Sinead, atunci si azi ...
Raspunsuri - Pagina 3
Mariana_D spune:
Suntem rautaciosi clar ! A trecut ceva timp intre cele 3 poze, ea are o boala cu care se lupta si mai presus de atat incearca sa fie ceea ce este cu adevarat si nu se ascunde dupa degete si nu cere indurare si mila ca altele. Este un om puternic, care de-a lungul vremii ne-a incantat cu melodii superbe. Pacat ca unii vorbesc urat de ea, e om pana la urma ! Si toti putem ajunge la fel ! Sper ca Domnul sa-i dea puterea de a merge inainte impreuna cu copii ei !
http://www.youtube.com/watch?v=dVf2NCGkgTU&feature=related
blackpanterro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emaaimee aici e un scandal teribil cu copii abuzati de preoti. in primul rand trebui avut in vedere ca majoritatea scolilor din Irl. sunt patronate de biserica catolica inca si acum. acum 30 de ani cadrele didactice erau maicute si taici calugari cu ochii zglobii rau inainte erau f multe scolii de fete si de baieti+ internate. toate abuzurile groaznice s-au musamalizat, preotii si-au mai practicat meseria si metehnele de atunci, nu amu fost raportati de politie de superiori, parintii au fost amentintati/cumparati/ rusinati. deci acum in 2010 inca sunt scoli catolice/patronate de Sf x& y. personalul e civil, dar tot se incepe scoala cu o rugaciune , apoi se fae o jum de ora de religie pe zi,asta la junior infants copii de 4-5 ani, echivalent grupa mijlocie RO. in acest context general toata lumea din IRl. e scandalizata de abuzurie preotesti, chiar si eu. Asociatia Parintilor si a victimelor abuzate de clerici au cerut papei scuze oficiale. pana si guverantii de aici si-au cerut scuze. despre asta vb si ea si altii- cum a fost posibil sa se intample asta fara ca se stie capetele inalte si fara sa se ia masuri. ca doar era timp in aprox 30 ani ALAPTATUL HELPLINE de piticotu' uriash m-am facut maricica POVESTEA MINUNII |
Ba sa ceara inchiderea papei nu scuzele lui, imi e scarba de "sfintia sa" pt tot ce face si a facut, toate musamalizarile facute ca sa isi salveze biserica.
Despre Sinead nu am nimic de spus :). Imi place de ea asa rebela cum e. E ca o gura de aer proaspat sa vezi si lume faimoasa ce nu intra in tiparul enervant de uniform...toti (prea) frumosi, siliconati, ajustati, transformati si perfecti (fizic)
Adriana 23+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
Nicoleta spune:
Eu am scris ca este lalaie cu sensul de "care este neglijent, neingrijit imbracat". Unde este rautatea? Am facut doar o constatare.
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
blue eyes spune:
Sinead sufera de tulburare bipolara si e foarte posibil ca fotografiile aratate sa fi fost facute in faza depresiva. Si gata, lumea a sarit cu gura pe ea: valeu ce diferenta e intre prima poza si ultima!
Nicoleta spune:
Valeu?
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
unducthable spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Eu am scris ca este lalaie cu sensul de "care este neglijent, neingrijit imbracat". Unde este rautatea? Am facut doar o constatare. ---------------------------------------------------- Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua! |
ce relevanta are cum ti s-a parut tie ca este ?
este o femeie ca toate femeile , cu bucurii si necazuri si se imbraca cum doreste , in plus sunt zile mai bune , zile mai rele
"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."