Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorex/lorex.jpg)
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariucasara Neatza si de la noi Ieri nu am avut timp sa intru ca am alergat in tot orasul pentru ultimele pregatiri pentru botez. Lorex, nu ai un sacou, sal, ceva sa iti pui peste rochita? Daca esti deja racita sa nu agravezi boala. Distractie placuta, sa fie cuminte bobitza sa nu ai nevoie de LP! |
ma gandesc, sa caut in dulap daca-mi mai vine ceva..
![](pupic.gif)
Sa aveti parte numai de momente frumoase la botez!
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lorex spune:
P.R.????
..cred c-am lipsit la lectia asta...
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
lorex spune:
Ma retrag...ma duc sa-mi aranjez parul..
va pup, duminica frumoasa!
_
![](images/user_woman.png)
mariucasara spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
ma gandesc, sa caut in dulap daca-mi mai vine ceva.. ![]() Sa aveti parte numai de momente frumoase la botez! _ www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010) |
Multumim la fel!
![](japonez.gif)
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui lorex P.R.???? ![]() ..cred c-am lipsit la lectia asta... ![]() _ www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010) |
public relations...
![](icon_smile_blush.gif)
ma dadeam mare ca-i cuscra purtatorul nostru de cuvant ,ca se pricepe la cuvinte...
![](icon_smile_big.gif)
cornelia,mami de
![](cavaler.gif)
![](bebic.gif)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui lorex I raise my hands and www.flickr.com/photos/44547000@N05/4529893687/" target="_blank">I surrender ..to sleep.. bonus: cateva poze de la www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">baitza ![]() _ www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010) |
io chiar o mananc...a scapat de popa,dar de mine mai greu...
![](olala.gif)
![](pupic.gif)
cornelia,mami de
![](cavaler.gif)
![](bebic.gif)
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui myky791 ink ceva : am cumparat balansoar! fisher price 2in1 ca de am 2 baieti. e din acela in care pot sta si copii mari pana la 18 kg. cel mare are 19 dar il tine. piciul sta deocamdata in el sper sa stea cat mai mult Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), ![]() |
sa-l foloseasca sanatosi [si cu drag
![](icon_smile_big.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
cornelia,mami de
![](cavaler.gif)
![](bebic.gif)
asa creste Alex
happyella spune:
buna dimi si de la noi
sa va zic de fiica-mea... nu a mai plans la baita aseara (se pare ca a fost o intamplare sau data trecuta i-a intrat apa in ochi si nu-i place)... a dat sa planga cand am pus-o in prosop dar am infasurat-o repede si am stat cu ea in brate cateva minute pana s-a calmat apoi imbracat cu feonul dat drumul (a mai protestat ea dar macar nu a plans... se uita inspre tv si parca ii certa pe aia din film)... s-a comportat asa bine in conditiile in care era si obosita (nu a dormit cine stie ce ieri... cam o ora inainte de baie) si nemancata
iar faza cea mai tare pentru care ma inscriu la mama loca
dupa papa fiind prea obosita nu voia sa adoarma si am leganat-o in timp ce i-am dat drumul la feon (pt ca surprinzator zgomotul asta ne calmeaza... nici la baie nu folos feon pt usact par ci tot pt calmare)... cand e prea agitata si obosita il tin dat drumul pana adoarme bine si totusi de cele mai multe ori se trezeste cand il opresc...parca ar vrea sa auda bazaitul ala incontinuu ...
asa si fiind ea super obosita ca o vedeam a adormit pe la 10 bine... pe la 12 eu ma dadeam pe DC si o auzeam cum fornaia pe nasuc ca deh uitasem sa ii curat nasul cu emotiile de la baie ... si isi ducea mainile la nas si se freca si se rasucea dar toate astea cu ochii inchisi... si pe la 1 imi dau seama ca ori o pazesc pana dimi (paronoica de mine o controlam sa vad daca mai respira) ori o trezesc si ii curat nasul... dar imi era asa mila de ea cu dormea ea ca o dulcica si ce fac.... ii incalzesc serul si ii pun cate putin in fiecare nara cand incepe sa se foiasca (mi-era sa nu se innece)... mai pun putin ...nu se trezeste... tot cu ochii inchisi dar fornaiala pe nas si isi misca capul, maini , picioare... pana la urma cu riscul de a se trezi si de a sta cu ea sa adoarma cine stie cand, am pus mana pe aspiratorul nazal ... il bag in nara si trage frate cu putere (am din ala de trage mama cu gura... am tras la muci mai ales din nara care era spre mine (ca operatiunea se petrecea cu ea in patut)... si totusi NU S-A TREZIT.... asa mi-am dat si eu seama cat de profund doarme fiica-mea noaptea... a dormit pana la 7.00 cand am repetat operatiunea muci ca nu ii curatasem eu bine azi noapte apoi papa si iar somn... inca doarme astept sa se trezeasca la papa (cred ca stie ca e weekend si vor si mami cu tati sa doarma mai mult)
trimit polologhia si mai vorbim fericita de buburuza Andreea Maria
cris.dogarel spune:
MAMIDEPUIUTI,
HAPPYELLA, ce tare! unii dorm de tai lemne pe ei, respectiv scoti mucii din ei; culmea ca aceeiasi se trezesc daca opresti foenul..
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
LOREX, sweet surrender, vorba cantecului...ma tot tin sa te intreb...tu esti modela sau ai slujba de muritor (de rand, nu de foame..)?
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra