""Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *135*""
Raspunsuri - Pagina 12
monikus spune:
Mamideandrei multumesc frumos. O sa incerc cu apa de mare. Am trimis pe cineva deja sa cumpere. O sa vad de care a luat dar mi-am notat si cand ma duc eu la farmacie, azi e foarte urat afara asa ca nu iesim, o sa cumpar toata gama mentionata.
Xggg, este o scumpa si o draguta. Eu mereu o sa tin la tine pt ca esti din Botosani. Si eu sunt de acolo. Am stat in Botosani pana in clasa a 4 a. Apoi din cauza serviciului parintilor, ne-am mutat in Bucuresti. Multumesc frumos pt ajutor si tie. Cam plange asta mic la scosul mucilor dar asta e. Voi incerca mai tare. Eu nu am facut vaccinul de la stat. Eu am cumparat Infanrix pana acum dar la dr mea ajunsesera deja vaccinurile de la stat. Sper sa nu aveti probleme de la vaccinul de 6 luni. Noi inca suntem cu febra din pacate. Nu stiu daca cumva nu era racit si dr i l-a facut asa, racit fiind. Offf. Vom vedea. Te .
Edit: Lali, multa sanatate. Noi am fost muciosi de mici dar pana acum nu a fost racit efectiv. Cred insa ca acum am cam pus-o de o raceala de bine ce am facut si vaccinul.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
vias spune:
'neata
am revenit..tristi ca tatal meu este grav bolnav..
citesc din urma si revin...dar am de citit aici, nu gluma
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
Lali_mete spune:
Camy ma pentru tatal tau.Te .
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
alex25 spune:
Monikus eu m-am descurcat de minune pana acum cu Ser de la Uriage si Marimer spray cu apa de mare...sunt foarte bune. Pupam micul mucos si pe mamica lui....tinem pumnii sa treaca febra.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
Offf Camy imi pare rau sa aud asta despre tatal tau.
Lali eu as sta cu tine la taclale, dar ma pregatesc de plecare, fac bagaje, astept sa se trezeasca mandra, ii dau fructele si o tai pana la Carrefour sa caut frigider. Imi vine sa plang cand imi aduc aminte ca o sa dau peste 15 milioane de pomana, ca daca aveam factura nu plateam nimic, si asa nu ma dau banii afara din casa.Dar nu imi doresc nimic decat sa fie printesa sanatoasa si noi pe langa ea.
Eu azi dimineata mi-am luat inima in dinti si i-am pus in lapte o cupa de cereale de la Nestle, 5 cereale, si parca a papat ceva mai bine, nu a mai refuzat asa categoric biberonul si nici tetina nu s-a infundat, slava domnului. Deci voi merge asa in continuare daca tine varianta asta, daca nu, schimbam laptele si gata...nu ma mai stresez.
Mai strang pe aici si revin.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
monica_dicut spune:
neatza natiune!!
monikus, si eu tot cu Isophy de la Uriage. La mine apa de mare a fost apa de ploaie si am avut si din aia scumpa de m-a uscat la buzunare. Cat despre vaccinul de 6 luni sa sti ca si noi am facut febra vreo 3 zile dupa el. Maxim a fost 38,1 in fundulet ceea ce nu e mare ca se scade 0,5 din fundulet, i-am dat panadol si nurofen alternativ ca mi-a fost teama totusi de raceala. De altfel era era vioi si binedispus. DAr tot asa, infundat, horcait... mna...
camy, imi pare rau sa aud de tatal tau. TE
alex, imi pare rau pt frigider. VEzi ca in toate hypermarketurile au oferta cu dai unul vechi si ai reducere la unul nou. Cel putin eu am vazut sigur in COra si parca in Auchan, de Carrefour nu stiu ca nu avem in zona dar trebuie sa aibe. sora mea si pe printesa bufleica
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
alex25 spune:
Monica sar'mana de idee, dar iti dai seama ca am o namila de combina frorifica de 2m si ceva si cu dracu sa o duc eu pana la aia la magazin? Si asa, stau si ma gandesc ce fac eu cu ea? Ma rog , asa e cand e sa fie ghinionul cat casa.
Lali_mete spune:
Alex,spor la cautat frigider,sa dea DD sa gasesti unul sa iti placa din prima. printesa sa pape bine.
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
x_ggg spune:
Camy, ne rugam pentru tatal tau..sa dea Dumnezeu sa fie bine!
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii