"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *134*"

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Citat:
Domnisoara Maia, care nu sta cu un degetel in gurita ci cu doo este foarte haioasa, asculta numai muzica elevata si are un perisor frate, ma apuca invidia zau. Domnul Hepilica este exact cum ma asteptam, foarte amuzant, na, sunt foarte fericiti amandoi si impliniti!

...ma gandeam io ca daca-l vedeti cu par alb o sa zica vreuna "domnul" sau "nenea". ce sa fac daca mi-a trebuit sa imprietenesc cu d-astea tinere si neridate ca voi si nu am intrat si eu pe forumul "batrani in extaz - adevarat viata abia acum incepe".

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Pai coana Iuing cum era sa ma duc la sotz sa-l bat pe umar si sa-i zic ce faci pretene...ia ziceti? Imi scadeai nota la purtare si ma trimiteai si la colt

Imi este ff simpatic, m-a cucerit total cand a dat in vileag pasiunile tale bahice!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

..daaaa! m-a dat pe spate cand a divulgat . ba, lu' techila i-a mai spus si cum imi iau o bere, ma urc pe tractor si tund iarba. adica pana acum toata lumea credea ca e ceva de capu' meu, acum...dupa ce toata lumea stie ca beau zilnic un pahar de vin rosu..s-a dus dracului reputatia mea.
bine, nu ma pot ascunde . ma cheama hepilica si sunt alcoolica .

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Citat:

Mai, cu usturoiul, sa va zic, mie imi place de mor,as manca pe paine.
Dupa ce se zdrobeste il frec cu ulei, asa ca pe maioneza pana se albeste, apoi pun sare si iaurt sau smantana.

Da' lasati, nu va obositi ca-l fac eu la fiecare gratar, voi numa' invitati-ma!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

sar'mana .
am fost la gratar si cam asa am facut la indicatiile gazdei. Da acum stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Alex, imi pare rau ca i-a iesit infectie la ochisor Zeinei! Nu stiu ce sfat sa iti dau! Cu luatul in greutate eu zic sa nu te stresezi deloc, ea e foarte bine asa cum e, e pufosica si dulcica tare! o sa manance ea cand i-o fi foame, stai linistita. Maine ii cumpar si eu lapte praf Emmei, o sa ii iau Milumil ca stiu ca e mai dulce. S-a oferit o prietena sa stea cu copiii intr-una din zilele viitoare ca sa putem merge si noi la film. Sper sa accepte laptele asta, ca altfel nu stiu ce sa fac. Nan-ul nu il vrea deloc.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Fragutzo, dar cati ani are, mai domnul Fragutz? Ca eu i-as fi dat vreo 20. Si cand ai zis tu ca nu mananca dulciuri ca tine cura de slabire am crezut ca are vreo suta de kile. Cand colo, sa pic pe jos, am crezut ca ai venit cu vreun fotomodel dupa tine. Tu vorbesti serios ca vrea sa mai slabeasca?

POZE

POZE NOI

E tanar, draga mea, are 29.
Se ingrasase si d-aia n-a mai mancat dulciuri iar acum s-a obisnuit asa.

Edit: am eu grija de el sa imbatraneasca inaintea mea..deja se simte muuuuult mai in varsta decat este

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Iar am zis ca ma culc si tot bantui ca gripa pe aici

Anomis felicitari mami ptr dintzocii, la cat mai multi si cat mai usor iesiti. Daca vrei sa ne vedem in Carol, sa stii ca si eu pot iesi intre 11-15 ca nu e problema, ma mulez. Cristina te asteptam si pe tine!

Gata, acum chiar ma bag la somn, nu are rost sa va mai spun cat de trista sunt......mandra nu mai vrea aproape deloc laptic, deja sunt convinsa ca nu ii place ptr ca foame ii e, deci maine clar schimb laptele...si in plus i-a iesit la ochisor infectie cu stafilococ auriu, offf....si dupa toate astea am mai pus-o si pe cantar si nu mi-a luat nici un gram intr-o saptamana, normal daca nu papa.

Na, ca m-am descarcat.

V-am pupizat, nu ma bagati in seama si continuati distractia.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

of ma mami, se tin astea scai de voi.
ce trebe sa-i dai sa -i treaca la ochisor?
si somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fragutzo, da' am dreptate ca e fotomodel? Ca si tine dealtfel, ma tot uit la poza aia in care te-am prins in prim-plan si ma minunez de cat esti de frumoasa!!!!!
Hepilico, si eu vin in clubul ala cu alcoolicii! Daca as avea mereu un vin bun in casa, ar fi nelipsit de la masa. E una din placerile mele, na, ca recunosc si eu!

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buuuna Hepiliicaaa!!
Ellenuta,faza cu tristetea mea cred ca sta altundeva,nu prea mai este depresie post-natala,ce credeam eu acum ceva timp.Am gasit un subiect la cabinetul psi,se potriveste manusa.Incerc sa ma tratez,dar am nevoie de mult sprijin,multa intelegere si multi umeri pe care sa plang.S-a strans tare multa frustrare,tristete,furie si teama.Imi e tare teama ca voi rabufni inainte sa ma lase cineva sa ma scutur de plans,doar sa ma tina in brate.Cine m-ar asculta cu adevarat,fara sa ma judece vre-un pic,si careia i-as spune chiar tot "sta" sa nasca,se asteapta oricand,iar eu vreau sa o incurajez pe ea,sa nu cada in depresie,nu sa o bag in ea.Asta este,fruntea sus,si merg inainte.Ma smiorcai si eu cand doarme Paul,nu vreau sa ma simta trista.

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Citat:

Hai ca am avut noroc. A fost alarma falsa, a adormit la loc.
Nu mai stiu ce sa va mai zic.
Fetili, maine iesim in parc? O terasica, ceva!?
Eu as veni si in Carol, daca e frumos afara.
Hai ca vedem maine.

POZE

POZE NOI

io cred ca ajung in Moghioros maine ca am ceva treaba pe la 1 fara 10 in Drumul Taberii, daca ajung te sun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:

Hepilico, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, la tine si la toata familia ta,ca tare bun fu vinuletul acela. Mi-a dat si mie Techiluta o sticluta la pachet si am savurat in seara asta doua pahare. Acuma sunt sub influenta lui, si ma rog sa nu se trezeasca Emma prea curand. Oare in cat timp dispare alcoolul din sange/lapte?
Mai, nu stiu cati ani are sotul tau, dar sa stii ca e barbat de barbat! Cum a venit el cu flori pentru toate duamnele, se cunoaste mai ca stie sa se poarte.
Techiluto, eu nu am uitat nimic? Ca as veni si eu dupa recuperari obiecte pierdute! Mici mai ai? Ca sa mearga cu acel vinulet devenit acum celebru!
Am pus-o, plange Emma. Ma duc sa-i bag un strop de laptic alcoolizat in gurita.

POZE

POZE NOI

..hai ma cristina, ma bucur ca-ti place vinul. e 100% natural, din productia proprie. pe bune, e un super vin. nu ma laud, dar asta e adevarul .
bine ca ai sterilet , ca eu si acum cred ca numai datorita lui am facut-o pe maia . dupa ce am renuntat la tratamente si am dat-o pe vinulet natural, am ramas gravi.

hai ca ma duc sa-mi torn si eu pahar ca mi-ai facut pofta. mai vrea cineva?

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:

Techiluto, vreau sa-mi cer scuze pentru eventualele dezastre produse de Andrei. Sper ca nu ti-a distrus trandafirii! Ca am vazut cum il alerga pe "ham" printre rondurile tale de flori. Si Techila e bine? Nu a patit nimic? Nu a vomitat? Ca i-a dat alune si cred ca si ciocolata! Offf, nu stiu ce sa mai fac cu el, e din ce in ce mai nazdravan. Aaa, si vezi ca ti-a analizat toata casa, s-a uitat pe noptiere, prin pat, pe rafturi, etc. Imi cer scuze, sper ca nu te-ai suparat prea tare, dar chiar nu stiu cum sa il educ!

POZE

POZE NOI

vai cristina, dar nu mai spune asa...mie imi place maxim de andrei, stiu ce inseamna un copil si daca zic sa vina acasa la mine...imi asum treaba asta. si nu a patit nimeni nimic, trandafirii sunt f ok, techila ca de obicei...lenesa...nu s-a intamplat nimic. si ma bucur tare ca s-au imprietenit pana la urma. plus de asta casa mea e distrusa de matza si nu imi pasa, cum sa ma supar pe un copil?

ia zi...lui dan i-a placut cat de cat?
si tre'sa iti dau platoul de la cioco...lins bine de mine

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput