Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Alexa1985, am vazut ca tu mergi la gherasie, el are program si la anais, nu? ptr ca poti face DT si acolo. stiu de la gineco meu care are consultatii si acolo.

Andreea, mami de baiat si 11+ cu
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Da are joia. Maine merg sa stabilesc cand fac acea eco. Dar mie nu mi-a spus nimic de DT. Poate pt ca nu am implinit nici 25 ani? Tu ce crezi?

10+

Mergi la inceput

Andreea tu la ce medic esti?

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dimineata!

Alexa1985, s-ar putea ca varsta sa conteze ptr ca nici mie la prima sarcina nu mi s-a recomandat, am facut atunci doar eco in care s-a masurat translucenta nucala (aveam 27 de ani).

Cred ca cel mai bine este sa il intrebi.

Eu sunt la Strajean.

Celesta, felicitari! primim limonada, dar sa fie acra-acra.

douradoudou, e f bun, te ajuta si sa treci peste raceala. eu mananc zilele astea ananas si pomelo.....si amandoua necesita atata curatare pana ajung sa ma bucur de ele, ca deja mi-e ciuda ca nu mai imi plac merele verzi ca la prima sarcina.

Sa aveti o zi usoara!

Andreea, mami de baiat si 11+ cu
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Buna dimineata , burtici. Va doresc o zi buna si fara greturi.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Voua v-a fost recomandat analiza de sange parahemofilie Owren (deficienta de FV)? mi s-a spus de la synevo ca se efectueaza in Germania la laborator. De ce nu si Alexander (deficienta de FVII)? Citind pe internet, am observat ca tzine de probele de coagulare. Mai bine mi le-as face pe toate. Ce mai implica aceste probe de coagulare in afara de F 5 si F 7?
A doua intrebare: a nascut cineva cu epidurala?chiar nu simti nimik?

10+

eu am nascut cu peridurala la cezariana pe sasha. am simtit ceva dar nu durere, ca si cum m-ar fii atins usor cu mainile pe burtica, dar nu stiu cum este la nasterea normala cu peridurala...

Mami Andreea 9sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

peridurala, sorry

da,

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dimineata fetelor,

Multumesc mult pentru informatiile despre utrogestan. Acum sunt convinsa ca doctorul meu nu mi l-a dat aiurea. Abia astept sa vina rezultatele analizelor sa vedem ce iese. Vreau sa va spun ca si eu am patit cu analizele ca si voi: mi-au spus ca sunt gata de vineri pana luni si cand m-am dus luni mi-au spus ca numai saptamana viitoare sunt gata. M-am suparat pe moment dar mi-a trecut repede ca si asa nu pot face nimic si la bebe nu ii face bine sa fiu nervoasa.

6+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

neata fetele
ieri am fost la echo am vazut inimioara, asa m-am indragostit de el ....mi-a dat sa fac un set de analize si ne revdem la 12 saptamani...cat mai este
in rest greturi puternice sot bucatar si tatic devotat

fug sa citesc din spate

5+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

am vazut ca vb de analize si net si paranoia...probabil ca daca asi fi avut net pe vremea primului copil asi fi stiut ce este de facut mi-as fi facut prapaditul ala de complex torch sau macar citomegalovirusul si asi fi vazut ca nu e ok...si toata drama ce a urmat nu s-ar mai fi intamplat...fiti cuminte nici nu stiti ce norocoase suntem ca avem atat accest la inf. doctorii pusi in fata unor situatii nu ne mai duc cu zaharelul. vb de femeile de la tzara nu va ami zic sutele de drame pe care le-am vazut stand in spital si majoritar oameni simpli de la tzara care nu si-au facut dt sau tt sau morfofetale....eu va zic nu renuntati la analize va pot salva de dureri imense

6+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite

Mergi la inceput

buna venit! noilor gravidutze sa fiti sanatoase si sa va vedeti cu bine minunile mici la termen
felicitari tuturor mamicilor care au aflat ce culoare au carucioarele...abia asteptam si noi

6+

Mergi la inceput