica si pentru mama ta!
Tin pumnii in continuare pentru Ioana!
Mai, v-am spus ca mi-a rasarit gazonul??? Bine, deocamdata e neuniform si cred ca are vreun cm, poate pe alocuri sa fie mai maricel, dar deja se vede...sincer, aveam emotii...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cristalina spune:
Pai profesoara vine de doua ori pe saptamana si face 35-45 de minute in functie de cat de miorlaita si matzaita e Maria iar in celelalte zile repeta cam 4 din 5 cate juma de ora pe zi (pusa de noi, ca ea de buna voie nu serveste decat gama...:))).
Nu stie ea sa scrie sau sa citeasca dar recunoaste semnele pe portativ, astia mici sunt mai capabili decat crezi...
BLUE ANGEL spune:
La multi ani Georgete si Georgici !!!
Pupici speciali pentru Georgica al Robertei !!!!
Dar bakugani care intra unul intr-altul ati vazut ? e ultima smecherie ..si rezulta un dragon
Pupam si pe mama Monicai si ii uram multa sanatate !!!
Nu am resuit sa vad filmuletzul dar sper sa o fac mai tarziu !!!
Roxi , cursurile astea facute de scoli de specialitate sunt intensive ..adica ore de dimineata pana dupa amiaza cu practica ...eu nu am timp de asa ceva
eu vroiam ceva asa pentru "desavarsirea " mea in ale bucatariei ..ca nu pot spune ca sunt o nulitatea ...asta pe care l-am gasit era perfect ...dar poate or mai face o sesiune si atunci chiar ma bag ...si mie mi-a venit ideea tot vazand filmul J&J
si spor la mutat!!!
Cori , bafta sa gasesti exact ce-ti place !!!
si eu zic un nu hotarat stresului si fac terapie si cu sotul meu ...
azi lasam copiii si mergem la film ..sper sa apuc sa prind bilete la "Eu cand vreau sa fluier , fluier!" ..mai am pe lista Concertul si Poker ...plus cateva spectacole de teatru ..
iar in wknd vreau sa-mi iau bicicleta ...
pupam pe toata lumea-n cor si va dorim petrecerea frumoasa (suna ca la nunta )
cristalina spune:
Aaa...ce am vazut la concursul asta m-a dat pe spate (la scoala de muzica si arta plastica nr. 1 Iosif Sava de pe langa Gara de nord).
Erau unii mai mici ca Maria cu 1 anisor, mici de statura, fetitele in rochite involanate si baieteii in costum cu papion si pantofi de lac (asa de dulci erau ) si le mergeau mainile pe claviatura de am ramas cu gura cascata! E drept ca erau de la scoli si gradinite de muzica, dar tot te impresioneaza...
BLUE ANGEL spune:
Gabi , gazonul va fi perfect uniform dupa prima tundere ..pana atunci va rasari haotic !!!!
sa vezi ce stare de bine iti va da verdele ala si cu floricelele plantate ...1 an sau 2 nu o sa-ti mai trebuiasca concediu ..poate doar sa "externalizezi" copiii si sa va relaxati numai voi doi acasa !!
carmenp spune:
la multi ani aniversatilor de azi!
am ascultat`o pe maria, frumos si felicitarile mele
corina, bahta
reviu