incepind de azi -10kg (4)
Raspunsuri - Pagina 12
dulcetica spune:
Buna,
Vedeti ca mai sint 5 zile pina pe 15.Eu nu ma apropii ,dar am inceput varianta de soc,adica proteine pina atunci.Asa zic astia, ca dau 600g pe zi jos,numai cu proteine fara grasimi.
carolinah spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Musette79 Maine merg iar la aerobic, dar de cand ma agit si merg la masaj si impachetari tot 64 am... S-o umflat riscasul in mine, vb sotului. |
Ma bag si eu ca musca-n lapte, dar citind de chestia asta am vrut sa-ti impartasescc din ultima mea experienta cu impachetarile. Desi mai facusem impachetari dupa nasteri cu oarecare succes, cand am facut ultima oata, acum vreo 2 ani, m-am dat peste cap nasol cu retentia/eliminarea apei, in sensul ca nu mai slabeam orice as fi facut. Am avut nevoie de vreo 9 luni sa-mi revin... N-am o explicatie stiintifica, nu am facut nimic anume ca sa scap, nu am boli de rinichi etc, insa asa mi s-a intamplat. Eu am facut legatura intre cele 2, m-am ferit de impachetari de atunci inainte, ma gandesc sa nu fie si la tine la fel.
Musette79 spune:
Nu cred, Caro... ca am inceput sa cobor sub 64 kg iar la haine se vede binisor. Dar fac si aerobic, mananc mai putin si nimic dupa 4, se pare ca combinatia asta functioneaza.
La picioare si maini se vede ft frumos rezultatul masajaului
sa speram ca ajung la 61 pana in 12 iunie cand trebuie sa mergem la o nunta si habar nu am cu ce sa ma imbrac
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg
26.04: 62,8 kg
ingridnen spune:
Am slabit 2 kg in 2 saptamani cu South Beach
Mai am 4 kg de slabit, dar vineri mi-am facut de cap la restaurant, am mancat cam mult si am incheiat cu clatite :)
Ingrid si Cristi 7 ani
dulcetica spune:
Ieri am mincat doar lactate+ aproape 2 l de apa.Cu apa m-am fortat tare,ca nu simt nevoia sa beau.Teoretic pare sa dea rezultat!Nu stiu ce se intimpla tinut pe termen mediu?Asta ar putea fi valabil pt prima zi si mie imi trebuie 3 kg pina vineri.
Laura25 spune:
Eu amincercat sa tin 3 zile de proteine, dar am avut abateri. rezultat: 0 barat. Acum incerc si eu o treaba drastica pana vineri si dupa aia vom mai vedea. Azi mananc doar cartofi fierti, maine doar orez fiert, poimaine doar mere. Sa vad daca reusesc.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ellinia spune:
Fetelor, va tin pumnii! Eu nu m-am mai cantarit, incerc sa ma cantaresc mai rar de acum. Oricum, vine vara, pana atunci sper sa mai dau si eu ceva jos, sa pot incapea in hainele mele.
M-am apucat si eu seara de sport, am eu un set de exercitii pe care il fac acasa, poate mai fac si un pic de Billy Banks, pielea mea nu arata deloc bine, e lasata, de cand am slabit mult si nu s-a ridicat de la sine , uf!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral
dulcetica spune:
Laura, e prima zi cind am tinut realmente cura.Sper sa reusesc si azi,desi sint constienta ca vointa nu e punctul meu forte.
Vorbea cineva de rochii care nu-mi vin si care ar putea constitui motivatia.Nu merge!Am un dulap intreg de haine care nu-mi mai vin.Hainele pe uneras inca nu le-am dat,comparativ cu cele impaturite care au fost donate deja.
Incerc sa ma gindesc la cum voi arata la mare,comparativ cu amicele mele care-s foarte slabe,insa nici asta nu functioneaza prea bine.Of!
cookie81 spune:
Imi permiteti sa ma alatur?
Cookie - 1,69 m. - 69 de kilograme!!! numai cifre rotunde :lol:
Titlul subiectului mi se potriveste ca o manusa! - 10kg
De ieri am inceput South Beach si am mancat:
Dimineata: o cana de cafea
La pranz: jumata de piept pui cu rucola si o felie telemea de vaca
Seara: punti muchi de porc cu salata verde si 3 felii telemea cu castravete verde
Revin cu meniul de azi mai tarziu!
Succese!
ligia1112 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cookie81 Imi permiteti sa ma alatur? Titlul subiectului mi se potriveste ca o manusa! - 10kg |
Si eu, si eu! Doar ca eu am inceput de ieri Scarsdale. Si am MARI sperante. Sper sa nu moara speranta ultima, ci kilogramele . Pana acum am o singura abatere, pentru ca eram obisnuita sa mananc seara tarziu, asa ca nu am mai rezistat si la 23 am mancat o supa de rosii. Dar mi-am pus telefonul sa sune la 18, cand va fi ultima masa si ma voi spala pe dinti. Cand mi se va face foame din nou dupa ora aia, imi clatesc gura cu apa de gura. Cica merge...
AMR