Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (79)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Carla, nu te speria!
Scrie si pe prospect reactiile adverse pt mamaica.
El este recomandat in sarcina, dar la o sarcina cu probleme, dar asta nu inseamna ca daca ne doare o zi, doua burtica tb sa luam gynipral....parerea mea este ca se poate rezolva cu nospa si scobutil....nu au asa multe reactii adverse.
E doar parerea mea.....

tina 25+ cu Stefan

Eu nu iau de capul meu ci la recomandarea medicului,pt ca am contractii inca de muuuult timp.Daca ar fi dupa mine nu as lua decat vitamine.Mie No-spa mi-a spus sa nu au pt ca relaxeaza colul ceea ce nu e de dorit,decat in cazul nasterii.

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
24+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

de la premaman am luat salopetele de iesit afara...sunt de 1M si 3M..nu mai stiu daca cele de 1M erau cele mai mici...dar aveau tot felul acolo...erau destul de scumpe asa ca am luat numai doua..

in rest am luat body-uri de la Z (15 lei bucata), de la C&A (40 lei - 2 buc)..

salopetele le-am luat de la Premaman (alea mici cu elefantelul - au fost 2 - 100 RON)

multe am luat de la bebetto (i-am gasit la kidex, dar de la ei se poate comanda online): paturicile (50 RON), prosopelele cu gluga (26 RON), pantalonasi, bluzite (10 RON buc), salopeta portocalie (45 RON), sosetele....

de la Z am mai luat caciulitele, palariuta si puloverasul alb

Bulina 28+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

aelita, da, sunt din Piatra Neamt

Bulina 28+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Va pup butiilor!

BZN.ule, tot binele din lume. Cum se zice in popor?!...De ziua ta sa te blagosloveasca ursitoarele cu sanatat, bucurie, viata bogata si senina... si in fecare zi sa fie ziua ta!

Eu am tot iesit si mi/am facut de lucru ca sa mai uit de suparare...

Rausorule... m/am uitat la pozisoare... si iar m/am uitat ca tare mi/au placut. Si ma mai uit...

Carla, mi/a venit mai devreme... nu stiu de ce. Si chiar aveam un sentiment si atata incredere ca luna aceasta o sa fie si ca o sa va dau vestea...

Am vazut si eu finala la handbal...m/am bucurat mult pentru fete... Bravo lor, sunt niste luptatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Oo, azi e ziua lui btz_ovi si nu observasem, LA MULTI ANI!
carla, am vazut pozele, nu am cuvinte...Esti una dintre cele mai sexi gravidute pe care le-am vazut.
racusor, frumoase lucrusoare, sa le poarte bebe sanatos!
Am pus si eu poze de sfarsit de trimestrul 2.

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Scuze daca lipseste litera 'c' de pe undeva dar nu mai merge tasta bine... cred ca s/a lenevit sau s/a 'terminat tusul'

Hihihih, Racusor a devenit Rausor... Burtici... buticii.. na ca mi/e si foame de l/am manat pe 'r'...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

dragaica, iubita, nu ai de ce sa-ti ceri scuze, stiu ca a fost o gluma, nu sunt deloc suparata pe tine. Acum mi se pare si mie ca am exagerat din motive de gravidenie avansata
Maya, un pentru tine. Nu-ti pierde speranta.

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

laurika1982,racusor2010,Dragaica,crissy77,lalala13,carla_2008,aelita,tina_80,maya71,arissa,va multumesc pentru urari,sunteti foarte simpatice toate.Ceea ce imi doresc eu mie sa vi se implineasca si voua!!!!
Noi astazi am petrecut acasa in curte,sotul a facut gratarel cu varul meu (si viitor fin),ne-am cinstit cu suc caci atat am voie si am papat tort.Ieri am facut un tort cu sotul(deja ne specializam) din piscoturi cu finetti,pot spune ca a iesit gigantic insa mai avem cateva feliute
,asa ca va invit .Iar acum stam si ne relaxam,ar fi fost ceva un party dar din pacate eu astazi am avut iarasi probleme:dimineata mi s-a facut rau dupa ce am luat micul dejun,iar la amiaza nu am putut respira foarte bine.Offff,dar ma bucur ca ne-am simtit toti ok.Va

26+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Btz_ovi LA MULTI ANI!!!!!!!!!, MULTA SANATATE, FERICIRE, SI TOT CE ITI DORESTI!!!!!!!!
M-am uitat si eu la poze...sunteti cele mai frumoase gravidute!!!

Paula, 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Paula multumesc

26+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput