"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *134*"
Raspunsuri - Pagina 18
Lali_mete spune:
Miha felicitari penru dintzoci,bine ca nu a avut nimic,nu a duruto foarte tare cand i-au iesit.
Anomis, lui Dinutzu cel puternic.
Alex, pe Zeina,lsa ca trece si asta,ai sa vezi!
Fragutza ,are mare dreptate Cristina,arati foarte bine .Esti o frumoasa.
Elenuta,merci.Daca aveti ceva sfaturi le accept cu placere.Chiar m-am cam saturat sa ma simt prost ,sa ma simt in plus oriunde. Nu sunt spontana,nu sunt glumeatza,nu reusesc sa ma fac placuta,sa nu para ca cersesc prietenia. Nu mai zic de cate ori imi spuneam ca nu mai intru aici,ca voi sunteti asa de vesele ,si intru eu sa stric distractia,sa iau totul in serios.
Lali Lacra de
Paul-Iulian
cristina_ana spune:
Monico, stai ca mi-am amintit!!!! Daca iesi in plimbari cu Aricica, sper ca nu il imprietenesti pe Dragoselul prea mult cu Maria, da??? Ca eu vad concurenta serioasa acolo, de fapt ce mai, am pierdut din start! Sper ca Dragoselul stie sa aprecieze sufletul frumos al Emmei si nu se entuziasmeaza asa usor de alta frumusete nou aparuta, chiar daca e frumusete de revista, cum e Maria. Hai, cuscra, stai cu ochii pe el, da? Te rog io mult!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
Iulika29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
Apropo de asta, sa va povestesc ceva de-am murit de ras! Eram la Snagov si vine o prietena de-a socrilor mei la gratar. Eu stateam langa Mihai, vine cucoana sa ne salute..se uita la mine din cap pana in picioare si zice Mda, tu n-ai slabit, nu te-ai ingrasat, apoi se intoarce catre sotz..dar tu arati superb If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
apoi, e si normal, ce voiai tu??
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
techila spune:
Apropo de asta, sa va povestesc ceva de-am murit de ras! Eram la Snagov si vine o prietena de-a socrilor mei la gratar. Eu stateam langa Mihai, vine cucoana sa ne salute..se uita la mine din cap pana in picioare si zice Mda, tu n-ai slabit, nu te-ai ingrasat, apoi se intoarce catre sotz..dar tu arati superb If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
deci esti cam degeaba pe pamant...cam inutila...noroc de sotz...
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
Lali_mete spune:
Si sotz,sotz ce-a zis?
Lali Lacra de
Paul-Iulian
Iulika29 spune:
Anomis felicitari pt !Ce båiat mare ai acolo!Acusi o ia la fugå.
Lali
Alex un pupic la gogosica ta frumoaså så ii treaca ochisorul.Noapte bunå!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
cristina_ana spune:
Hepilico, nu pot mai sa beau toata sticla, cu greu m-am despartit de ea si am hotarat sa o bag in frigider, ca trebuie sa alaptez fata. Da-o incolo de treaba, ce ma enerveaza uneori alaptatul asta, ca nu pot io sa ma simt bine pana la capat! Odata cand il alaptam pe Andrei am baut mai mult si pe urma m-am dus in baie si m-am muls in chiuveta sa iasa tot lapticul alcoolizat! Eram in vizita si nu aveam pompa la mine.
Fragutzooo, ce tzoapa, mai, cunostinta aia a socrilor!!!!!! M-am spart de ras!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
hepilica spune:
...mey, nu stiu ce tot spuneti voi acolo de sotu' lu fragutza, ca eu nici nu l-am observat .
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Ellenuta spune:
foarte tare!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
citat din mesajul lui Iulika29
Da www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
si eu si eu .. ca tare imi place vinul rosu!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun