Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

crisuletzul da imi e frica sa nu se opreasca din evolutie! Pentru ca am mai trecut prin asta..Mi-am dat seama doar cand am avut crampe ca la ciclu si sangerari. Simptomele nu se opresc asa deodata.

Nu putem decat sa avem incredere in bebeii nostrii ca se dezvolta normal si ca Dumnezeu ne va darui minunea de a fi mamici!

sugubina +7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Fetele.....voi aveti cateodata frica ca s-a oprit sarcina in evolutie?......pana aproape acum 5 zile aveam dureri de burta si acum nu mai am.....dar am o stare de rau incredibila....imi este greata din orice.....ma doare tare capul si am o stare de oboseala dar nu foarte accentiata....dar imi este putin frica!

am amareala in gura si imi este greata cand vad mancare!

6+

Crisuletul, zilnic, dar sunt o ipohondra inascuta, lucru care se reflecta si asupra fobiilor din sarcina Eu sunt bucuria doctorilor.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

sangerari nu am!
ma dor sanii si in special sfarcurile....am amareala in gura si greata continua......maine merg la doctor.....singura chestie care a disparut este faptul ca nu mai merg la toaleta atat de des cum mergeam!

6+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

crisuletzul da imi e frica sa nu se opreasca din evolutie! Pentru ca am mai trecut prin asta..Mi-am dat seama doar cand am avut crampe ca la ciclu si sangerari. Simptomele nu se opresc asa deodata.

Nu putem decat sa avem incredere in bebeii nostrii ca se dezvolta normal si ca Dumnezeu ne va darui minunea de a fi mamici!

sugubina +7

Sugubina, in primul rand bine ai venit printre noi! Sa ai un bebe sanatos si sa se nasca la termen!

Simptomele variaza ca intesitate si manifestare in functie de hormonii iar faptul ca se opresc sau se schimba nu inseamna ca sunt probleme, poate fi doar o coincidenta.

Mergi la inceput

Cu atatea informatii dam in paranoia rau de tot!!!

6+

Mergi la inceput

mirunam....eu urasc medicii......in ultimul moment apelez la ei! am cateva experiente neplacute care m-au ajutat sa imi fac o parere despre ei!
datorita problemelor mele genitale am fost in total (arad,oradea,bucuresti) la 13 medici!!!!pe unii i-as arde pe rug!eu sunt genul care ma iau cu ei in gura si cer dovezi pentru tot ce confirma!
de exemplu : unu a vrut sa imi sparga chistul in timpul controlului(nestiind cu exactitate natura lui)!

Ipohondria se dezvolta datorita internetului.....

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Buna burtici!!!
ma alatur si eu voua..daca totul o sa fie bine si Doamne Doamne va avea grija de noi in noiembrie o sa venim pe lume.. Din pacate, anul trecut, am pierdut o sarcina si de aceea am spus acest lucru..
pot spune ca si eu m-am saturat sa merg la medici si sa fac o multimeee de analize.
Azi am primit rezultatele analizelor.toate au iesit bune, doar hemoleucograma a iesit modificata mai exact formula leucocitara..: mi-au iesit leucocitele 13000 si neutrofilele 9000...la frotiu sanguin scrie leucocitoza cu neutrofilie...Urocultura a iesit negativa, exudatul faringian a iesit si el bun... iar pana sa raman insarcinata aceasta analiza a iesit buna... Am citit ca in sarcina este normala o crestere a leucocitelor dar nu stiu ce sa mai spun...Am sunat medicul meu si vineri am sa merg la el..
Voi v-ati confruntat cu asa ceva?

7+

Mergi la inceput

Datorita sarcinii este normal sa se petreaca o sumedenie de schimbari in corpul tau!!!mai ales in primele luni!

fii optimista!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

si eu urasc medicii! si eu am dat peste unii care mi-au dat sfaturi despre care stiam clar ca nu or sa imi faca bine. la modul ca nu as mai fi avut copilul pe care il am acum... lasand la o parte chestia care ma enerveaza cel mai mult la majoritatea dintre ei: ca nu se documenteaza suficient cu ce mai e nou asa prin domeniul lor...

am fost sa fac si eu azi prostia aia de DT... total neprofi cei la care am fost trimisa... mi-au luat sange cu cea mai ieftina siringa de la farmacie... asta avand in vedere ca mi-au luat 200 de lei exclusiv pentru markeri...

Mami de (28.10.2008) si bb2 10+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

mirunam....eu urasc medicii......in ultimul moment apelez la ei! am cateva experiente neplacute care m-au ajutat sa imi fac o parere despre ei!
datorita problemelor mele genitale am fost in total (arad,oradea,bucuresti) la 13 medici!!!!pe unii i-as arde pe rug!eu sunt genul care ma iau cu ei in gura si cer dovezi pentru tot ce confirma!
de exemplu : unu a vrut sa imi sparga chistul in timpul controlului(nestiind cu exactitate natura lui)!

Ipohondria se dezvolta datorita internetului.....

6+

Pai nu ma mir cu chistul, pana la urma sar la bisturiu imediat cum pot! Unde mai pui ca aceste biete chisturi se autodistrug , eu am avut o multime.

Cu greu gasesti unul bun...

Mergi la inceput