"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *134*"
Raspunsuri - Pagina 15
alex25 spune:
Dragelor si dragutzilor eu va urez noapte bunicica si vise placute.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
anomis28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Anomis mami, cu ce te mai lauzi? Ce mai face Dinutzu? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Alex,multumim de intrebare,suntem bine. Avem 2 dintzoci si mai nou stam in picioare (tinut de maini of course). E mare minune ca era bleg ca o carpa pana acum veo 3-4 zile. So suntem mandrii. Incerc sa nu il compar cu alti dovlecei mai mici care fac mult mai multe si e ok.
Saptamana asta sigur venim in Carol si te sun . Numai ca noi de obicei stam afara intre 10:30 si 14:30 intre mese, sper sa ne suprapunem.
Ce face Alessia? A trecut bubitza de la vaccin? Tu cum ii spui Zeina sau Alessia?
cristina_ana spune:
Hepilico, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, la tine si la toata familia ta,ca tare bun fu vinuletul acela. Mi-a dat si mie Techiluta o sticluta la pachet si am savurat in seara asta doua pahare. Acuma sunt sub influenta lui, si ma rog sa nu se trezeasca Emma prea curand. Oare in cat timp dispare alcoolul din sange/lapte?
Mai, nu stiu cati ani are sotul tau, dar sa stii ca e barbat de barbat! Cum a venit el cu flori pentru toate duamnele, se cunoaste mai ca stie sa se poarte.
Techiluto, eu nu am uitat nimic? Ca as veni si eu dupa recuperari obiecte pierdute! Mici mai ai? Ca sa mearga cu acel vinulet devenit acum celebru!
Am pus-o, plange Emma. Ma duc sa-i bag un strop de laptic alcoolizat in gurita.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
Ellenuta spune:
buna
am fost la tara azi si tare frumos a fost. am facut gratarel, am stat la soare, eva s-a zbenguit prin curte .. anna a urlat .. nu stiu ce sa ma fac cu ea si cu ce s-o ajut .. eu ii dau cu calgel, nurofen .. functioneaza pe moment, dupa aia .. JALE.
krisulin si anna avea doua hemangioame .. unul pe spate si celalat pe burtica .. i le-am scos chirugical, dupa eco .. cel mai bine e sa faci eco sa vezi exact cum arata.
lali hai nu mai fii tristuta, da?
danutza sa va traiasca mica crestina si sa fie sanatoasa!
va pupacesc
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
cristina_ana spune:
Hai ca am avut noroc. A fost alarma falsa, a adormit la loc.
Nu mai stiu ce sa va mai zic.
Fetili, maine iesim in parc? O terasica, ceva!?
Eu as veni si in Carol, daca e frumos afara.
Hai ca vedem maine.
POZE
POZE NOI
cristina_ana spune:
Ellenuto, eu cu norul nu m-am speriat prea tare ca pana ieri nici nu am stiut de existenta lui. Si unde ai citit tu de rau? Ca eu am gasit ceva pe net, dar zicea ca nu e periculos. Bine, in afara de un articol, unul singur, in care zicea ca or sa ne cada dintii. Hi, hi, poate la altii ca ai mei au cazut deja, aproape toate maselele mele sunt puse.
POZE
POZE NOI
cristina_ana spune:
Fragutzo, dar cati ani are, mai domnul Fragutz? Ca eu i-as fi dat vreo 20. Si cand ai zis tu ca nu mananca dulciuri ca tine cura de slabire am crezut ca are vreo suta de kile. Cand colo, sa pic pe jos, am crezut ca ai venit cu vreun fotomodel dupa tine. Tu vorbesti serios ca vrea sa mai slabeasca?
POZE
POZE NOI
alex25 spune:
Iar am zis ca ma culc si tot bantui ca gripa pe aici
Anomis felicitari mami ptr dintzocii, la cat mai multi si cat mai usor iesiti. Daca vrei sa ne vedem in Carol, sa stii ca si eu pot iesi intre 11-15 ca nu e problema, ma mulez. Cristina te asteptam si pe tine!
Gata, acum chiar ma bag la somn, nu are rost sa va mai spun cat de trista sunt......mandra nu mai vrea aproape deloc laptic, deja sunt convinsa ca nu ii place ptr ca foame ii e, deci maine clar schimb laptele...si in plus i-a iesit la ochisor infectie cu stafilococ auriu, offf....si dupa toate astea am mai pus-o si pe cantar si nu mi-a luat nici un gram intr-o saptamana, normal daca nu papa.
Na, ca m-am descarcat.
V-am pupizat, nu ma bagati in seama si continuati distractia.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
anomis28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui krissulin Nu prea stiu daca pot sa pun poze sau link .As avea poze pe Facebook dar nu stiu daca putem pune acest link Ajutati-ma cu niste sfaturi asa de nou venite. |
Nu stiu de interzicere facebook incearca si te anunta moderatorii daca nu e bine.
Poti sa iei exemplul fetelor care au poze la semnatura.
cristina_ana spune:
Techiluto, vreau sa-mi cer scuze pentru eventualele dezastre produse de Andrei. Sper ca nu ti-a distrus trandafirii! Ca am vazut cum il alerga pe "ham" printre rondurile tale de flori. Si Techila e bine? Nu a patit nimic? Nu a vomitat? Ca i-a dat alune si cred ca si ciocolata! Offf, nu stiu ce sa mai fac cu el, e din ce in ce mai nazdravan. Aaa, si vezi ca ti-a analizat toata casa, s-a uitat pe noptiere, prin pat, pe rafturi, etc. Imi cer scuze, sper ca nu te-ai suparat prea tare, dar chiar nu stiu cum sa il educ!
POZE
POZE NOI