Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (79)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

eu fac cursuri pregatitoare de nastere...la active center, unde merg si la pilates...

pana acum am invatat despre durere si despre respiratie si saptamana asta avem cursul despre pozitii....

sunt 7 sedinte, a cate 1 ora fiecare (bine 1 ora de obicei se lungeste la 1 ora jumate)

ala de durere nu prea m-a pregatit, ci m-a infricosat dar la respiratie mi s-a parut folositor....

Bulina 28+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata burtici, neata Maya!

crispro, da, si eu am pus peste tot.. Fata s-a rotunjit mai tare, picioarele sunt mai grase, bratele.. insa chiar si asa ma sint sexy, nu stiu de ce :-))
Adevarul e ca mie nu imi sta bine slaba, ca m-am testat la 47 kg si aratam groaznic!

Bine ai venit, Delaida! Sarcina usoara si nastere la termen!

Am vazut pozele noi: arissa, carla, Dragaica, Mycya .. sunteti fff frumoase cu burtica!

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neata

Btz_ovi, La multi ani!!!Sa fi sanatoasa si iubita! Ma ierti ca sunt in intarziere.

cristina97, eleni87 La multi ani!!! Ce de aniversate!

CD, da-i la oase sotului! GLumesc fireste! Cand ne-am mutat anu' trecut la fel facea si al meu barbat si toate s-au adunat in carca mea. Pana la urma le-am descurcat eu. Acum, daca are cate ceva de reprosat ii aduc aminte ca nu s-a implicat in amenajari bla bla si ca nu are dreptul sa comenteze.

Pana la urma am fost la botez - unde am invatat sa schimb scutecul lu' bebe. Cursuri gratis! Dar am fost cea mai cuminte gravida, abia daca m-am ridicat de pe scaun; am primit un scaun special cu spatar mai pe spate. A fost tare bine.

Revin pe seara; plec la doctor si apoi direct la treaba.

28+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata la toata lumea
Racusor, sa vii cu vesti bune de la eco
Delaida, bine ai venit si o sarcina usoara in continuare
CD, esti o femeie putenica...dar scutura-l un pic pe sotul tau, poate isi revine.
O saptamana usoara si frumoasa sa aveti.

Paula, 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

La multi ani cristina97, eleni87! Sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!

Am gasit un site care pare avantajos insa nu stiu foarte clar cat costa transportul: babydino ro. Au carucioare 3 in 1 cu scoica si landou la preturi f bune.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata fetele!, Am vazut pozele si suntem niste frumoase, sa vedeti ce de copii frumosi vor fi la scutece, Denisa nici nu zici ca ai 2!!! Dragaica ce frumos pui burtica!!!, nu va ingrijorati ca si la mine se pune peste tot[:D, asta este , mi-am cumparat acum stepper , eliptical si am bici, am sauna o sa dau tot jos cand oasele pelveine isi revin, cam la 6 sapt dupa nastere, nu?
Btz La Multi Ani cu putina intarziere nu am ,mai intrat aseara si un bebe sanatos!
CD ce sa zis eu nu sunt draguta cu sotul ala al tau, ma revolta la maxim aTITUDINEA LUI, IN AFARA de orgasm in seara cu pricina mai trebuie si altceva la sarcina si ulterior la copil, poate o castiga bine si ce daca, asta nu ii da dreptul sa fie de-a dreptul magar si sa te trateze ca pe o sluga!!!
Si sotul meu castiga mai bine ca mine desi lucram in acelasi domeniu, el e cel care plateste mai multe facturi, dar ma ajuta si sa cobor din masina, nu mi-am deschis niciodata portiera singura , eu stau si astept, e educatie de la maica-sa!!
Iti scriu ca sa vezi ca si tu esti importanta, of ce m-am saturat de barbatii astia cu sindromul Peter Pan!!! sa-ti lase casa sa-ti dea pesnie si sa se duca daca nu-i convine nimic!!!!
Scuze dar nu il pot peria ca e si copilul lui!!

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

btz_ovi LA MULTI ANI!!! SA FII FERICITA, IUBITA, SA AI UN BEBITA SANATOS SI SA VA BUCURATI DE FIECARE CLIPA !!! O VIATA FRUMOASA SI PLINA DE IMPLINIRI!!

multe

Bulina 28+ cu poznas

LA MULTI ANI SANTOSI SI DE LA MINE! SA FII SANATOASA, IUBITA SI FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 29+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Carmen se enerva bine de dimineata..:)
CD, puiule..pana ii mai trec bazdacii lui domnu sot, cauta o femeie sa te ajute la curatenie.n-are sens sa te chinui, tu cu ditai burtica si cu Robert micut care are nevoie de papica si joaca si veselie..
du-te si tu acolo cd face curat, dc ti-e frica ca ar lua nu stiu ce de prin casa..si sotul meu a avut figuri din astea, ca nu si nu vrea femeie sa faca curat. ei, pana acum, cd insarcinata si cu serviciu la 50 km..eu n-am mai putut. asa ca am vb cu femeia, vineri seara i-am spus ca a doua zi vine tanti, sa nu ma bata la cap sa sun sa reprogramez si gata.
acuma mai bodogane ba ca o chem prea des..ba ca nu isi gasea niste bilete la teatru si ca i le-ar fi aruncat ea, din greseala, tampenii din astea (normal ca pusese biletele in alta parte). acuma se mai intampla tot felul..si mie mi-a zgariat frigiderul- e din inox si a spalat cu buretele, cu partea mai dura, si asta e f sensibil, imediat se vede. dar oricum il mai zgariase si Stefan cu magnetii..asa ca..

cum o evolua relatia voastra pe viitor, numa voi veti vedea. dar dc nu e buna voie si nu se ocupa de copii si de tine macar la limita bunului simt...mai bine fara.

sa vii sa ne zici ca ai gasit tanti care sa roboteasca, k? ti-as trimite-o eu pe a mea, dar nu zboara avioanele :):)

unde e situata casuta? fa niste poze sa vedem si noi..si eu asa de mult imi doresc, dar acum nu se poate financiar vorbind sa ne gandim la casa. abia platim apart acesta si mobila si electrocasnicele pe care le-am luat acum 2 ani.

aelita (app, cum te cheama?) ce mai fac prichindeii? dar nu sunt sanse ca sotul tau sa nu mai fie plecat atat de mult timp? sau sa va mutati voi acolo unde lucreaza el?
aaa..am testat maioneza cu lapte..a iesit prea moale dar gustul e ok,seamana surprinzator cu cea din ou, desi am scapat cam multa sare.

ma duc sa eliberez masinile...bucataria mea arata dimineata ca dupa razboi..si in chiuveta inca mai sunt vase, dar le ascund iemdita in masina :) fetyelor care nu aveti, va recomand din suflet masina pt spalat vase..cat mai mare

reviiiiiiin

Paula cu Mihai 27+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delaida

buna! ma bucur tare mult ca exista acest forum si ne putem ajuta.
sunt in 20+ si nu stim deocamdata ce va fi: baietel sau fetita
ma sa fie un sanatos si plin de viata asa cum este si in burtica in fiecare zi

BUN VENIT DELAIDA!

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CD27

seara buna si de la noi, mi-am facut si eu analizele saptamana trecuta dar abia maine ajung sa iau rezultatele si ma vede dr, in rest am viata grea la propriu si la figurat sotzul imi da bataio de cap cu noua casa pe care am preluat-o in we (pe scurt el nu e multumit de casa, nu-i place, eu l-am obligat sa-o ia...)
de vreo saptamana ma doare si burta destul de tare, cel mai probabil sunt contractii, unele clar delimitate in anumite zone ale burti, alteori ma doare toata burta, o simt ca pe un pietroi
ieri am umblat dupa mobila si am plans toata ziua (ehh...opera sotului), azi am shmotruit in casa acolo dar fara prea mult spor, doar cu contractii

in rest totul bine

in contextul asta, daca ati putea sa-mi recomandati si mie pe cineva sa ma ajute la shmotru, ar fi perfect dar cineva de incredere si eficient, ca o sa fie casa plina de bagaje (nu ca as avea ceva de valoare dar...)astept pm-uri please, altfel cred ca nasc cu mopul in mana

am uitat sa va zic, fostii proprietari au luat pana si fasungurile de la becuri, au lasat firele atarnand in tavane

cu bobinache 27s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

OFFFFFFFF, draga de tine...dar acum a trebuit musai sa va mutati? nasol...ai grija, nu fa prea multa treaba pe acolo...eu am facut curat sambata si pe urma m-au luat durerile...am crezut ca o sa nasc... neaparat cauta pe cineva sa te ajute la curatenie, mutat, etc.

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput