"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *134*"
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
techila spune:
si am incarcat si io cateva poze
si nu uit sa fac plecaciuni lui luto...multumeeeeesc....sar'naaaaa
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui techila
of mai duamna, cred ca-s necesare niste precizari din partea ta, techila cu doua picioare este gazda si techila cu patru picioare este cersetoarea....in halul asta...ma faci de tot rasul ![]() ![]() ![]() Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Techila cu doo picioare este o tipa super, de nota 20! Ce naiba, o stiu bine!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
Lullaby_2009 spune:
Seara buna!
Intai vreau sa urez la multi ani sarbatoritilor de ieri:
La multi ani Doris!!!
La multe lunite si ani fericiti!
Ioana Maria Alexandra
Iulia Anamaria
Sonia
Dovleceilor care au implinit o jumatate de an, unul si unul, le doresc tot binele din lume:
Alexutu de Raluk
Rareselu de Monikus
Ana cea razacioasa de Dana
Izabella de Danuka
La multe lunite Sophie Amelie!
Nela asa ma bucur de vestile bune, va pup tare de tot.
Elle .
Aricelul este superba Maria.
Delia te pup, mami. Pup soimita dulce, cum papa ea, scumpa.
Ce m-am bucurat sa revad samuraiul cuceritor.
Azi a fost o zi superba, m-am simtit extraordinar in compania super gastii de la gratar. Techila multumim tare mult, ati fost gazde minunate.
Ce s-au jucat puiutii azi, a fost o super distractie, Alexutu' se cam prelingea, asa ca am stat sa-l sprijin si nu prea am facut poze. Multumim mamici pentru pozici. Eu inca sunt super happy dupa ziua de azi, am o stare de bine si asta datorita VOUA.
Mamicile au fost super ca de obicei, taticii harnici, iar puiutii deliciosi. Mancarea a fost miiiiamii, iar dulciurile
... am mancat pana nu mai puteam sa-l tin pe Alex lipit de burta.
Nici nu am realizat ce repede a trecut timpul.
Sunt asa entuziasmata, dar in acelasi timp mi se inchid ochii de somn, sper ca am fost cat de cat coerenta.
Va pup si va doresc o duminica minunata!
techila spune:
da mai fetelor..ca acum v-ati mai adunat...m-ati lasat cu o mie de mancaruri si de prajituri...bune..nu zic nu...dar totusi...data viitoare luam mai putine, da???
oricum...bun in draci vinul de la hepilic, si acum savurez un pahar
mai fetelor, ce au zis sotzii vostri de ieseala? le-a placut? adica mai vin si alta data?
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
happy_uka spune:
Mai petrecaretelor !!
Ce frumos a fost la voi acolo ! Bravo, a fost super frumos din cate imi dau seama. Ce scumpi de bebelusi aveti toate, sa va traiasca! Le stat asa bine impreuna!
Privind pozele mi-am dat seama ca cea mai buna prietena a mea nu avea fatza ..cu ocazia asta am vazut frumoasa familie a Maiei si bine imi mai pare ! Dana/Banuciunea/Miss Ellie, esti o finuta cu zambet bland.. da nah, asta stii si tu , nu ai nevoie de mine sa-ti spun. Iar Maia a luat de la voi amandoi ce e mai frumos, e o papusa dulce!
Pe restul va stiam din pozici, mai putin pe husbanzi . Ma oftic cateodata ca nu stau si eu in Bucuresti, am foarte multi prieteni acolo - chiar mai multi si mai buni decat aici..
Deci va felicit duamnelor pentru frumoasa zi de azi.
Ralukai vroiam sa-i zic ca-mi pare rau ca are mucisori Alexu..cum s-a intamplat? Noi am avut noroc pana acum, niciodata nu a facut muci Carina, never ever.. asa ca nu stiu ce sfat sa-ti dau. Iti dau doar un pup.. sa-l imparti cu Alex
Va pup ca mi-e somn si nu ma simt prea bine..Paaa Uka, cea mai fericita mamosenie de
C a r i n a - 14 septembrie 2009
alex25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui techila
of mai duamna, cred ca-s necesare niste precizari din partea ta, techila cu doua picioare este gazda si techila cu patru picioare este cersetoarea....in halul asta...ma faci de tot rasul ![]() ![]() ![]() Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. |
Haide bre, ca trebuia sa dorm la ora asta, dar nu ma pot abitine....cine stie cunoaste si cine trebe' intelege...eu pur si simplu nu iti pot spune pe nume, dar va deosebesc sa stii
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_cool.gif)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](ilovey.gif)
Da Doamne sa fim sanatoase!
![](rugaciune.gif)
alex25 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Fragutza
![]() ![]() ![]() ![]() Techila cu doo picioare este o tipa super, de nota 20! Ce naiba, o stiu bine! If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
Eee, nu ca ma si enervezi...adica aia cu 4 picioare ce are?
![](icon_smile_big.gif)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](ilovey.gif)
![](rugaciune.gif)
alex25 spune:
Vaaaai, vai, vai, rusine sa imi fie ca am uitat sa zic ceva super important: Sotiorii nostri dragi si scumpi au fost mega harnici, ceva de speriat si au discutat intr-una, ma bucur nespus....aaaaa, si inca ceva Fragutza a fost de departe cea mai harnica, ca am vazut eu.
Raluk mami daca mucusorii sunt lichizi si limpezi da inainte cu pompita si ser, daca face ce febra poti sa ii dau paracetamol.sa treaca repede.
Techila nu vrei sa venim si maine? Ca mie imi sta gandul numai la prajiturile alea.
Lasa, ca le mancati voi cumva.
Gata, pe bune, acum chiatr ma duc la somn.
Alexandra super fericita de
ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Fragutza spune:
Ladies, am trimis si io ceva poze pe mailu' comun!
Raluk, da mami, daca nu are febra da-i cu ser si cu scos mucutii!. Pupam baiatul frumos si pe mami a lui!
So, cu gratarul... A fost superb, m-am simtit de milioane.
Techila si sotz sunt exact cum banuiam, oameni super faini, calzi, foarte haiosi..au doi copilasi dragalasi si cuminti tare! Multumim pentru invitatie inca o data!
Mi-a placut sa vad cum interactionau copilasii, cum se atingeau, se trageau de maini, se pupau(dc vede ta-su poza aia, jar mananca asta mica
).
Atomix e tare frumos si seamana cu mami lui perfect! Monica are un par superb de mi-am ros unghiile de invidie!
Rares, dragul de el a dormit tare frumos si linistit in scoica, apoi a facut o baita in piscina si s-a relaxat apoi in brate la tati!
Carol se potriveste perfect cu Carina, este fff expresiv, are niste ochi superbi, sta pe scaun ca un om mare si are o mami si-un tati faini rau de tot! Sunt o familie foarte misto, mi-au placut f mult, sunt asa potriviti!
Domnisoara Maia, care nu sta cu un degetel in gurita ci cu doo este foarte haioasa, asculta numai muzica elevata si are un perisor frate, ma apuca invidia zau. Domnul Hepilica este exact cum ma asteptam, foarte amuzant, na, sunt foarte fericiti amandoi si impliniti!
Frumoasa Zeina are o mamica de milioane..Alex, draga mea imi place de tine tare, tare! Este o fetita tare delicata si fornaie ca o pisica..este delicioasa
Emma si Alex barosanu' sunt prietenii de parc ai Nataliei, ne cunosteam bine! Ce sa mai zic, Emma e o frumoasa iar Alex e lipicios si-o iubeste mult de tot pe mami!
Prajitura Monicai este absolut dementiala, am mancat pana simteam ca pleznesc! Mami, da-ne reteta pls!
Si cam atat, asa la cald!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
Fragutza spune:
Delia, ce faci beibi? Intri asa rar... Te pup si pe tine si pe soimita ta draga!
Aricelule, am ramas fara cuvinte..e absolut SUPERBA fetita ta!