"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *134*"
Raspunsuri - Pagina 14
aricelul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete 'Na ziua gagici!! Eu ii am pe socri in vizita,legan cupilu' si soacra face haleala,socru la taclale cu fisu',si eu pe langa ca dau din craci,dau si din degete,aici,cu voi.DEci asa Duamna Hepi,doar de Uka iti e drag,si eu care credeam ca toate iti suntem dragi.Dar nu-i bai,unii suntem mai ariciosi asa recunosc ca tare imi e ciuda ca parca-s salbatica,nu prea reusesc sa ma fac placuta. O duminica placuta doamnelor. Lali Lacra de Paul-Iulian |
hmmmmm .... adica sunt mai salbatica ....si putin placuta .... ... si eu care credeam ca sunt o draguta .. deh asa e cand esti mic si mai ai si tepi ..... glumeam ... un sa-ti treaca starea asta ...
Krissulin si noi am facut aceleasi vaccinuri ca Anomis si in plus si Prevenar-ul
_
Maria (28.08.2009)
Lali_mete spune:
Oooh,Aricel scump,m-am referit ca sunt "tzepoasa,ma ascund repede cand simt pericolul" ,nu m-am gandit ca asta e nick-ul tau . Tu esti un arici cu tzepi moi,nu ?
Lali Lacra de
Paul-Iulian
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
...ma gandeam io ca daca-l vedeti cu par alb o sa zica vreuna "domnul" sau "nenea". ce sa fac daca mi-a trebuit sa imprietenesc cu d-astea tinere si neridate ca voi si nu am intrat si eu pe forumul "batrani in extaz - adevarat viata abia acum incepe". h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Pai coana Iuing cum era sa ma duc la sotz sa-l bat pe umar si sa-i zic ce faci pretene...ia ziceti? Imi scadeai nota la purtare si ma trimiteai si la colt
Imi este ff simpatic, m-a cucerit total cand a dat in vileag pasiunile tale bahice!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
Fragutza spune:
Mai, cu usturoiul, sa va zic, mie imi place de mor,as manca pe paine.
Dupa ce se zdrobeste il frec cu ulei, asa ca pe maioneza pana se albeste, apoi pun sare si iaurt sau smantana.
Da' lasati, nu va obositi ca-l fac eu la fiecare gratar, voi numa' invitati-ma!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
Fragutza spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Imi vine sa o iau iar de la capat cu descrierea fiecarei fete pe care am cunoscut-o. SUnt total impresionata, am adormit si m-am trezit cu zambetul pe bunze. PE cuvant daca nu a tunat si ne-a adunat. EU nu gasesc vreun defect cuiva, pe cuvant. NU mai spun daca ne-am cunoaste si mai multe. Cred ca as fi high o luna intreaga |
Sa stii ca eu nici n-am defecte d-aia nu le vezi.bine, trompele nu se vad asa ca nu se pune
AM zis am zis (Fragutza, dau un Johnny cu colica pentru copy right ) |
Da, da, mie-mi convine! Hac!
Fragutza spune:
citat din mesajul lui techila mey...azi m-am uitat si eu in urma la ce a ramas ieri: raportez una bucata basca de natalix (aia alba crosetata) si una bucata jucarica: o mingiuta roz plushata cu zdranganitoare in interior, posesor neidentificat. le gasiti la biroul de obiecte pierdute din str. Orhideii nr 23. Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. |
Hai ca vin in seara asta! Mai ai prajitura de la Monica? Sau macar un mic..o gura de colica, ceva!
Lali_mete spune:
Toata lumea face nani? Pe mine m-a facut sa plang golanul meu ,de fericire A tinut-o vre-o jumatate de ora numai in ta-ta-ta si ba-ba-ba ,si eeei,huuuu... Ca m-am topit toata. Ca naiba ca nu am avut cu ce sa il filmez ,aveam pentru posteritate.. Dar data viitoare imi procur din timp .Va pup,ca vad ca in seara asta nu aveti chef de vorba.
Lali Lacra de
Paul-Iulian
techila spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
Hai ca vin in seara asta! Mai ai prajitura de la Monica? Sau macar un mic..o gura de colica, ceva! If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
si mai bune...mai am niste vin de hepilica
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
miha74 spune:
seara buna!
am ratat intalneala la mustata, dar lasa ca recuperez eu. Ce poze faine, toti (toate) radiati de fericire, se vede ca v-ati distrat. iar ditai familia Techila- EXCEPTIONALA , subscriu si eu
luto-[pup] multumim frumos de aprecieri, sa stii ca pantofii erau ai mei, de cand ii pandeste sa ii incalte, si oja tot a mea, ea doar a profitat de moment.
am citit din urma, si am vazut ca intrebai daca ma bag sa vand si proprietatea ta. raspuns: NUUUUU. a fost super stresant, si cu toate agentiile care vroiau o caruta de bani ..pentru nimic. La un moment unii vroiau 3000 de eur, si sot a zis ca daca vine 3 luni sa ne faca curat si tot nu ii da banii astia. Un tupeu fantastic! Am reusit sa vindem si sa cumparam fara intermediari pana la urma.
uka, miha, mely, vik- asemenea multumim pentru aprecieri
melly- da, da, noi avem 6 dinti. ca 2 ne-au iesit brusc la 4 luni, si de la 6 luni au tot spart cei de sus, asa ca sus acum avem 4 bucati. nu i-am simtit in mod deosebit, adica a fost cumintica, ca de obicei.
cristina- ma mai bag si eu la un parc, dar sa incerc sa il cazez pe Mateo, ca altfel nu ma pot plimba cu voi, ca el vrea la leagane, tobogane...
sa aveti o saptamana mirobolanta