""Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *135*""

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

SI Dragos tot la masa face kk, bine, nu numai la masa dar la masa e regula.

SI noi ne invartim ca titirezul pe parchet sau ca soldatii prin transee pe patura/covor. EU ii mai spun si Guerilla, cred ca asta e nepotu' lu Che GUevarra

NU stiu cum sunteti voi dar mie azi mi-a pus creierii pe moatze desi pe la 12 am iest juma de ora afara cu husa de ploaie ca altfel o luam razna amandoi. NU stiu fratele meu ce are, ori de la dinti ori de la draci in dar urla din orice. DAca ii dau jucaria urla, daca-i iau jucaria urla, daca nu ajunge la jucarie urla, ca nu poate sa ajunga la jucarie urla, ca poate sa ajunga la jucarie urla si tot asa. M-a capiat efectiv azi si la un mom dat l-am lasat sa urle ca nu mai puteam. SI a urlat pana l-am gasit jumate adormit pe jos pe covor/perne.
PE cuvantul meu daca eu am vazut copil mai puturos si mai ofticos decat asta. Nu stiu daca mai e vreunul care nici macar sa nu se sprijine in maini. El nu vrea si pace, sta in coate si isi ridica fundu si normal ca nu se poate deplasa cu viteza cu care si-ar dori, si bineinteles ca se oftica. Ar vrea sa primeasca totul la botul calului si ii tot explic ca asa ceva nu se poate. Dar nu vrea sa inteleaga . Nu stiu ce sa ma mai fac cu el. Ma gandesc serios sa iau totusi premergator ca altfel cred ca innebunesc. Mai devreme eram in stare s ama sui in masina sa ma duc in Auchan sa achizitionez ca nu mai pot!

MA scuzati dar acum cica doarme si simteam nevoia sa ma descarc si injineru nu raspunde la telefon

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

hmmmm cam de 2 sapt. ne confruntam si noi cu asa ceva..adica multa zmiorcaiala si aproape nimica nu ii intra in voie, cat despre lenes nu-i singur..Patri nu vrea sa stea in fundulet doar daca o sprijin usor,dar am observat aseara ca nu vrea nu ca nu poate inca,nu merge de-a busilea,nu vrea pe burta..doar in brate si sa stam nas in nas la povesti daca ma ridic in picioare deja incepe sa urle..dar pun seama pe dintzuci si ma tot gandesc ca e o faza trecatoare.. apropo de dinti,noi avem 1 iesit si am observat ieri ca parca ii mai pusca un dintisor si ma gandesc ca de durere face asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Elle, multumesc pt idei. O sa incerc si cu ceapa. Poate, poate merge.

Monica un si tie sa mai treaca supararea. Noi am primmit deja premergator dar mai astept putin pana sa il pun in el.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

selen superba Ebruska, bravooo ei, ai o fata tare silitoare
monica ti-am spus ca si noi trecem prin asta pt ca am vazut ca diferenta intre ei este de 2 zile..normal nu compar copii, fiecare are ritmul lui de a creste si de a se dezvolta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

multumim, multumim tuturor

fetelor, eu n-am mai citit din urma, ce mai e cu Ana Banana, mai stim ceva?? botezul fuse?

si cu Emma ce s-a intamplat, cum s-a inecat???
dau o felie de chec la cana pt cine imi raspunde nu e inca facut dar ma bag acusi, dupa ce papa Ebru...nu de alta, dar nu mai am nimic dulce in casa si intru in sevraj

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

136

Lali scuze ca a durat ceva timp,dar nu-s acasa la mine

Mergi la inceput