Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (79)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Puiutz nu iti fa griji,au si bebeii momente si momente.Si eu eram disperata ca nu l-am simtit agitat vreo 2 zile la rand (mai ales ca avusesem si niste vise urate) si am stat o noapte intreaga pe metereze special sa simt ceva.Concluzia : ziua lenes rau de tot iar noaptea de la 1 la 5 party.Poate el misca noaptea si tu nu il simti deoarece e prea mic sa aiba miscari puternice incat sa te trezeasca .Relax

26+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Si inca ceva Puiutz:bea ceva acidulat,mananca ceva dulce si fa un masaj la burtica.Ei reactioneaza de obicei la acesti stimuli.Nu mai sta cu frica,sunt sigura ca e mai lenes astazi

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Puiut mai monitorizeaza pana dimineata si daca nu, atunci mergi la un echo!

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Fetelor, ia uitati ce pateste un bebelus dupa ce vine pe lume www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/pediatrie/examinarea-nou-nascutului/" target="_blank">http://www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/pediatrie/examinarea-nou-nascutului/ pe mine m-a podidit plansul...

Alina, 28+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mai bine sa aiba cineva expert grija de ei, sa stii dinainte cam ce trebuie facut..dar nah, ati vazut si voi explicatiile aferente fiecarei proceduri si sincera sa fiu nu mi se parea ca bebe sufera prea mult plus ca mititeii nici nu stiu si nici nu o sa-si aduca aminte vreodata de asa ceva. si oricum, se miscau destul de repede c u bebeii, ceea ce nu e un lucru rau.dar simie mi-au dat lacrimile..ca mai avem putin si o sa ne tinem si noi sufletelele in brate..

Laura 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Btz_ovi, Mycya va multumesc de incurajari...cred ca sunt si eu paranoia, as vrea sa-l simt pe bebe in continuu... cred ca ma duc sa ma intind in pat putin, poate se relaxeaza burtica si o sa il simt

Chiar asa...nu face nimeni capitol nou? Eu nu stiu cum, ca as face...

Elena 23+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Fetele dupa flori de liliac urmam noi, si la flori de liliac ploua cu floricele, deci nu mai avem mult!!!

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

puiutz mai spuneau fetele odata ca e bine si sa incerci sa bei suc de portocale parca ori ceva acru.incearca totusi dar nu te stresa ca el simte orice si poate de asta sta el linistit.

Bianca 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Btz, Carmen, va multumesc! Da, o sa am rabdare pana dimineata, sper sa il simt cat de curand!

Elena 23+ cu un cuminte

Mergi la inceput

As face eu cap nou insa nu am parola

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Fetele dupa flori de liliac urmam noi, si la flori de liliac ploua cu floricele, deci nu mai avem mult!!!

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
24+ cu

eu numai cat ma gandesc ca mai am 3 luni si ceva si timpul zboara asa repede,ca deja nu mai pot de emotii

Bianca 24+

Mergi la inceput