Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
ukume24 spune:
Eliza ma bucur ca i-ai auzit inimioara puiutului tau si sper sa iti iasa bine toate analizele. 6+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mirunam spune:
Numeioana, bine ai revenit!!! Sarcina usoara, bebe sanatos si la termen!
Eliza, e cu dus si intors problema cu internetul. Poti verifica cele spuse de medic insa in acelasi timp ajungi la paranoia citind despre nspe teste, boli si malformatii ascunse etc. Cred ca cel mai bine ar fi un echilibru intre ele. Pentru mine cel putin este greu.
Doura si eu sunt mare fan al grapefruiturilor, cu Alex nu am mancat deloc fructe dar acum sunt dependenta. Din pacate nu pot sa il mananc fara zahar, pun doar o lingurita
Fetelor tineti-ne pumnii, la 10.30 merg la o eco rapida (un nou concept , al meu) pentru ca azi dimineata am avut dureri tare urate de burta.
Sunt in semidisperare deja. Am un "mic hematom" pe col pentru care mi s-a dat sa iau duphaston. Nu l-am luat in ideea ca merg la dr. bun si iau tratamentul pe care mi-l va da el...nu stoia panicoasa. Intre timp am citit de hematom si nu e chiar de gluma dar nici duphastonul asta nu pot sa il iau asa patru saptamani da 4 nu. Unde mai pui ca hematomul a aparut in timp ce luam duphaston. Ieri si azi au inceput si aceste dureri
Programare la dr. am abia pe 6 mai si nici nu cred ca este in tara sa dau buzna peste el
. Am incurcat rau borcanele cu mersul ba la ea ba la el...
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul
10+
misticgirl spune:
[quote]citat din mesajul lui ALEXA1985
Am aflat ce te interesa. Doctorul Gherasie este maine si pe 27 de garda. Maine cred ca ajung si eu pe seara la el la control.
Buna, Alexa!
Multumesc mult. As vrea sa merg si eu diseara, insa am un curs la master pana pe la ora 20:00 . Tu pe la ce ora mergi la CF 2?
Claudia 9+ cu
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
MSymo spune:
Mirunam, iti tin pumnii...o sa fie bine, ai sa vezi!
La ora 11 am si eu intalnire cu bebeloiul, am niste emotiiiiii!!!Sper sa vin si cu o culoare la carucior. Astazi merge si taticul pt. prima data. Voi i-ati luat la eco pe tatici?
Si eu iau utrogestan, 2 ovule pe zi, dimineata si seara, Magne B6 si acid folic.
Va pup.
Simona 11+
MSymo spune:
Bun venit tuturor gravidutzelor noi, se ingroasa randurile...
Pt cine se ocupa de listutza, credeti ca e dificil de adaugat in dreptul fiecaruia si numele dr-ului si spitalul? Ma gandeam ca am putea sti oricand daca avem companie la acelasi dr sau spital.
Eu am destul timp, dar nu ma pricep, daca imi explica cineva...cu mare drag ma ocup.
Symo 12+
andreeacc spune:
Mirunam, nu te mai stresa, stai linistita! ai facut efort mai mare zilele acestea? pe mine ma doare burta cand nu stau locului si vreau sa le fac pe toate repede.Ai incercat sa iei un no-spa? Bafta la eco si sa te intorci cu vesti bune!
MSymo, la ultima eco a venit si sotul meu; m-am gandit ca nu are sens sa il alerg si pe el la fiecare eco pe care eu o fac, asa ca il "invit" numai la cele importante.Este adevarat ca la primul copil a venit la toate, insa era f curios.E si cam greu ptr el sa plece de la serv de fiecare data.Poti inregistra eco pe un cd sai stick si i-o arati acasa. Asteptam vesti "colorate"!
Andreea, mami de baiat si
11+ cu
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sashenka_h/sashenka_h.jpg)
sashenka_h spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALEXA1985 Sashenka dar la tine nu e tarziu pana pe 20 mai? Um vazut ca ai ultima menstruatie pe 13.02 la 3 zile dupa mine. Deci suntem pe acolo. Cred ca ar fi mai bine sa mergi pe 13. NU??? ![]() |
da si eu zic ca este cam tarziu dar la mine mai este o problema, eu am avut um pe 13.02 deci am 9 sapt si 3 zile dar ecografic am doar 8 sapt ptr ca am avut ovulatie spontana inainte de ciclu
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](punk.gif)
Mami Andreea
![](smiley_pregnant.gif)
![](auto.gif)
![](copilas.gif)
misticgirl spune:
citat din mesajul lui ALEXA1985 Misticgirl si Sashenka ma bucur ca suntem toate trei in aceiasi perioada si mai ales la doctorul Gherasie. Poate ne vom petrece timpul in spital impreuna. Sa le facem cunostiinta la bebei. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Si eu ma bucur, ALEXA!!!
Si la prima nastere am fost in salon cu o amica de pe forum. Alta a iesit din spital cu bb la o zi dupa ce am nascut noi
![](icon_smile_big.gif)
![](floare.gif)
Pupici.
Claudia
![](gravida.gif)
![](bonjovi.gif)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
ALEXA1985 spune:
Si eu am hematom. Mie mi-a dat 6 utrogestan pe zi. Mi-a spus sa nu le intrerup si il masoara la fiecare eco. Pt. ca ar trebui sa se elimine sau sa se resoarba.
citat din mesajul lui mirunam Numeioana, bine ai revenit!!! Sarcina usoara, bebe sanatos si la termen! Eliza, e cu dus si intors problema cu internetul. Poti verifica cele spuse de medic insa in acelasi timp ajungi la paranoia citind despre nspe teste, boli si malformatii ascunse etc. Cred ca cel mai bine ar fi un echilibru intre ele. Pentru mine cel putin este greu. Doura si eu sunt mare fan al grapefruiturilor, cu Alex nu am mancat deloc fructe dar acum sunt dependenta. Din pacate nu pot sa il mananc fara zahar, pun doar o lingurita ![]() Fetelor tineti-ne pumnii, la 10.30 merg la o eco rapida (un nou concept ![]() Sunt in semidisperare deja. Am un "mic hematom" pe col pentru care mi s-a dat sa iau duphaston. Nu l-am luat in ideea ca merg la dr. bun si iau tratamentul pe care mi-l va da el...nu stoia panicoasa. Intre timp am citit de hematom si nu e chiar de gluma dar nici duphastonul asta nu pot sa il iau asa patru saptamani da 4 nu. Unde mai pui ca hematomul a aparut in timp ce luam duphaston. Ieri si azi au inceput si aceste dureri ![]() Programare la dr. am abia pe 6 mai ![]() ![]() ![]() MIRUNA cu Alexandru ![]() ![]() |
![](gravida.gif)