incepind de azi -10kg (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yvon spune:

Felicitari MsLara, uite ca incet incet se vad si rezultate.
Eu nu stiu cum sa fac sa scap de obsesia de a ma cantari in fiecare dimineata.
De slabit in kg nu se vede, insa parca pe haine se vede un pic.
Eu sunt tot la 57.4 kg!
E drept ca azi dimineata am reusit sa ma abtin de la cantar.

---------------------------------------------------
''Daca poti, fii mai intelept decat altii, dar nu le spune''.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Eu aseara am dat-o in bara , mi-era greata de la atata carne si am mancat de toate. Azi dimineata iara 63, si mor cand vad "3"-ul ala.

Proasta saptamana de tinut cura mi-am ales, ca tot racita am fost, de 4 saptamani m-o sleit raceala asta.

Acuma in 2 vin socrii dupa fetita si 2 saptamani am liber, numa bine ma duc la masaj de 3 ori pe saptamana si imi fac treburile.

Mai sunt 2 saptamani pana in 15 mai si speram sa am 62 acuma, nu 63, nu stiu daca reusesc chiar 3 kg in 2 saptamani, dar incerc.

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg
26.04: 62,8 kg

Mergi la inceput

Eu nu pot sa zic ca am calcat pe alaturi, insa kg se incapataneaza sa ramana pe mine.
Nici eu nu cred ca pana pe 15 sa scad 3 kg.
Abia astept sa vad cantarul ca imi arata sub 57 si de acolo cred ca iar va fi greu pana la 55...
dar nu ma descurajez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eu stagnez , dar ma simt bine. Adica nu mai am burta umflata, ma simt mai usoara. Ieri nu am avut timp de sport, dar am mers cam 2 ore pe jos. (in ritm lent, e adevarat, ca eram cu kinderii de mana)

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Cum impacati gratarul cu dieta?

Eu am mancat ieri paine cu branza dim, pulpa de pui la gratar cu salata pe la 4. Am dat insa in niste prajituri..asa ca azi-maine trebuie sa recuperez stricaciunea.

Duminica frumoasa!

Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
Target

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Fara prajituri cred ca ar fi fost foarte bine.Eu ieri am mincat gratar cu salata la prinz si seara,dimineata feta cu rosii , seara pe la 10 niste iaurt ca nu mai puteam de foame si printre picaturi o inghetata si 3 patratele de ciocolata.In fine,era 1 mai,dar la mine pare sa fie craciunul in restul zilelor.
Azi incerc mai usor!
Tare mi-e teama ca o sa fac si eu foame,adica un aliment pe zi, o saptamina ,inainte de 15 mai ,ca sa fiu in grafic.
Azi am facut 15 min gimnastica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

E3u m-am pricopsit cu o insolatie de toata frumusetea ... nu am realizat ca soarele e asa puternic, asa ca nu mi-am luat masuri de precautie. Nu tu o sapca, palarie ceva si m-a batut soarele in cap ... din toate punctele de vedere. Sunt rosie ca racul si nu-mi mai incap in piele. Ma asteapta o tura de iaurt cand ajung acasa - sa mi-l pun pe fata nu sa-l mananc... Invatatura de minte sa-mi fie. Nu stiu cum am sa merg maine la serviciu, o a fie tare naspa...
In fine, eu m-am hotarat sa iau o pauza de la disociat pentru ca nu-mi mai functioneaza digestia cum trebuie. Sa mananc niste lapte cu fulgi de ovaz dimineata, ceva usor la serviciu si dupa amiaza ori o supa, ri un gratar, ori o salata si poate reusesc asa. Mai scap i la branza cu rosii de acum, si la fructe mai de toate felurile, cred ca mi-ar fi greu sa stau trei zile numai cu vegetale sau numai cu proteine.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Pozele_mele

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Nu va spun cit am ca-s secretoasa,insa trec la strategia b,adica ziua si alimentul ,ca nu se mai poate.Azi am inceput cu iaurt.Incerc sa beau si 2 l de apa.
Parca face cineva masaj?!Ce fel?Care-i efectul?E de ala cu vaccum cellulite M sau cum s-o fi chemind?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Nici eu nu zic cum stau, ca e JALE. Ma gandeam sa incep Scarsdale, dar .. nu stiu daca ar tine, daca as slabi. Inca nu am mancat azi. Poate ideea dulceticai ziua-alimentul ar merge si la mine. In principiu, in we m-am tinut de dieta, mancand doar gratar. DAR am bagat mult si am scapat si niste bere pe gat.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Buna !
hai fetelor ca nu e chiar asa de grav, se pare ca toate am pacatuit pe we , dar a fost sarbatoare
De azi suntem cumincioare, da?
Am incredere in voi !

Mergi la inceput