Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 9
mariucasara spune:
Tocmai am aruncat un biberon de 60 ml LM ca feciorul meu sa pape 100 ml LP Dintre mamicile care alapteaza si le-a revenit menstruatia a mai patit cineva sa ii refuze bb lapticul in perioada aceea? Chiar nu stiu de ce refuza lapticul meu....
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariucasara Tocmai am aruncat un biberon de 60 ml LM ca feciorul meu sa pape 100 ml LP Dintre mamicile care alapteaza si le-a revenit menstruatia a mai patit cineva sa ii refuze bb lapticul in perioada aceea? Chiar nu stiu de ce refuza lapticul meu.... Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
radu meu s-a intarcat singur cand mi-a venit ciclulsub nici o forma nu a mai vrut sa sugaavea 6 lunisper sa nu patesti la felsper alex sa nu ia si el exemplul fratelui mai mare[deocamdata nu mi-a revenit ciclul]
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
mariucasara spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti radu meu s-a intarcat singur cand mi-a venit ciclulsub nici o forma nu a mai vrut sa sugaavea 6 lunisper sa nu patesti la felsper alex sa nu ia si el exemplul fratelui mai mare[deocamdata nu mi-a revenit ciclul] cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
Deci banuiesc eu bine ca de aia nu vrea laptele..... Mereu am crezut ca o sa scada laptele din ce in ce mai mult pana nu o sa mai am ce sa ii dau sau ca nu va mai suge si ii voi da lm muls. Nu m-am gandit niciodata ca Maria Sa o sa imi refuze laptele
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Succes! Ce anume faci (pentru mine freelancerii sunt doar in domeniul computerelor)? _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
criesti, raspunsul e "consultanta proiecte", mersi de urari
mamidepuiuti, nu va parasesc in niciun caz, mai poftim pe la voi, dar mai rarutz si mai dragutz... oricum o sa va citesc in diagonala in fiecare dimineata...
cris.d, lorex pupam
la intalneala vin daca se intrevede o zi libera, daca e in mai s-ar putea...
Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete
cris.dogarel spune:
MARIUCASARA am auzit de astfel de efecte, insa cica-s temporare, adik atat cat ai menstra, apoi revin bebeii. daca poti sa mulgi zilele astea si sa stochezi/arunci, si sa incerci cand s-o termina ciclul?
tare aiurea, dar daca ne gandim ca bebeii stiu ce si cat le trebuie....o fi stiind sebi ceva
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
fraaate, noi ori umplem 2 capitole-ntr-o zi ori unul in 2 zile...nu a scris nimeni de 3 ore? la mine bate rau vantul, dar bag seama ca la voi nu...
PLATEEA,ce mai faci?
oare BALY ne citeste?
CATALUTZA, ziceai ca ar veni si AYLIN. ce face? bebele?
hai ca ma aud cu ecou...
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
al3csa spune:
Mai fetelor ce e cu voi? De la 3 nu a mai scris nimeni? ..
Noi am avut o zi superba azi .. Am fost la curte am stat numai la soare .. la un moment dat incepusem sa ne batem cu apa . Yannis a fost ffff cuminte a dormit tot timpul .. Mai vreau zile din astea
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
mariucasara spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel MARIUCASARA am auzit de astfel de efecte, insa cica-s temporare, adik atat cat ai menstra, apoi revin bebeii. daca poti sa mulgi zilele astea si sa stochezi/arunci, si sa incerci cand s-o termina ciclul? tare aiurea, dar daca ne gandim ca bebeii stiu ce si cat le trebuie....o fi stiind sebi ceva Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
. Eu oricum mai mult ma mulg si ii dau cu bibe decat suge el, asa ca nu e un efort sa ma mulg zilele astea si sa mai imcerc. Insa imi pare asa rau...dupa ce ca nu am suficient laptic, il refuza si pe asta....Mama lor de hormoni...
xela_07 spune:
Nu am citit nimic din urma, am intrat pe fuga sa va salut. Ne-am intors si noi acum 30 min. Cristi a fost foarte cumintel, nu a plans decat inainte sa-l bage la cazanel vreo 5 min. A facut baie cu 3 fete, i-am spus totusi sa ramana fidel la ce alege masa adica pe pe una de-a noastra .
A papat in masina in drum spre restaurant si de doua ori acolo . In rest a dormit. Cuminte dragutzul de el .
Nu am nici o poza, cica in aprox o saptamana ne vin.
Andreea a fost si ea cumintica dar pe la 4 a adormit pe scaune la local .
Una peste alta a fost super, ceea ce va doresc si voua .
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
bAly spune:
Saluuuutttt,
Ia bagati un ovhisor-ureche pe aici: http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2010/04/17/major-vaccine-suspended-due-to-contamination-with-pig-virus.aspx
A sosit si 'surpriza' noastra...Adrian Theodor
Alina, mamica de 3 copilasi: Andreea (27.07.2002), Laura (5.08.2005) si Adrian Theodor (1.02.2010)