Sinead, atunci si azi ...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Wow, arata a om! Nu si-a siliconat buzele, nu si-a injectat botox, nu si-a ridicat pielea de pe fata si a mai facut si patru copii cu patru barbati. Rusine! Sa ia aminte de la Sophia Loren, are 80 de ani, tot de atitia pare dar zici ca e impaiata si toata lumea lesina de cit de bine arata.

Edit: inainte de critica felul in care arata, cititi de ce, ce medicamente ia, ce probleme are si ce curaj sa le recunoasca:
http://fromsmilerwithlove.blogspot.com/2007/10/sinead-oconnor-reveals-bipolar-disorder.html

si un site pe care scrie si transmite mesaje fanilor:
http://www.sinead-oconnor.com/home/index.php?option=com_content&view=article&id=275:new-message-from-sin&catid=22:sinead-news&Itemid=178
asta ca sa vedeti ca mai cinta, are trupa ei, face concerte ...

Mirela, imi pare rau, nu stiu cine a scris articolul cu pricina de pe supereva, dar e jenant si seamana a ziarul Libertatea. Stiu ca ala e cel mai vindut gunoi din Romania, dar nu cred ca ti-ai propus sa-i calci pe urme cu supereva lasind mizerii de genul asta care aduc probabil trafic dar sint niste minciuni sau niste adevaruri zise pe jumatate. Sper ca macar nu ai platit "articolul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystall spune:

Chiar zilele trecute ma gandeam la o chestie; poate o sa zambiti ironic dar eu , chiar DACA as avea bani sa ii intorc cu lopata, si sa stau acasa, nu as putea sa stau numai prin saloane si clinici de infrumusetare. Nu ma pasioneaza, nu mi se pare interesant si nici foarte necesar As gasi alte chestii muuult mai interesante de facut cu timpul si cu banii . Bineinteles ca as mai merge la salon, sau sa-mi vina cosmeticiana, coafeza acasa bla bla, dar in nici un caz ore intregi, saptamanal, regulat .
Si nu uitati ca Sinead nu mai e de foarte mult timp "in lumina reflectoarelor" deci nu este obligata sa intretina regulat o imagine

VERZELE - simtul umorului nu a murit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Am vazut mai demult o emisiune despre ea, avea probleme psihice, cred. Oricum, avea o viata foarte grea.
Si mie imi place foarte mult cum canta, are o voce deosebita.

Da,pe langa faptul ca toti ne schimbam in 20 de ani,ea sufera de o forma de schizofrenie.Din cate stiu a avut o copilarie si tinerete destul de nefericite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui wonderful

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Am vazut mai demult o emisiune despre ea, avea probleme psihice, cred. Oricum, avea o viata foarte grea.
Si mie imi place foarte mult cum canta, are o voce deosebita.

Da,pe langa faptul ca toti ne schimbam in 20 de ani,ea sufera de o forma de schizofrenie.Din cate stiu a avut o copilarie si tinerete destul de nefericite.

W

Ce Schizofrenie? Nu e bipolara?

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

imi place de ea , sunt alaturi de ea ..., Dumnezeu sa o ajute! merita mult mai bun

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."
http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20mare/album%20mare%202007.swf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

nu sufera deloc de schizofrenie, ci de boala bipolara, cunoscuta inainte si ca maniaco-depresiva spune ca de cand o fost diagnostica s-a nascut iar, a inteles ca nu e freak. si a fost deschisa despre asta. e happy de cand a fost diagnosticata si se simte f. bine.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

ba articolul de pe supereva are ceva interesant:

"Invitata recent la The Late Late Show, pentru a interpreta melodia lui Bob Dylan, The Times they are a-Changin, Sinead nu a ezitat sa isi exprime indignarea fata de atitudinea Papei Benedict al XVI-lea legata de scandalul declansat de abuzarea sexuala a mai multor copii de catre preoti catolici. Scrisoarea adresata de Papa comunitatii irlandeze, prin care acesta isi cerea scuze in numele Bisericii pentru toate abuzurile din ultimii ani, a fost considerata de Sinead, care a cunoscut aceasta trauma in copilarie, drept o insulta la adresa inteligentei, a credintei si a poporului irlandez in genere."

cum arata? arata cum arata.
e o femeie obisnuita si chiar mi se pare ca se pune prea mult accent pe fizic fata de actul artistic in ultima vreme.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

aici e un scandal teribil cu copii abuzati de preoti. in primul rand trebui avut in vedere ca majoritatea scolilor din Irl. sunt patronate de biserica catolica inca si acum. acum 30 de ani cadrele didactice erau maicute si taici calugari cu ochii zglobii rau inainte erau f multe scolii de fete si de baieti+ internate. toate abuzurile groaznice s-au musamalizat, preotii si-au mai practicat meseria si metehnele de atunci, nu amu fost raportati de politie de superiori, parintii au fost amentintati/cumparati/ rusinati.
deci acum in 2010 inca sunt scoli catolice/patronate de Sf x& y. personalul e civil, dar tot se incepe scoala cu o rugaciune , apoi se fae o jum de ora de religie pe zi,asta la junior infants copii de 4-5 ani, echivalent grupa mijlocie RO.
in acest context general toata lumea din IRl. e scandalizata de abuzurie preotesti, chiar si eu. Asociatia Parintilor si a victimelor abuzate de clerici au cerut papei scuze oficiale. pana si guverantii de aici si-au cerut scuze. despre asta vb si ea si altii- cum a fost posibil sa se intample asta fara ca se stie capetele inalte si fara sa se ia masuri. ca doar era timp in aprox 30 ani

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eu cred ca nu asa se arata lumii un fost om "public". Poate ca nu mai are o imagine de aparat, insa e lalaie. Nu ca nu e siliconata si nu e stilizata dupa cum cer normele starurilor, insa e... prea lalaie.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Pentru cineva care e mama a 4 copii frumosi , sanatosi , ingrijiti , care se lupta si ea cu a controla o boala , asa cum toti avem o cruce de dus , gasesc ca este lipsa de respect sa spui ca este "lalaie" , dar fiecare vorbeste dupa buna placere , nu dupa bunul simt , compasiune, si respect fata de aproapele tau.

numai bine

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."
http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20mare/album%20mare%202007.swf

Mergi la inceput