FIV Europa(31)
Raspunsuri - Pagina 12

cor-cora spune:
Arina 21- daca au open si in august este k...Acum ramane sa te hotarasti cand vrei sa mergi.Bafta multa !!!
Mona - creste endo ,o sa fie bine si nici n-ai nevoie de mai multi foliculi pentru ca asta fiv-ul cu norocccc!

brunadria spune:
monalisa presimt ca de data asta va fi ok
sa ti ajute d zeu..pastreaza ti optimismul..
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

adijo spune:
Fetelor, saptamana viitoare fac si eu histeroscopia: m-am programat la Dr. Poiana, la Mediplus, in Bucuresti.Sper sa fie ok.
Mona , de unul bun e nevoie... va fii bine da data asta!
Bruni, incepi luna urmatoare? iti tin pumnii! Eu voi face doar in septembrie. Pana atunci bag metformin si pastile cu scortisoara. Am refacut analizele bacteriologice din col, inclusiv ureaplasma si micoplasma( astea nu le facusem pana acum)- sunt ok.

Sisipisi spune:
Fetelor am si eu o intrebare. Am decis sa facem o incercare la Viena. Intrebarea mea este: se poate cumpara tratamentul necesar pentru IVF din Romania daca primesc reteta din Austria (am citit ca e mult mai ieftin in RO)? Ca aici la mine nici Utrogestan nu pot cumpara fara reteta.
Ah, mai am o intrebare: cei de la Viena de la Wunschbaby fac monitorizari de foliculi? Ca olandezii mei pana si cu asta refuza sa ma ajute....

sufletel_80 spune:
Sisipisi, eu mi-am cumparat medicamente pentru FIV fara nici o reteta, de la farmacia tei sau de la farmaciile Dona. Le spui ca urmeaza sa faci FIV in alta tara, si se rezolva. Daca ai si o reteta, cu atat mai bine.
adijo, te-ai hotarat in legatura cu biopsia, inteleg ca nu ai gasit varianta cu analiza bacteorologica ... Iti doresc sa fie totul bine la histero. ... tu ai PCOS sau doar ovare polichistice. Cat metformin iei?
Mona, mult succes, imi place atitudinea ta optimista, imi amintesti de Castelana ... o mamica fericita acum ...

Mona40 spune:
Merci fete de urari.
Sisipisi, eu cred ca in strainatate nicaieri nu se dau astfel de medicamente fara reteta..
Deci daca stii ce medicatie vei primi, poti sa-ti iei din tara...
bafta multa..
Fete o prietena de-a mea care avea AMH-ul 0.15 si tot felul de bazdaganii tocmai a reusit..
cu un frumos beta de ziua 12 de 340
In tara nu s-a bagat nimeni si aici a reusit din prima...
A promis ca va intra si-si va scrie singura povestea...pentru a incuraja si alte fete....
Tinem pumnii tuturor luptatoarelor..pe frontul datator de viata...
Na ca m-a apucat filozofia

Sisipisi spune:
Mi-au cerut sa fac si AMH, dar nu au spus daca trebuie facuta analiza intr-un anumit interval de timp. Adica la fel cu FSH, LH? sau in orice zi a ciclului e ok? Va trebui pana si analizele sa mi le fac in Ro din cauza sistemului tampit din NL si nu stiu daca AMH se face la orice policlinica sau trebuie sa caut clinici speciale...
Mona bafta multa cu incercarea asta. Eu am ajuns la concluzia ca e o loterie. Altfel cum se poate ca femei declarate sterile sa ramana gravide natural cand nimeni nu se mai astepta la asta?!

Mona40 spune:
Sisipisi, cu siguranta ca e o loterie...
Medicul meu cand vorbeste...intotdeauna specifica, ca nu e nimic cert...ca sunt studii ca X...sau ca nu s-a dovedit ca Y e mai bun ca X...
E la fel de randomal ca si crearea universului si Big bangul
Fete am uitat sa va spun ca acupuncturistul mi-a zis astazi ca dupa ET sa astept cateva zile FARA ACUPUNCTURA...macar 3-4...si doar dupa aceea sa
vin la sedinta ...
Salve..

cristal1995 spune:
Sisipisi: in Ro poti cumpara cam orice . Eu medicamentele le cumpar in general fara reteta de la Sensiblu sau Dona (cred ca singura data cand mi-au cerut reteta a fost pentru un antibiotic, ca aveam un absces la o masea). Despre AMH nu stiu prea multe, ca p'asta nu l-am facut, dar am mai citit pe la fete (sper sa nu iti dau informatii eronate), ca se face tot in z2-3 ca toate hormonalele si, din cate stiu eu, nu la orice laborator (Synevo sigur faceau). La Wunsch pe mine m-au chemat din ziua 8 de stimulare pentru monitorizare si n-au mai cerut alta echo inainte. Sper ca ti-am fost de folos, macar putin
Va pupic pe toate
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET