*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (400)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am vazut si eu Sashonul de doi ani si am aflat cine-i sefu , cel mai mult mi-a placut cum v-a servit el cu tort si cu palaria aia Cum mai e Ana cu pielea?
Am vazut si Dariuta scumpa Mama ce ochi aveti amandoua O nebunie cu ochelarii aia, cu oja pe unghii si parfumul "in actiune" Adevarat domnisoara!
Acum lamuriti-ma si pe mine care-i baiul cu pozele ca eu nu pricep Le-a vazut lumea, le-a furat lumea (nu stiu ce sa faca cu ele...ce sa faca? ) ...bun...si care-i baiul?
La multi ani Medeea Mami
Si cred ca am uitat ieri sa felicit pe Briana si David si Lucas, sa fiti sanatosi si fericiti!La multi ani

As mai zice eu, dar sunt tare trista, nervoasa, obosita, si cu in sus! Desi nu-i mare "scofala" , multumesc lui Dumnezeu ca suntem toti sanatosi (relativ, pentru ca Mimu cred ca are ruptura musculara la gamba...sau partial ruptura..ceva, nu stiu) ma simt coplesita pentru ca se aduna si se tot aduna si uneori cireasa de pe tort darama tortul In concluzie, decat jale mai bine tacere Va pup!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Acuma le pun pe toate si pun link-ul si gata...

Mimo, nu-i bai cu pozele, le-a copiat si ce-o sa faca cu ele...

Zice al meu, lasa sa vada toti ce frumuseti am in ograda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Pozicile...

Nu am mai intors unele poze si va rog sa nu va chinuiti gaturile gingase, nu ma injurati, ignorati pozele

Sper sa functioneze! Merg sa recitesc si sa vad filme/poze!

va maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani,Medeea!!

Mira!Sa-ti traiasca sanatoasa,fetita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Uh,ce blondina carliontata aveti si voi,Maria!!

Mimo,cum se pricopsi mai Mimu cu ruptura ?? Sa se refaca repede!

Simo,Mihai e bineE bine de saptamana trecuta! Mie parca nu-mi mai e asa de rau,dar au aparut migreneleCredeam ca de data asta scap E ingrozitor!
Si in plus,ma doare foarte tare spatele,fara nicio legatura cu sarcina-am oasele defecte.Tare greu o sa-mi fie..
Pupici lui Siuan-sa fie bine!!

Olga tu ai facut ureaplasma si mycoplasma? Dr.mea a zis ca nu-i cazul sa le fac,dar eu as vrea sa le fac totusi..

In rest,sunt tare imprastiata..Spor si curaj celor cu dieta,sanatate bolnaviorilor,bafta celor care incep serviciul,pupici tuturor!

lui Mihai si cu !!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ce scumpa e Daria! Draga de ea
Poza aia in care isi atinge genele e mortala!!
Maria, frumusica foc printesica, sa-ti traiasca!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hello dragelor, imi cer scuze ca n-am reusit sa intru zilele astea sa urez la multi ani aniversatilor minunati.. In schimb, am reusit in aceasta dimineata la cafeluta sa vizionez toate pozele, unele mai frumoase decat altele.

Ioana, felicitariiiii! Sa fie o fetita mumoasa ca fratiorul. Si sarcina usoara!

Kya, felicitari vorbaretei, sa te tii de-acum.

Am vazut-o pe frumoasa Daria, ce cocheta este ea. Si pe Luny la salsa si bubulinii scumpi la party si Sasha frumos foc.

Rebecca a plans tare azi dimineata dupa mine, dupa weekend mereu e mai dificil sa ma despart de ea. Dar am vorbit deja de 2 ori la telefon cu ea si mi-a zis in final ca : Bacca nu mai pange!
Ieri i-am dus in Oraselul Copiilor si s-au dat in ce le-a poftit inimioara, masinute, buburuze, barcute, trenulete. Bineinteles ca la plecare a plans tare si repeta intruna inlacrimata: nu acasa, nu acasa! Dar micuta a adormit instant dupa laptic.

Mi-am luat cateva zile libere asa ca de miercuri pana luni nu prestez la birou.

Bubulina, sa fie usoara acomodarea, am citit de inceperea serviciului si emotiile aferente. Ce program ai?

Gecko, ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello

ce fac fetele???

Ioana
felicitari, sa ai o sarcina usoara si o fetita sanatoasa si carliontata

Nico...La multi ani, sa ai parte de tot ce-i mai bun si sa fii sanatoasa!!!!!...scuze ca nici macar nu am scris corect in seara aia cand te-am intrebat pentru ce-i cinstea, dar eram super obosita...

Simo,ce scump trebuie sa fie Sam vorbaret.........
si eu vrea sa inceapa Antonia sa vorbeasca, uite si Sanzi a inceput......desi parca mi se pare scumpa rau si asa cum se exprima ea

Bubule
......sa ai servici usor azi!!!!...am vazut pozele de ziua lui Stef

Maria am vazut si scumpetea ta....dar mai am de vizionat, ca mai si muncesc intre timp

daca vreti poze cu Antonia de la petrecerea de sambata sa-mi ziceti, ca pun link-ul aici , dar trebuie sa va dau parola si userul pe PM....ca Marian(sotul prietenei mele care a facut pozele)le-a pus unde le pune el de obicei pe ale lor......si mi-e greu/imi ia timp mult sa le selectez si sa le descarc .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

LA MULTI ANI MEDEEA!!!!!
sa fii sanatoasa si fericita, si sa ai noroc in viata!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI SI DIN ZILELE TRECUTE, MARI SI MICI! SA FIE SANATOSI SI NOROCOSI, CA FRUMOSI SUNT DEJA !
Am calculatorul de acasa blocat (din cauza unui joc instalat de Antuca, joc original, platit cu o caruta de bani ) asa ca am intrat putin pe fuga.

Felicitari Ioana pt sarcina, sa fie totul bine de la inceput pana la sfarsit!

Bubu felcitari pt tortulet, esti tare, dar asta stii deja ! Bafta cu reintoarcerea la munca!

Maria am vazut ce frumusete ai si tu, seamana cu mami. fetele frumusele.

Kya a treia oara sigur e cu noroc . Luki a fost asa de incantat si agitat incat n-a mai fost chip sa-l duc si in alta parte, ne-am retras si ne-am jucat pe iarba putin, apoi am luat-o spre masina usor, cu opriri la toate masinile care ieseau din parc, ne-am intalnit cu politistii calare, am facut aproape o ora pana la iesire.

Ma chinuie rau o durere de cap, am o stare de blegeala cronica, sunt si obosita ca am fost singura in w-end.

Va pup, sa aveti o saptamana cat mai buna.

Mergi la inceput