"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *134*"
Raspunsuri - Pagina 19
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica ...mey, nu stiu ce tot spuneti voi acolo de sotu' lu fragutza, ca eu nici nu l-am observat . h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
E Domnul sot pe langa tine??
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
hepilica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Da www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
..hai ma iulika, se poate? pentru tine...oricand! hai, adu paharu'!
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Ellenuta spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Miha felicitari penru dintzoci,bine ca nu a avut nimic,nu a duruto foarte tare cand i-au iesit. Anomis, lui Dinutzu cel puternic. Alex, pe Zeina,lsa ca trece si asta,ai sa vezi! Fragutza ,are mare dreptate Cristina,arati foarte bine .Esti o frumoasa. Elenuta,merci.Daca aveti ceva sfaturi le accept cu placere.Chiar m-am cam saturat sa ma simt prost ,sa ma simt in plus oriunde. Nu sunt spontana,nu sunt glumeatza,nu reusesc sa ma fac placuta,sa nu para ca cersesc prietenia. Nu mai zic de cate ori imi spuneam ca nu mai intru aici,ca voi sunteti asa de vesele ,si intru eu sa stric distractia,sa iau totul in serios. Lali Lacra de Paul-Iulian |
aici toate suntem prietene si in masura in care putem, ne ajutam intr noi .. nimeni nu e in plus .. si nu toate au umorul ukai sau al lui hepi sau spontanietete .. lasa gandurile negre .. ia mai bine un paharut de vin si inveselesete-te.
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ioanna81 spune:
ca bine ziceti voi de vinul de la hepilica. ma bag si eu la un pahar. in momentele astea imi pare rau ca nu mai fumez. cateodata simt nevoie... long story!
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
hepilica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
E Domnul sot pe langa tine?? www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
mai, nu e langa mine. stii cum e la batranete....
dar sa stii ca sunt sigura ca nici el nu a observat-o pe fragutza .
h.
Multumesc lui DD.
Fragutza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lali_mete
Si sotz,sotz ce-a zis? Lali Lacra de Paul-Iulian |
Ce sa mai zica, ma, se spargea de ras normal:)))
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
hepilica spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Am luat unul,pe shushtache,sa nu ma vada nimeni Lali Lacra de Paul-Iulian |
ooooooo, a venit lali!!!!! doamna, luati un paharel. l-am pastrat pt dvs.
special pentru CT, sa curgaaaaa vinulllll!!!!!!!!!!!
h.
Multumesc lui DD.
Lali_mete spune:
Pai bine mai,Bunaciune,eu de cand va tot astept...Dar daca eu nu am vin sa va astept cu paharele pline,ce sa-i faci.. Da' daca pun niste stabilopozi la poarta e bine ?
Lali de
Paul-Iulian
Fragutza spune:
Auzi, coana Hepi, da' vinul asta e panaceu universal? Si daca da, cum se administreaza? Beau io, fac baie, bea sotz? Hai, astept o sticla!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.