incepind de azi -10kg (4)
Raspunsuri - Pagina 10
dulcetica spune:
Eu am in continuare 58 kg.Simbata viitoare ma duc si eu la un botez,deci ar trebui sa ajung la 55 cit vroiam rapid.Hai sa insistam.Cine stie poate se misca in jos cintarul.La mine e cu afisaj la 0.5 kg si de asta nu stiu cu precizia voastra la 100g.Daca as tine fara abateri cred ca as reusi,insa n-am vointa.Acum mi-am luat cas si urda si maninc numai salate siun pic din brinzele astea.
Voi ce mai faceti?
Musette incearca sa nu mai combini brinza cu carne.Parizerul l-as scoate ca sigur toaca aia grasimi pe acolo.Mai bine muschi file,daca nu poti un piept de pui sau o pulpita.
Eu insist ca am un metabolism incetinit.Cum l-as putea accelera un pic?
Laura25 spune:
Cantarul meu tot pe la 59kg sta. Incerc sa ajung la 58 macar intr-o saptamana, dar eu stiu!? Eu incerc sa fac macar 20 minute de aerobic pe zi (stiu ca e putin, dar pt mine e deja f, mult ) si sa mananc putin si cu grija (nici asta nu imi iese de fiecare data). Ma rog, si daca raman la 59 nu plang tare. Macar sa nu urc
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
dulcetica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Macar sa nu urc |
Asta e si problema mea.Am avut si 57 kg de cind ma tot agit si, fac ce fac si iar sar calul.
Azi mi-am facut 2 castroane de salata ,in speranta ca atunci cind ajung acasa ,ma ocup exclusiv de ele.
As incerca si varianta cu 2 conserve de peste+salata, intr-o zi sa vad ce iese .
MsLara spune:
Eu azi dimineata aveam 49.1 si acu' 48.7 (?). O fi stricat?
Am mancat doar o cana de cacao cu miere dimineata, 3-4 capsune si piept pui la gratar cu salata verde pe la 16.00 (ca n-am avut timp la birou).
La 20.00 ma duc la aerobic.
Chiar sunt curioasa maine dimineata cat am.
A..si duminica ma duc si eu la un botez.
Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
Target
mirela.c spune:
O sa incerc sie eu dieta voastra. E mult mai mult decat mananc eu intr-o zi, dar...sper sa tina. Mai am de dat macar 8 kg si nu mai stiu cum..
Musette79 spune:
Eu azi am mancat pana la ora ceva prostii, apoi cas cu rosii. De la 3 incoace nimic.
Maine merg iar la aerobic, dar de cand ma agit si merg la masaj si impachetari tot 64 am... S-o umflat riscasul in mine, vb sotului.
Eu incerc varianta cu dimineata mancat binisor (paine graham cu branza si cu ceai), la pranz o salata de varza + branza, o sa incerc sa nu le amestec, daca asa ziceti voi. Parizerul stiu ca contine porcarii, mie oricum imi place, de sunci is satula ca tot iau la fetita si tot eu mananc, iar acuma cum ii micuta in tabara 2 sapt nu mai gatesc nimic, deci nici macar puiul ala care mi-ar prinde bine in salata...
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg
26.04: 62,8 kg
MsLara spune:
azi am 48.3 kg !
Sper sa merg tot asa. Inca nu stiu meniul de azi, dar o sa fie ales cu grija.
Va pup !
Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
Target
dulcetica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MsLara azi am 48.3 kg ! Sper sa merg tot asa. Inca nu stiu meniul de azi, dar o sa fie ales cu grija. Va pup ! Hobby Lali www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank"> Target |
Atit ar trebui sa am eu.
De azi tin 5 zile de proteine exclusiv si cica ar trebui sa slabesc cele 3 kg ,pina pe 15 mai.
Laura25 spune:
Trebuie sa ma laud, ca e mare realizare pt mine: am inceput ziua cu 20 minute de fitness cardio Uaaa, ce tare am fost!!
Tot 59 kg arata cantarul (sa mai zic ca aseara am mancat cartofi noi facuti la ceaun cu usturoi? )
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ellinia spune:
Aoleeeeu, Laura, cartofi noi zici? Si cu usturoi ? Si eu zic sa mananc cat mai usor. Saptamana asta am cam dat-o aiurea cu dieta mea. M-am incumetat luni dimineata si m-am cantarit si aveam 58,00. Am respirat usurata. Azi, mi-am facut din nou curaj si m-am suit pe cantar. Si, in timp ce-l scoteam din sertar ma mustruluiam singura "asa-mi trebuie daca nu ma tin de dieta si mai scap pe ici pe colo, sa-mi arate acum cantarul vreo 59 de kile de sa ma sature ..." . Cand colo, m-am uitat cu un ochi - cu celalalt nu aveam curaj si imi arata 57,7, asa ca ma aveam un pic si-l pupam de bucurie. Bine ca am scapat si de rusi si ma simt mai bine acum.
V-ati uitat vreodata la "Frumusete pe muchie de cutit"? Ati vazut cum se fac liposuctiile? Asta, asa, de dimineata, ca sa va tai cheful de bunataturi sau chestii interzise. Am ramas masca cand am vazut un nenea dr. care tragea grasimea din burta unei tanti cu o pompa, ceva, si o depunea intr-un borcan . Recunosc ca eram in bucatarie, tocmai ma pregateam sa ciugulesc ceva ... si mi-a pierit orice pofta. M-am uitat la burtica mea ... ma gandeam cum ar fi sa dispara tot ce e acolo, asa peste noapte. Nu v-ar tenta?
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral