""Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *135*""

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Mary condoleante.

Cristina eu abia acum am citit de inecatul Emmei. Doamne fereste. Sper sa nu mai treceti prin asa ceva.

La multi ani sarbatoritilor zilei.

Noi suntem parca putin mai bine. Am reusit sa-l fac sa manance 160ml de aseara de la 22.00 pana acum. Sper sa i se mai desfunde si lui nasul ca se vede ca ii e foame numai ca nu poate sa manance pt ca se sufoca. Deja plange cand aude aspiratorul sau il pun pe pat de la cat am aspirat la nasul lui ca sa poata respira. E prima data cand trecem prin asa ceva si deja m-a luat groaza.

Danuta, Uve, eu dorm cu el in camera dar el doarme la el in patut. Imi e frica sa nu il trezesc la orice miscare de-a mea ca la noi cam scartaie patul din camera lui si nu am incercat pana acum varianta asta. Poate ca o voi incerca. Oricum la noi trebuia sa il legan in brate la fiecare trezire ca sa adoarma din nou. Nu merge doar cu dat ceai sau suzi. Sa vedem daca imi iau inima in dinti sa dorm cu el in pat.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

mely condoleante!

cristina of .. mititelu chiar s-a chinuit sa faca, poate merge cu supozitorul. si eva face tot in pampers .. nu vrea si pace .. vara asta scapam sigur de pampers .. la tara o las numai in chilotel, eventual o las si uda si cu kk la fundulet sa vada ca nu e bine. sper s-o dau pe brazda ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Mary, condoleante.

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Mary condoleante.
Cami sanatate multa tatalui tau.
Uve salutari mami.
Fragutza multam de materiale.
Referitor la olita eu pot sa va spun ca in carticica lui capraru scrie ca mamica trebuie sa faca incercari pe la 9-10 luni. Dar ar fii bine de stiut un orar adica anticiparea cacutelor. Al meu face la masa tot timpul il vad ca se inroseste, se opreste din halit si se screme. Tot in capraru spune ca lasat mai mult de 10 minute (odata) pe olita poate duce la prolaps rectal. Sper ca v-am fost de ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

da' maia mea - copilul elice - ? mai face cineva ca ea, sa se invarta pe burta in toate directiile? vezi ce deosebita este ?

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Da!!Bruce

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Mary condoleante.
Cami sanatate multa tatalui tau.
Uve salutari mami.
Fragutza multam de materiale.
Referitor la olita eu pot sa va spun ca in carticica lui capraru scrie ca mamica trebuie sa faca incercari pe la 9-10 luni. Dar ar fii bine de stiut un orar adica anticiparea cacutelor. Al meu face la masa tot timpul il vad ca se inroseste, se opreste din halit si se screme. Tot in capraru spune ca lasat mai mult de 10 minute (odata) pe olita poate duce la prolaps rectal. Sper ca v-am fost de ajutor.

aham, deci Ebru nu e singura

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Pe de alta parte cred ca la 10 luni alex imi va fugi de pe olita sau eventual nu va sta.
Succes laura (suede) la ecografie. Sanatate multa lui mihnea.

Mergi la inceput

Doamne era sa uit felicitari mamicii selen pentru evolutia fetitei. M-au emotionat la lacrimi filmuletele cu EBRU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

SI Dragos tot la masa face kk, bine, nu numai la masa dar la masa e regula.

SI noi ne invartim ca titirezul pe parchet sau ca soldatii prin transee pe patura/covor. EU ii mai spun si Guerilla, cred ca asta e nepotu' lu Che GUevarra

NU stiu cum sunteti voi dar mie azi mi-a pus creierii pe moatze desi pe la 12 am iest juma de ora afara cu husa de ploaie ca altfel o luam razna amandoi. NU stiu fratele meu ce are, ori de la dinti ori de la draci in dar urla din orice. DAca ii dau jucaria urla, daca-i iau jucaria urla, daca nu ajunge la jucarie urla, ca nu poate sa ajunga la jucarie urla, ca poate sa ajunga la jucarie urla si tot asa. M-a capiat efectiv azi si la un mom dat l-am lasat sa urle ca nu mai puteam. SI a urlat pana l-am gasit jumate adormit pe jos pe covor/perne.
PE cuvantul meu daca eu am vazut copil mai puturos si mai ofticos decat asta. Nu stiu daca mai e vreunul care nici macar sa nu se sprijine in maini. El nu vrea si pace, sta in coate si isi ridica fundu si normal ca nu se poate deplasa cu viteza cu care si-ar dori, si bineinteles ca se oftica. Ar vrea sa primeasca totul la botul calului si ii tot explic ca asa ceva nu se poate. Dar nu vrea sa inteleaga . Nu stiu ce sa ma mai fac cu el. Ma gandesc serios sa iau totusi premergator ca altfel cred ca innebunesc. Mai devreme eram in stare s ama sui in masina sa ma duc in Auchan sa achizitionez ca nu mai pot!

MA scuzati dar acum cica doarme si simteam nevoia sa ma descarc si injineru nu raspunde la telefon

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

NEsimtita ca de obicei... eu

FElicitari la Alba ca Zapada. M-am topit si emotionat toata la filmulete. Este o minunatie de copil

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput