Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 8
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca83 Buna burtici!!! ma alatur si eu voua..daca totul o sa fie bine si Doamne Doamne va avea grija de noi in noiembrie o sa venim pe lume.. Din pacate, anul trecut, am pierdut o sarcina si de aceea am spus acest lucru.. pot spune ca si eu m-am saturat sa merg la medici si sa fac o multimeee de analize. Azi am primit rezultatele analizelor.toate au iesit bune, doar hemoleucograma a iesit modificata mai exact formula leucocitara..: mi-au iesit leucocitele 13000 si neutrofilele 9000...la frotiu sanguin scrie leucocitoza cu neutrofilie...Urocultura a iesit negativa, exudatul faringian a iesit si el bun... iar pana sa raman insarcinata aceasta analiza a iesit buna... Am citit ca in sarcina este normala o crestere a leucocitelor dar nu stiu ce sa mai spun...Am sunat medicul meu si vineri am sa merg la el.. Voi v-ati confruntat cu asa ceva? 7+ |
Ratusca, bine ai venit printre noi! Iti urez sarcina usoara, bebe sanatos si la termen!
Nu stiu problema cu leucocitele si nici valorile limita? Sunt diferente mari?
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 10+
ratusca83 spune:
Multumesc mult pentru raspuns...Eu sunt speriata pt ca nu vreau sa-l afecteze pe bebe si sa pateasca ceva..de medici m-am saturat pana peste cap...am fost la asa de multi dupa ce am pierdut sarcina incat ma scosesera cea mai bolnava..Am facut la anlize de nici eu nu mai stiu cati bani am cheltuit..
Asta este...ce sa facem... asa sunt medicii din Romania..
Eu acum merg la un dr de la Giulesti. va pup fetelor si tinem legatura aici
7+
ratusca83 spune:
multumesc mult mirunam...sa dea Dumnezeu sa fie bine...pai normal ar fi trebuit sa fie 11000 si eu am 13000..multi spun ca este normal in sarcina sa creasca...
mirunam spune:
citat din mesajul lui alinushca si eu urasc medicii! si eu am dat peste unii care mi-au dat sfaturi despre care stiam clar ca nu or sa imi faca bine. la modul ca nu as mai fi avut copilul pe care il am acum... lasand la o parte chestia care ma enerveaza cel mai mult la majoritatea dintre ei: ca nu se documenteaza suficient cu ce mai e nou asa prin domeniul lor... am fost sa fac si eu azi prostia aia de DT... total neprofi cei la care am fost trimisa... mi-au luat sange cu cea mai ieftina siringa de la farmacie... asta avand in vedere ca mi-au luat 200 de lei exclusiv pentru markeri... Mami de (28.10.2008) si bb2 10+ |
Multi dintre ei raman legati de carti, indiferent ca le-au citit acum 20 sau 2 ani. Eu am senzatia ca nu reusesc sa gandeasca logic problema, ei aplica solutia din carte dar daca ii intrebi de ce nu stiu? Pentru ca asa au citit...
Daca indraznesti sa pui mai multe intrebari sau sa incepi sa iti dai cu parerea sar la tine , desit tot tu ii platesti.
Penibil.
Urmez si eu la bitest, miercurea viitoare, mi-e groaza ca dau tot atatia bani si degeaba.
Ma intreb oare cum or putea femeile de la tara sa duca sarcinile la termen fara toate aceste teste??? Cu bine
crisuletzul spune:
Noi vorbim de lucruri marete!!!
uite un exemplu simplu dar in acelasi timpul destul de complicat
la cate dintre voi va cerut medicul sa va faceti analize sa vedeti ce fel de anticonceptionale vi se potrivesc?....va zic eu ce anticonceptionale vi s-au potrivit....cele cu care medicul are contract!
stiti ce fac agentii firmelor de medicamente?....duc doctorii prin sinaia un weekend.....mancare ,bautura si fetitze la discretie.....si brusc au inceput colaborarea...si ne recomanda sa luam cutarica medcament!
asta este.....in multe cazuri...medicul este un rau necesar!
6+
crisuletzul spune:
eu am sa-mi fac analizele de baza....rh-ul ,calciu...magneziu.....
in rest nu ma complic!mai bine pun acei banuti deoparte pt contul bebeului!
6+
andreeacc spune:
Crisuletzule si eu am temeri din astea, cred ca toate ne speriem la gandul ca ceva i se poate intampla bbului.
Mirunam, nu are sens sa te enervezi, stiu ca sanador e aproape de tine, dar poti incerca si la medicover, e la pipera si ajungi usor; eu fac de la mine cca 15 min (daca nu prind bariere).
Alinushca si eu am fost astazi la CMU Unirea sa-mi fac DT; am completat un formular cu 5 intrebari si mi-au luat o eprubeta de sange. Mi-am facut si ecografie morfo la Iosup; bb e bine, marisor - eu sunt in 11 sapt si 1 zi si bb arata de 12 saptamani, fapt ptr care mi-a spus ca mai degraba nasc pe 1 nov decat 7 nov,dar si primul copil era mai mare si tot l-am nascut cu 2 zile intarziere.
Alte "rezultate" le vedeti la semnatura!
Mie mi-au zis ca sunt gata analizele si calculul de risc in 7 zile lucratoare. Tu la ce clinica ai fost si in cat timp sunt gata?
Intalnire - mie mi-e bine 8 mai. Voua?
Andreea, mami de baiat si 11+ cu
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
zozela spune:
Felicitari Diana,Raluca si Ioana!!Sarcina usoara,la termen si bebelusi sanatosi tun,va doresc!
Diana si Raluca,va trag o jordea proaspata,din craca,la curutz-pai se poate sa nu anuntati si randunicile?!
lui Mihai si cu !!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Ioana_Mami spune:
Felicitari ptr carucior Andreeacc....ma duc si eu vineri la DD..poate ma intorc si eu cu un carucior colorat
Inca o data felicitari!!!!
Fericita 10+
mirunam spune:
citat din mesajul lui andreeacc Crisuletzule si eu am temeri din astea, cred ca toate ne speriem la gandul ca ceva i se poate intampla bbului. Mirunam, nu are sens sa te enervezi, stiu ca sanador e aproape de tine, dar poti incerca si la medicover, e la pipera si ajungi usor; eu fac de la mine cca 15 min (daca nu prind bariere). Alinushca si eu am fost astazi la CMU Unirea sa-mi fac DT; am completat un formular cu 5 intrebari si mi-au luat o eprubeta de sange. Mi-am facut si ecografie morfo la Iosup; bb e bine, marisor - eu sunt in 11 sapt si 1 zi si bb arata de 12 saptamani, fapt ptr care mi-a spus ca mai degraba nasc pe 1 nov decat 7 nov,dar si primul copil era mai mare si tot l-am nascut cu 2 zile intarziere. Alte "rezultate" le vedeti la semnatura! Mie mi-au zis ca sunt gata analizele si calculul de risc in 7 zile lucratoare. Tu la ce clinica ai fost si in cat timp sunt gata? Intalnire - mie mi-e bine 8 mai. Voua? Andreea, mami de baiat si 11+ cu asa creste burtica www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care |
Wow!!!! Felicitari pentru carucior!!! Poate aflu si eu saptamana viitoare, cand o sa am 12 saptamani...vad ca l-a tine s-a vazut la 11!!!
Am rezolvat cu nervii, sunt gata analizele. Ma intreb persoana de azi dimineata unde lucra de fapt? Nu stiam ca avem Medicover in zona