*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (400)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Duduruta singura optiune la albume ca sa le protejezi este sa le faci private si cine vrea sa le vada trebuie sa ii dai linkul direct la album.. dar de protejat la copiere nu cred ca ai cum..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI MEDEEA!

LA MULTI ANI ANDREEA!!!

LA MULTI ANI STEF!!!

LA MULTI ANI BRIANA & LUCAS & DAVID!!!

LA MULTI ANI NICOLETA!!!

Ioana,wauuu,ce rapizi ati fost..Iti doresc o sarcina usoara si o tititza sanatoasa,norocoasa si frumoasa!
Maria,un pup mare si de la mine pentru voi.
Bubu,wau,un tort a la Bubu!
Cuscra,bafta la ortoped!

Noi am petrecut ieri f frumos in curte in rahova..s-a simtit Tea minunat,a ciugulit putintel gratar,numai ca a trecut peste somnul de la amiaza si a fost jale cu ea pe seara...

Un gand bun pentru fiecare.

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27
Sovi,vezi ca ai promis poze

ai o memorie, parca nici nu ai 3 copii sa iti prajeasca neuronii :). am facut un filmulet, dar nu m-am mai laudat cu el, ca e molcut si fara briz-brizuri haioase :)
bafta la ortoped! va avea siluan cele mai corecte picioare din oras!

Bubulina, cat de scumpi spidermanul! si ce tort, o, mama! La multi ani, inca odata!
si spor la munculita, sa treaca repede programul!

Nicoleta La multi ani, mami de ochiosi frumosi! sa ai parte de tot ce iti doresti mai bun!
ne luam de mana cu copilul trezit la 6...

Ioana, ce bucurie, ce frumos! sa ai sarcina usoara si fara probleme, dospita pana la capat!

Olgu, de lucru in weekend? tu vrei sa ii intre lui bb2 in cap ca in we se munceste la greu? :)

Duduruta , de nu iau eu bota si ma duc peste aia cu pozele, praf ii fac! ne chinuie ei randuneaua atata!

Si nu in ultimul rand,
La muli ani, Medeea! (ce nume frumos) felicitari Mira, sa va bucurati de ea la maxim!

si filmuletul cu sasa in data de 17 Apr, mai intai in parc, apoi cu tortul facut de tac-so :) http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=ac2f720f3c268192c38b3c

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Kya, Mihutza multumesc asa o sa fac

Si acum o proba:

Se vede?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Am vazut repejor pozici dragute de la party Stef..Bubu,esti o frumoasa!
Am vazut si familia Mariei..ce frumusete aveti voi!!

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Dudu, se vede, dar nu ai albumul privat si linkul tre sa fie din cadrul albumului..
hai ca m-ai pus iar pe ganduri si mi-am sters si eu din poze, iar ce mai am le fac si eu private de acum..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

deci se vede, Stela , multumesc . Mai am de pus, era o maslina doar, de proba. Te pupa maria

Mergi la inceput

Frumoasa pitica, Dudurutza!

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Mihutza, le pun acuma asa...nu se pot copia, am verificat ma rog poate sunt si alte tehnici. Important ii sa vedeti voi pozele.

Am inteles tot, am bagat la cap...multumesc

Mergi la inceput

ce tare Sash cu automobil a la Fred Flintsrone!

Mica dansatoare

Mergi la inceput