incepind de azi -10kg (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Pe mine nu ma tenteaza liposuctia...brr, stau prost cu toleranta la durere, ca apoi presupun ca e cam nasolmult timp. Am vazut si eu niste reportaje din astea.

Ma multumesc cu ce pot face eu.

Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
Target

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Citat:
citat din mesajul lui MsLara

Pe mine nu ma tenteaza liposuctia...brr, stau prost cu toleranta la durere, ca apoi presupun ca e cam nasolmult timp. Am vazut si eu niste reportaje din astea.

Ma multumesc cu ce pot face eu.

Hobby
Lali
Target

Nu e chiar asa rau dupa,pentru ca intra doar sub piele,nu taie nici un muschi.Nu e comparabila cu o operatie adevarata unde se sectioneaza ppina se ajunge la organele interne.Se poarta dupa un corset si salut micare,ca daca-ti pui mintea recuperezi rapid.De luat in calcul anestezia totala.Cred ca nu merita sa faci o sanestezie decit daca ai obezitate morbida,altfel mai bine nu maninci inainte,decit post operator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

salut gagici!

In sfarsit si-o dat si cantarul meu drumul, aseara dupa masaj si impachetare unde am transpirat la greu imi arata 64,9.. azi dimineata 63,6. Apaa....

M-am masurat si la talie am scazut 3 cm pe bune, deci n-am vazut nici eu nici maseuza crucis ca am slabit putin. Sper sa continui tot asa

5 zile de proteine?? Holly Moses... nu te gretalesti? Eu am mancat dimineata la 8 paine graham cu ceai, la 11 cas gol si mai am o salata de varza cu parizer pt ora 2-3. Seara nimicuta, ca altfel nu slabesc 1 gram.

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg
26.04: 62,8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Seara incercati salata de varza cu branza rasa pe deasupra. E foarte buna pentru digestia de a doua zi dimineata si plus ca tine de foame. Eu pap ori de cate ori am ocazia.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Pozele_mele

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Musette79

salut gagici!

5 zile de proteine?? Holly Moses... nu te gretalesti? Eu am mancat dimineata la 8 paine graham cu ceai, la 11 cas gol si mai am o salata de varza cu parizer pt ora 2-3. Seara nimicuta, ca altfel nu slabesc 1 gram.

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Din ciclul socoteala de acasa nu se potriveste cu cea de la tirg:deja am mincat 2 mere.Nu stiu ce am!Mi-ar trebui o motivatie,dar nu pot identifica una stimulativa.
Miine am un examen la ora 14 si as face orice sa nu invat.Plus ca eu pe fond de stres ma ingras.Situatia e valabila si pentru restul perioadelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Dulcetica, nu ai vreun obiect vestimentar care iti place foarte mult? Eu am o pereche de pantaloni de vara, pana la genunchi in care stiu ca imi sta foarte bine. Din pacate, vara trecuta nu i-am putut purta din cauza ca nu-mi mai veneau. Asa ca ii tin la indemana si incerc sa ma imbrac cu ei. Pana la urma am reusit, aseara, dar pocnesc pe mine. Daca as slabi 2 kg as arata super in ei.

Acum, off topic: Mi-am adus aminte de e emisiune de pe Euforia de acum ceva vreme in care o tipa vroia sa arate prin ce trec fetele care se incapataneaza sa poarte marimea 0 si ar fac orice sa ajunga slabe-slabe si in cele din urma ajung anorexice. Avea drept tinta o rochita minuscula, marimea 0, evident, in care trebuia sa incapa.
Asa si eu cu pantalonii mei. Cand ii vad si imi aduc aminte ce bine imi statea in ei, ma motiveaza sa slabesc. Nu mai zic ca am pus-o pe mama sa-mi caute o rochie de cand eram in liceu (stiu sigur ca nu a aruncat-o) si daca reusesc sa incap in ea ma declar multumita. Ideea asta mi-a venit de la o emisiune de a Oanei Cuzino in care a zis la un moment dat ca oamenii fericiti si sanatosi sunt cei care incap in hainele din liceu, si o dadea drept exemplu pe Monica Davidescu, care probabil tot asa bine arata si in liceu.
Asa ca, eu de ce nu as arata la fel?

Mama, ce m-am intins azi... am avut spor la scris!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Pozele_mele

BazarGeneral

Mergi la inceput

Eu as intra in hainele din liceu, dar nu e buna referinta. Ca am avut in jur de 50 kg in liceu.

Dulcetica, asa e, dupa operatie cred ca nu ai voie sa mananci "prostii". Asa ca mai bine ne motivam inainte sa ajungem acolo.

Nici eu nu tin disociat, ca nu am reusit. Mananc cu grija (pana la maxim 16.00) si seara sar, ca altfel nici la mine nu se vede nimic.
Eu sunt intr-o perioada in care refuz orice interdictie/contradictie/refuz.

Si am si o rochie primita in care vreau sa intru, sa o port vara asta.

Cat mai multe motive, cu atat mai bine.

Hobby
Lali
Target

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

azi dimineata, raportez 25 minute de Zumba Party Cardio (f,fain! am gasit un stil de miscare care chiar imi place) si ... tam ta raaammm: 58.5kg! yes! Am scazut sub pragul psihologic de 59! De azi incerc sa bag 3-4 zile doar cu proteine, apoi mai vad eu.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Bravo, Laura!!!

Si mie imi arata cantarul 63,4...incet incet incep sa scad si eu. Sa ma vad odata la 62, cate am avut fix acum un an. Apoi 61, 60...

Azi am mancat lapte cu fulgi de porumb, 2 mere, niste pernite Viva nesanatoase si diseara iesim cu sotul la pizza, eu voi manca 2-3 felii, am lasat-o mai moale cu cantitatile, mai bine cate putin din toate.

Azi iarasi am masaj si impachetare, la centimetri se simte diferenta, la cantar inca nu, dar mergand si la aerobic poate s-or umflat muschii, cine stie. Ideea e sa dau jos centimetri, la urma urmei, nu?

Mergi la inceput

Ce mai faceti? Se apropie cineva de target?

Eu ieri am fost la un botez, chiar daca am avut grija, tot am compromis o parte din rezultatele de saptamana trecuta. Desi am dansat foarte mult, nu a fost de ajuns.

Succes la slabit!

Hobby
Lali
Target

Mergi la inceput