Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Misticgirl si Sashenka ma bucur ca suntem toate trei in aceiasi perioada si mai ales la doctorul Gherasie. Poate ne vom petrece timpul in spital impreuna. Sa le facem cunostiinta la bebei.

10+

Si eu ma bucur, ALEXA!!!
Si la prima nastere am fost in salon cu o amica de pe forum. Alta a iesit din spital cu bb la o zi dupa ce am nascut noi . Si a fost super sa fim impreuna in salon, mai ales ca eu am nascut prin cezariana, ea nastere normala si m-a ajutat mult draguta de ea .
Pupici.

Claudia 9+ cu Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

MSymo, Andreea, multumesc mult de incurajari. Nu am facut efort deloc dar dureri nu am avut pana acum decat asemanatoare celor menstruale. Macar imi lamuresc piticii si verific si hematomul daca a mai crescu sau nu.

MSymo, bafta la intalnirea cu !!! Ma pot ocupa eu de mentionarea doctorilor insa va rog sa imi trimiteti PM ca sa centralizez mai usor . Sper sa ma descurc...

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Cred ca ma duc in jur de ora 17,18. Dar poti merge in orice zi de la 9 la 14 . Doar ca sa nu pici cand are vreo operatie.

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

[quote]citat din mesajul lui ALEXA1985

Am aflat ce te interesa. Doctorul Gherasie este maine si pe 27 de garda. Maine cred ca ajung si eu pe seara la el la control.

Buna, Alexa!
Multumesc mult. As vrea sa merg si eu diseara, insa am un curs la master pana pe la ora 20:00 . Tu pe la ce ora mergi la CF 2?

Claudia 9+ cu Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

10+

Mergi la inceput

Aaaa. Eu am 9 saptamani si 6 zile , iar la eco aveam 9 sapt si 5 zile. A iesit diferenta de o zi . Dupa menstruatie sa nasc pe 17.11, iar din eco 18.11.

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Sashenka dar la tine nu e tarziu pana pe 20 mai? Um vazut ca ai ultima menstruatie pe 13.02 la 3 zile dupa mine. Deci suntem pe acolo. Cred ca ar fi mai bine sa mergi pe 13. NU???

10+

da si eu zic ca este cam tarziu dar la mine mai este o problema, eu am avut um pe 13.02 deci am 9 sapt si 3 zile dar ecografic am doar 8 sapt ptr ca am avut ovulatie spontana inainte de ciclu , iar dr s-a luat dupa varsta ecografica dar tot cred ca merg pe 13, nu mai am rabdare pana pe 20.....

Mami Andreea 9sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Mi se pare o idee foarte buna sa scriem doctorul si spitalul caci ne-ar fi de mare ajutor.
Misticgirl ce interesant mi se pare sa nimeresti in salon cu cineva cunoscut.... cred ca te ajuta mult. Eu am o colega la servici care a ramas insarcinata cam in acealsi timp cu mine si mergem la acelasi doctor. ma gandeam ce fain ar fi sda nastem ca de-odata sa fim acolo impreuna.
Eu nu l-am luat pe sotul meu la primul ecografcaci m-am gandit ca e prea mic bebele si n-are cevedea. in schimb doctorul ne-a pus poze si un mic filmulet cum ii batea inimioara. Cand am ajuns acasa am uitat sa ii spun sotului ca aveam CD. Acum intr-o zi mi-am amintit si i-am dat sa se uite. L-a impresionat foarte tare si a zis ca neaparat vrea sa vina si el la urmatorul ecograf.

7+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Si eu am sa il iau pe sotul meu , dar la eco de 11-14 saptamani. Am facut pana acum 3 eco, ce rost avea sa il iau? La prima se vedea doar un punct.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Neata la burtici! Ce-as fi mai dormit in dimineata asta. Dupa ce toata noaptea am "invartit" mobila prin camera, unde punem patutul, unde punem masa de infasat... M-am trezit chiauna si am uitat sa pun utrogestanul de dimineata. Am citit ca zicea cineva ca nu-i bine sa uit o doza, deci ma bate gandul sa ma duc pana la cea mai apropiata farmacie sa imi iau.
Monica, eu la eco tre' sa merg vineri, dar poate ma duc joi ca nu se stie cat stau la coada si vineri am o zi grea la birou. Am banuit ca si tu esti pe pregnyl, dar cu clexane de ce te-a "amenintat"? Tot preventiv?
Cat despre prezenta masculina la eco, al meu a decretat ca n-o sa lipseasca la niciuna. Pana acum a fost la toate 3, sper sa reuseasca sa fie prezent la toate si sa poata fi prezent si la nastere. Visez eu...

9+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Hola fetele!

Oau, ce de vesti bune pe forum..Felicitari pentru analize si eco!

Eu azi imi iau sotul si ne-am decis sa mergem la medicul de familie sa imi dea analizele gratis pentru gravide.

As vrea de asemenea sa ii zic sa imi dea recomandare pentru program redus. Ati facut vreuna din voi asta? Cum ati procedat exact? I-ati cerut pur si simplu sau cum?

sugubina +7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

cucu am lipsit putin si peisaj si voi ati scris o gramada ...bun venit noilor burtici sarcini usoare si bebei sanatosi

Azi trebui sa facem cinste ca am schimbat semnatura

Doamne ai grija si de noi 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Neata burtici!!!!

Azi sunt mai bine, nu mai sunt asa speriata din cauza leucocitelor crescute. Am vorbit cu dr meu la telefon aseara si mi-a spus sa stau linistita pt ca de obicei acestea cresc in sarcina si nu trebuie sa ma alarmez atata timp cat urocultura este negativa, exudatul la fel si nu am niciun alt simtom care sa anunte o infectie.. in afara greturilor astea pe care le am zilinic si de care nu mai scapppppppp chiar ma simt bine..ma mai doare din cand in cand spatele dar cred ca si din cauza statului la birou. Si eu iau utrogestan 2 pe zi iar la 14 saptamani mi se va face cerclaj. Daca a mai fost vreo graviduta cu leucocitele marite in sarcina as rugao sa-mi spuna si mie..eu sunt mai paranoia de fel si din cauza asta ma tot gandesc sa nu pateasca bebe ceva...
va pupic si va doresc o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_ladycat spune:

Ma alatur si eu voua cu drag si speranta.

Dupa 1 an si jumatate de incercari si asteptare, fara un motiv anume pentru nereusita, in sfarsit s-a produs minunea Sunt mandra posesoare a 3 teste pozitive de sarcina, unul mai frumos ca altul.

Deoarece sunt noua pe acest forum as vrea sa ma ajutati cu cateva explicatii: cum pot sa ma abonez la acest forum, care e treaba cu adresa de mail comuna, etc.

Datele mele sunt urmatoarele:
dn: 07.09.1984
um: 19.03.2010
dpn: 24.12.2010.

Nu am ajuns inca la medic insa maine va fi prima vizita si vinerea viitoare prima eco.

Va pup!

Mergi la inceput