Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 10
happyella spune:
cris.d si pt mine e un mister cum poate dormi uneori asa profund (azi noapte am aflat cat de profund), iar altadata si daca trag pilota pe mine tresare si face ochii mari
iar feonul il utilizez numai daca e prea agitata si ma dispera ca e prea obosita si nu poate adormi si plange, vrea numai in brate etc...
probabil ca adoarme cu zgomotul ala de fond si cand il opresc (ca nu il tin prea mult doar cat consider eu ca a adormit bine ... mi-e frica sa nu ii afectez creierul copilului cu atata zgomot) cred ca se face prea liniste ca se trezeste in maxim un minut
daca vreau sa doarma bine si sa nu se mai trezeasca trebuie sa gasesc o metoda sa o adorm fara feon ... si nu prea am gasit ...
ori adoarme singura cand suge, ori treb sa o plimb in brate prin casa si sa o si legan in acelasi timp
fericita de buburuza Andreea Maria
carmita_baby spune:
Buna fetelor
Mereu citesc din urma si cand sa scriu si eu hop mai sunt cateva pagini care trebuiesc citite si tot asa, dar acum cu chiu cu vai v-am prins.
In primul rand sa va traiasca micii crestinii Cristies, Lorex si Xela! Admirat poze superbe, m-a emotionat poza cu Alexis pupicit de 2 parinti iubitori. Admirat poze cu 2 fete frumoase Lorex si Flacara Violet
La cat mai multe lunite pufuletilor nascuti azi! Multa sanatate tuturor si extra pentru Miruna!
Nu mai imi aduc aminte cine zicea ca are probleme cu cursorul in cap. Si eu am exact aceeasi pb. Ma cam chinui sa scriu ceva care sa poata fi citit.
Cris.dai scris foarte foarte frumos. Sunt convinsa ca fetele tale simt si stiu cat de mult le iubeste mamica lor
Ruxita bafta multa ca freelancer! Sunt convinsa ca te vei descurca de minune cu tot
Alecsa sexy sexy rau
Sa vedeti ce ni s-a intamplat noua azi noapte. Dupa ce ne-a plans rau de tot din cauza de colici cica, am descoperit ca motivul real era faptul ca avea nasucul blocat si nu putea respira, iar eu nu-mi dadeam seama. Halal mama...
carmita_baby spune:
Lorexule din cate vad eu pe mailul comun este IBANul insa as avea nevoie si de BIC pentru a putea face transferul, fiind international.
xela_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza xela fiinta locca de mine....ACCA si mai care? sunt 2 certificari f importante si la moda in auditul financiar....care e ailanta certificare de invatza toti pe rupte la ea....??? deh am un lapsus acuma si vreau neaparat sa stiu... Astea-s ptr IFRS-uri , nu? de Yannis |
Se vede ca ai recrutat si pe financiar ...
Mai e si CIMA. Sunt si IFRS-urile incluse dar nu numai.Eu doar la ACCA m-am bagat si nu imi mai tb altceva ever .
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
xela_07 spune:
citat din mesajul lui al3csa Numai stiu .. zicea cineva ca pe la 3 luni e o criza puternica de colici .. mare dreptate a avut e groaznic .. se strange saracutul si plangeeee .. nici afara nu mai este asa de linistit cum era .. Inainte dormea si atat .. acum plangeeee !!! Sper sa treaca repede .. s sa fie un pas spre eliminarea lor de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010 DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze Povestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" |
Si voi???? Offfffffffff. Hai ca scapati repede .
xela_07 spune:
citat din mesajul lui al3csa Si daca tot va laudati voi acolo cu silueta voastra dinainte de sarcina .. Na ca am pus si eu niste poze . de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010 DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze Povestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
erai superba . fii fara grija ca o sa revii f repede la kg de atunci. La varsta ta organismul isi revine f repede dupa nastere.
xela_07 spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel si acum BUNA DIMINEATA! vad ca-s discutzii aprinse intre cuscre/viitoare soacre. nu ma bag insa am ceva de zis, ca sa fiu corecta fatza de fi-mea, k poate ma citeste peste ani. de vreo saptamana ma tot vait pe aici ca urla sau nu doarme, insa: - de cand am venit de la maternitate Ema doarme noaptea fara plans, doar cu pauze de masa. - ii place mult la baie si asteapta cuminte 30' pe blatul de infashat din baie sa facem noi dush, pregatim totul; - daca sunt atenta la cerintele ei si actionez la timp, ziua doarme intre 10.30 si 13 afara, plimbata cu caruciorul. - de cand o am pe ema sunt mai atenta la timpul si felul in care imi petrec acest timp cu Ana si sotzul meu - de cand o am pe Ema v-am cunoscut pe voi si ma simt inteleasa, in sigurantza, ascultata; mamica intre mamici cu probleme similare, cu bucurii la fel. - de cand o am pe ema am MAI MULT SI MAI BUN! toate celelalte momente albastre palesc daca ma opresc sa vad totushi padurea, nu doar catziva copaci... Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
scurt concis si la obiect f frumi'
xela_07 spune:
citat din mesajul lui lorex I raise my hands and www.flickr.com/photos/44547000@N05/4529893687/" target="_blank">I surrender ..to sleep.. bonus: cateva poze de la www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">baitza _ www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010) |
niste frumoase
xela_07 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
criesti, raspunsul e "consultanta proiecte", mersi de urari mamidepuiuti, nu va parasesc in niciun caz, mai poftim pe la voi, dar mai rarutz si mai dragutz... oricum o sa va citesc in diagonala in fiecare dimineata... cris.d, lorex pupam la intalneala vin daca se intrevede o zi libera, daca e in mai s-ar putea... Caius (21.01.2010) www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete |
Multa bafta! Cu siguranta o sa te descurci .
Oricum te mai asteptam cu cateva randuri din cand in cand despre voi.
xela_07 spune:
citat din mesajul lui bAly Saluuuutttt, Ia bagati un ovhisor-ureche pe aici: http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2010/04/17/major-vaccine-suspended-due-to-contamination-with-pig-virus.aspx A sosit si 'surpriza' noastra...Adrian Theodor Alina, mamica de 3 copilasi: Andreea (27.07.2002), Laura (5.08.2005) si Adrian Theodor (1.02.2010) |
mulumim mult de link
eu oricum sunt speriata ca de bombe de vaccinurile astea . interesele economice sunt atat de mari ca ma si mir cum de mai ies chestii din astea la iveala.
voi ce mai faceti?