"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *134*"

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Uite Fragutzo, asta e poza:
http://picasaweb.google.com/101644058848322084181/LaGratarLaTechila#5461156857243144290
Cred ca mi-o pun pe desktop! Se cunoaste ca am baut, ca ma dau la tine! Iesi maine in parc cu mine?

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Ellenuto, eu cu norul nu m-am speriat prea tare ca pana ieri nici nu am stiut de existenta lui. Si unde ai citit tu de rau? Ca eu am gasit ceva pe net, dar zicea ca nu e periculos. Bine, in afara de un articol, unul singur, in care zicea ca or sa ne cada dintii. Hi, hi, poate la altii ca ai mei au cazut deja, aproape toate maselele mele sunt puse.

POZE

POZE NOI

pe la televizor .. tot felul de chestii legate de ploi acide, distrugerea recoltelor, afectarea solului ... sper sa se termine odata cu eruptia asta ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Raluk am vazut pozele voastre si sunt superbe
cu Alex la clape , cu Alex cu cravata, cu familia de cheliutzi cu discutiile cu Lucky si Nero.
cum sta el in picioare, ptui ptui.

mami sunteti niste scumpi.

Si voi credeati ca incape Alex in apartament? cu jumper carucior and stuff

ma duc la culcare cu zambetu pe buze.

Dana sa stii ca maine iar ma pun pe canapea si astept pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:

http://picasaweb.google.com/101644058848322084181/LaGratarLaTechila#5461156857243144290
Cred ca mi-o pun pe desktop! Se cunoaste ca am baut, ca ma dau la tine! Iesi maine in parc cu mine?

POZE

POZE NOI

Da' cine-i fata asta ca e misto?

Cum sa nu ies, normal, poate ne bagam si la o terasica ceva!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alex uf imi pare tare rau ca a iesit stafilococul asta nenorocit .. sper sa treaca repede printesei. cat despre lapte .. schimba-l .. evei din tot ce e pe piata, i-a placut milupa .. si crede-ma ca am testat tot ..

lali iti doresc si ma rog sa treci peste starea aceasta, sa te eliberezi de stres si de probleme, sa fii iara senina si fericita. daca te putem ajuta cu ceva ... eu sigur am un umar ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:

POZE

POZE NOI

...hai fraguto, raspunde-i fetii! hai ca-i telenovela. io astept sa vad ce se intampla.

cristina, hai noroc fata! ridica paharu'.....!!!!!!!

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Techiluto, ce bine, ce bine ca am uitat si eu ceva la tine!!! Hai ca viiiiinnnnnnnn!!!!! (a se intelege ca vin la tine, nu ca ma duc sa mai beau un vin de la Hepilica)
Mai, sa stii ca Dan mi-a zis ca de-abia asteapta urmatorul gratar. Nu a fost el prea sociabil, de fapt asa e el, abia dupa ce se imprieteneste mai bine nu-i mai tace gura, la inceput e mai rezervat, chiar antipatic, se imprieteneste mai greu, dar sa stii ca i-a placut foarte mult! El a stat si a observat! (mi-a zis ceva de super masina Hepilicai, ca l-a dat pe spate). Si de putzele tale a spus ca i-a placut mult de tot, ca erau haiosi!
Anomis, suna-ma maine cand iesi in parc! Sper sa nu ploua!
Hepi, ca ziceai de efectele vinului, mi-e cam rusine, dar uite ca recunosc ca dupa cele doua pahare am sarit pe sotz! Deci e super de super vinul, mi-a dat o stare de bine fara sa ma imbete asa, nasol de tot.

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

hai ca ma duc sa-mi torn si eu pahar ca mi-ai facut pofta. mai vrea cineva?

h.

Multumesc lui DD.

Da

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:

Fragutzo, da' am dreptate ca e fotomodel? Ca si tine dealtfel, ma tot uit la poza aia in care te-am prins in prim-plan si ma minunez de cat esti de frumoasa!!!!!

Apropo de asta, sa va povestesc ceva de-am murit de ras!

Eram la Snagov si vine o prietena de-a socrilor mei la gratar. Eu stateam langa Mihai, vine cucoana sa ne salute..se uita la mine din cap pana in picioare si zice Mda, tu n-ai slabit, nu te-ai ingrasat, apoi se intoarce catre sotz..dar tu arati superb

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:

Ellenuto, eu cu norul nu m-am speriat prea tare ca pana ieri nici nu am stiut de existenta lui. Si unde ai citit tu de rau? Ca eu am gasit ceva pe net, dar zicea ca nu e periculos. Bine, in afara de un articol, unul singur, in care zicea ca or sa ne cada dintii. Hi, hi, poate la altii ca ai mei au cazut deja, aproape toate maselele mele sunt puse.

POZE

POZE NOI

...ai terminat sticla? da-o ma pe gat ca iti aduce fata alta!

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput