Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (79)
Raspunsuri - Pagina 4
racusor2010 spune:
denisa, georgia am vazut pozele
sunteti niste frumoase!!! si va sta asa bine cu burtica
Bulina 28+ cu poznas
carla_2008 spune:
Racusor dar ce dulcici sunt hainutele!!De unde ai gasit salopetelele de scos la plimbare?asa imi plac!!!!Eu nu prea am vazut?ai gasit si nr mic mic?
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
24+ Carla Maria si Cristian Alexandru
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
carla_2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 denisa, georgia am vazut pozele sunteti niste frumoase!!! si va sta asa bine cu burtica Bulina 28+ cu poznas |
Cine vorbeste!chiar ma uitam ca la tine nu se vad deloc,deloc kg in plus
aelita spune:
CARLA,RACUSORMERCI,ei rational stiu ca ma iubeste multa lume,in special am alaturi oricand sotul si copiii,dar cand sunt obosita,gravida,rau,2 copii de ingrijit si singura cand sotul e plecat si mai plange si el pe caolo ca nici pe el nu-l iubeste nimeni hahahahaaaa vorba vine,el plange de dor,ma ia si pe mine valul ca la mine nu suna nimeni,ca mi-e rau si nu ma ajuta nimeni,ca nu pot sa ies din cartier de care m-.am saturat ,ca nu mai sunt instare sa conduc ,ca am prins frica de atata timp cu rau ameteli ,mi-e frica sa ies cu copiii in spate sa conduc in halul asta,si masina o tin pe post de debara sa las carutul ca as colinda cu ei prin magazine dar toate sunt departe si eu nu mai rezist mult sa am si grija lor,si mai bine nu plec ca mi-e frica sa nu mi se faca rau ...si in fine asa adunate si ma ia si pe mine miorlaiala,ca deh,hormonii,ca nu ma suna neamurile..sau prietenii pt care am facut atatea,ma rog de mama sa vina o luna cand nasc si nu se indura de casa..dar imi trece repede ,ca defapt sunt obisnuita sa traiesc singura si independenta de ei toti,nu cred ca i-.as putea suporta in realitate..
RACUSOR pare bun si carutul ala combi.e in genul a ce am avut eu la copii.pier cardin nu il vad.
alea cu 3 roti cam trebuie probate,sa vezi cat de bine e facuta prima roata,stabile sunt,dar sa nu se rupa repede axul ala in gropi,trebuie uitat bine la ea,ca fiind una care se mai si rasuceste,in gropi sa nu fie fragila.
tu parca mi-a ramas mie in cap ca esti din Piatra Neamt?
BTZ OVI La multi ani !!!!!!!!!!!
CARLA UNDE AI PUS POZE NOI ???Aici sau la comun?
22+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
tina_80 spune:
Btz_ovi, La multi ani!!!Sa fi sanatoasa, iubita, fericita si sa-ti de-a DD un bb la termen, sanatos si mancacios!
Racusor, ai luat niste hainute f frumoase!
De unde le-ai luat? Cat ai dat pe un body, pe salopeta? Da-ne mai multe detalii
Imi plac toate mai ales ca au capse pe burtica si o sa-ti fie mai usor cand ai sa-l imbraci.
Adriana, cum te mai simti?
Pe mine cand ma doare burta fac injestii cu nospa si scobutil.
Dr mea nu mi-a recomandat niciodata pt durerile de burta (contractii) Gynipral pt ca are f multe reactii adverse.
tina 25+ cu Stefan
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui tina_80 Btz_ovi, La multi ani!!!Sa fi sanatoasa, iubita, fericita si sa-ti de-a DD un bb la termen, sanatos si mancacios! Racusor, ai luat niste hainute f frumoase! De unde le-ai luat? Cat ai dat pe un body, pe salopeta? Da-ne mai multe detalii Imi plac toate mai ales ca au capse pe burtica si o sa-ti fie mai usor cand ai sa-l imbraci. Adriana, cum te mai simti? Pe mine cand ma doare burta fac injestii cu nospa si scobutil. Dr mea nu mi-a recomandat niciodata pt durerile de burta (contractii) Gynipral pt ca are f multe reactii adverse. tina 25+ cu Stefan |
rectii adverse pt bebe?sau pt mama?nu ma speia ca iau deja de 3 sapt
tina_80 spune:
Carla, nu te speria!
Scrie si pe prospect reactiile adverse pt mamaica.
El este recomandat in sarcina, dar la o sarcina cu probleme, dar asta nu inseamna ca daca ne doare o zi, doua burtica tb sa luam gynipral....parerea mea este ca se poate rezolva cu nospa si scobutil....nu au asa multe reactii adverse.
E doar parerea mea.....
tina 25+ cu Stefan
tina_80 spune:
citat din mesajul lui racusor2010 yuuupiii, s-a calificat Oltchim!! Bulina 28+ cu poznas |
Ura!!!!
Felicitari Oltchim!
tina 25+ cu Stefan