Fulgusori Nov-Dec 2009 (64)
Raspunsuri - Pagina 7
laurairina13 spune:
Lavi, ma bucur ca ai reusit sa mergi la botez cu piciu dupa voi! Si a fost ok! Asa si noi am fost la botezu lu nepoatamea, si pot sa spun ca fiimea a facut furori printre invitati, mai ceva ca botezata..bineinteles imbracata in rochita crosetata, si cu ciupilica asortata! A rezistat ea cat de cat plimbata de toata lumea in brate, a dormit 2 reprize scurte, si papat tatzica in curulet prin restaurant..aici a fost faza naspa..ca nu prea mananca in public, doar acasa lungita in pat papa bine..
RamoC, m-am bucurat sa va citesc si sa aud ca Domi e binisor...pup sa treaca urma aia de febra!
Crissa, sper sa isi revina bebelache la programul bun de somnic, poate e doar o toana..Si la mine se frichineste mai des noaptea, si mai nou se trezeste iar la 6 dimineata..
Noi in sfarsit am reusit sa cumparam pt fiimea scaun de masina, si bonus am luat si scaun de masa, o frumusete de scaun, un Royal Orange Stars de la Bertoni=un fel de Chicco de care vorbeau Diana si Andre si( care am dat 280ron pe el), care se poate regla pe diferite inaltimi, scaunul are 3 trepte de inclinare, si pt bebei care nu stau bine in curutz, tavita se poate scoate, si e folosit doar ca fotoliu..ce sa mai..e un multifunctional, si l-am prins si redus cu vreo 40 ron Aici o pozica the princess in noul ei fotoliu(e scoasa tavita aici) si o pozica de la botez (e cu matusasa in poza, bineinteles ca io nu am nici o poza cu ea ...)
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
lylyana.ion spune:
Neata!
Multumim pentru urarile de ieri!
sarbatoritilor de azi si mami Betty
Ionela, mi se pare firesc sa stea Mihnea mai mult cu tati, i-a dus si el dorul nu numai tu . Imi pare rau ca nu ai numai vesti bune
Lavi, Laurici, ma bucur tare ca au fost copiii de gasca si v-ati putut distra, duminica e si randul nostru
Ieri am fost si noi in Herastroi, in sfarsit, dar am fost in partea galagioasa si afumata si nu mi-a placut
Tot ieri am avut premiera suc de mar, pe care l-a refuzat din lingurita, dar l-a papat din canuta cu cioc. Acum urmeaza partea a doua sa vedem ce mai zice...
Am votat plantatiile, am citit zilnic ce s-a scris dar cum n-am raspuns, am uitat, asa ca daca voi avea timp am sa recites, poate mai intreba careva ceva (nu ca m-as pricepe tare la raspunsuri )
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
miany75 spune:
buna dimineata,dragelor!! Sa aveti o saptamana minunata ,in ciuda "norilor vulcanici" si a ploilor anuntate!!!
LMA CU SANATATE SARBATORITILOR DE AZI!SA CRESTETI MARI SI SA FITI FERICITI TOATA VIATA!!!
noi am avut un w-e reusit: am fost in apropiere de cluj,la casuta parintilor mei,David a stat toata ziua afara,a fost rasfatat (cum era de asteptat),plimbat ( de verisorul lui,care e super incantat)...iar noi ne-am relaxat iesind din rutina...
Sa ma laud si eu putin; David a inceput sa manance mult mai bine ,de cand cu marea D,in sensul ca papa mai repejor ,e incantat de gusturile noi ( a papat morcov,cartof dulce,suculet de morcov-intre prima si a doua masa) si-a facut un program mai regulat de papa... sunt f incantata: ieri a papat vreo 80-90 gr de piure ,dupa care 150 ml laptic..in continuare papa cam 800-900 ml lapte...zice destul de clar "ta-ta","a-de-da-da"..ce mai am flacau mare!!
trimit ..citesc din urma si sper sa pot reveni...
miany75 spune:
nu ati scris prea mult asa ca...am terminat repede
Ramo.c super cadou i-ai facut lui Domi!!!Sa-l stapaniti sanatosi!!
Lavi,Laurairina sa va fie de bine distractzia!! cred ca v-a crescut inima ,cand v-ati vazut pruncii atat de admirati!! Au si de ce !!
Ionela si pe mine ma apuca uneori gelozia..parca stie ca seara are program de joaca cu tati...cand il vede e tot numai un zambet....o imbratisare si un gand bun iti transmit!!
Na_bo tare frumusica "printesica" ta!! Sa iti traiasca!!!
Doris e minunat Matteo!!!
tina voiam sa-ti zic si tie ceva...dar s-a pogorat amnezia pe capul meu
va ..ma duc sa ma joc cu puiutul meu!!!
smaranditza spune:
RamoC, multa sanatate ii dorim soricelului Dominic.
Laurairina, e superb fotoliul-scaun . Sa-l stapaniti sanatosi! Iar rechinasa sa se simta atat de confortabil in el, incat sa nu faca niciodata mofturi la papica
Ionela, ma bucur ca sunteti fericiti cu tati acasa.
Am vrut sa mai scriu ceva, dar sunt zombie de somn, ca printesu meu s-a frichinit toata noaptea, s-a scremut, s-a marait, iar intre 2 si 5 a avut program artistic
Si azi cica e luni si trebuie sa fiu fresh ca e inceput de saptamana si am de lucru la greu.
Sa nu uit raportul, ca nu se stie cand mai reusesc sa intru: 65,9 kg. Tot s-au mai topit niste sunci...
grigore_tina spune:
laurairina,foarte frumos scaunelul.noi ne-am grabit si am luat unul inainte sa nasc.tot bertoni(bravo) la vreo 200 ron si nu face nimic.cred ca trebuia sa mai astept.poate renunt la ala si iau altul.
(unul il duc la curte ca sa nu ma mai car cu scaunul cand stau acolo)
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848
nov.dec2009 spune:
Smara, modificat la listuta!
Hai fetili la raport, kilele jos!! Eu am modificat deja la mine, am 58kg..de la 59.3Imi dau singura flolicica
laurairina
Mamici de fulgusori
vias spune:
buna ziua
ne-am intors deja de acasa de la Arges, a fost frumos, dar scurt...
Din pacate tata este grav bolnav, s-a confirmat boala.. acumsa speram ca el se va tine de regimul de viata, iar noi sa-l putem ajuta sa mearga in continuare!!
LauraB ti-am vazut micuta dansand hip-hop. Stiu ca pentru tine este dureros, dar gandeste-te ca ei ii este bine, va are pe voi alaturi, traieste intr-o societate unde nu este marginalizata si ea chiar este fericita si se poate bucura de orice. Incearca sa vezi partea buna, ca este langa tine, ca o poti saruta si imbratisa mereu.
Roxyaly sper sa ajung sa ii iau lui Flavius ochelari de acolo..dar s pt mine. Multumesc de pont.
RamonaC daca te-ai hotari la o pereche de ochelari de soare ti-as trimite eu colet, impreuna cu ce am mai vorbit noi. Am vazut cadoul primit de Dominic la 6 luni, e un dulce iar mie copilul asta mi se pare asa de sanatos de parca nu ar fi avut niciodata nici o problema. Si 7,88 kg eu zic ca este bine...al meu nu o sa ajunga acolo..si nu a fost bolnav........iar cu mancarea multumesc mult, dar cred ca al tau papa bine....mie asa mi se pare si din poze...
Doris am vazut poze frumoase cu Matteo, oul mai mare decat el..frumos...pupam bebelul!
A_driana frumos tare la Baile Felix...poate ajungem si noi pe acolo...mi-ai facut "pofta"
Ionelamaria imi pare rau pentru tata si pentru varul tau ...dar am si bucur ca sunteti acum toti 3....
si acum fug la urlator!!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
Evy30 spune:
Noi in sfarsit am reusit sa cumparam pt fiimea scaun de masina, si bonus am luat si scaun de masa, o frumusete de scaun, un Royal Orange Stars de la Bertoni=un fel de Chicco de care vorbeau Diana si Andre si( care am dat 280ron pe el), care se poate regla pe diferite inaltimi, scaunul are 3 trepte de inclinare, si pt bebei care nu stau bine in curutz, tavita se poate scoate, si e folosit doar ca fotoliu..ce sa mai..e un multifunctional, si l-am prins si redus cu vreo 40 ron Aici o pozica the princess in noul ei fotoliu(e scoasa tavita aici) si o pozica de la botez (e cu matusasa in poza, bineinteles ca io nu am nici o poza cu ea ...)
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
[/quote]
FELICITARI PT ACHIZITII . si sta super in scaunel . vreau sa iau si eu . am cautat pe net si e 325 . sa vedem prin magazine .
imi poti spune te rog care este greutatea maxima ?
ralu_seby spune:
Hello girls,
Si Scuipinol al meu a inceput sa se trezeasca cea mai devreme..pe la 7-7:30..si mie mi-e asa un somn...dar asta e, ne obisnuim.
Ionela, e f frumos ca tati si Mihnea se iubaresc, nu s-au vazut de ceva timp..in privinta tatalui tau..putere multa iti doresc, cred ca e cumplit sa il vezi in aceasta stare. Si ca sa vezi cat te iubim, te pupic si eu pana te albesc
RamoC, ce mai faceti? Cum mai e Dominic? E mai bine?
Raluci, Ancutza, Tina, puii vostri se mai lupta cu constipatia? Siropelul isi face efectul?
Laurairina, Amalia e de vis, e tare frumusica, cred si eu ca a foast atractia petrecerii
Lavi, ma bucur ca Rares a fost in verva si a fost cumintel. Si noi avem un botez sambata si in fctie de mama (dc pleaca pe la tara sau nu) il vom lua cu noi. Dar stiu ca va fi de gasca, noi iesim des cu el prin oras si nu a fost neastamparat tare.
Smaranditza, sper ca macar diseara sa reusesti sa te odihnesti mai bine si tu si
Miany, felicitari pentru Davidutu, ce bine ca papa cu pofta!
Lyly, si noi am fost ieri in Herastrau, pe la intrarea de la complex H. Muuulta lume, muzica f tare, mici si fum cat cuprinde, nu mai zic de lumea de pe-acolo...nu mi-a placut.
Si noi am primit de la colegii mei de al serviciu, un scaunel de masa si un leagan, le-am dus la tara, nici nu stiu de care sunt :)))). Trebuie sa-mi arunc un ochi si eu prin cutie
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)