"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *134*"
Raspunsuri - Pagina 13
monica_dicut spune:
Neatza natiune M-am trezit la ora 11 SUnt chiauna!!!
hepilica te tare tare. Abia astept sa ne mai vedem. Lu sotzu meu i-a placut mult de sotzu tau . Stie tot ce misca la voi in casa pe probleme injineresti Era incantat, tot drumul si toata seara mi-a povestit ce si cum
SI da, Uka a lipsit rau de tot si o sa tot spun treaba asta pana va binevoi sa se arate la fata
Ioanna, m-am indragostit iremediabil de aparatul tau si de pozele facute de el cu sotzul tau . Este primul lucru pe wish list-ul meu (aparatul, nu sotzul ) Si eu sunt o photo freak, as face poze si in somn, ma gandesc de mult timp sa fac un curs de fotografie, mi se pare un lucru bestial sa prinzi niste peisaje, fetze, treburi, e ca si cum ai picta, conteaza mult ochiul. Pfuaa, hai ca am vorbit destul dar iar m-am ambalat pe treaba asta.
Imi vine sa o iau iar de la capat cu descrierea fiecarei fete pe care am cunoscut-o. SUnt total impresionata, am adormit si m-am trezit cu zambetul pe bunze. PE cuvant daca nu a tunat si ne-a adunat. EU nu gasesc vreun defect cuiva, pe cuvant. NU mai spun daca ne-am cunoaste si mai multe. Cred ca as fi high o luna intreaga
Acum fug ca tre sa calc niste haine ca n-am cu ce sa ma imbrac la botezul la care ma duc.
VA pupizez pi toati pi toati.
PS. Aricelule, ziceai ceva de IOR. Ia baga o poza cu matale sa te recunoastem si sa te tragem de maneca (nu ca am putea rata copilul daca l-am vedea). Tare as vrea sa vad si io frumusetea de copil live. Am ramas cu gandul la ea. Pfuaa, DOamne ce superbitate. SA o faci vedeta auzi? AM zis am zis (Fragutza, dau un Johnny cu colica pentru copy right )
Gata ca se ingroase treaba. LA 2 tre sa fim la biserica cica
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Dana15 spune:
Mamelor, va invidiez! va invidiez frumos pentru intalnirea de ieri! am admirat toate, toate pozele..sunteti minunate!!! voi si familiile voastre dragi! sa va fie de bine si va doresc sa aveti parte de cat mai multe astfel de momente!
am visat si eu cu ochii deschisi pe masura ce vedeam pozele..eram emotionata de parca ma asteptam sa ma vad si pe mine acolo..bravo! felicitari pentru organizare!
Ieri am avut si ziua in care am botezat-o pe Ana...a fost frumos, mai ales in prima parte cand prichinduta era curioasa si vroia sa-l tina pe preot de mana (de fiecare data cand el facea semnul crucii in fata ei) sau cand statea sprijinita de crucea ce o tinea preotul in mana..a fost o dulce in primele 15 min! apoi, probabil de somn, sau poate s-a speriat, nu stiu..dar a devenit tare neprietenoasa..cu lacrimi mari si suspine si cutremurat din trupusor..ufff! a trebuit sa merg sa stau in fata altarului langa nasi, in speranta ca as putea-o linisti (se calma pe moment si mai ales cand fredonam incet, la ureche, cantecelul cu broscutele-este hitul nostru-)...va dati seama ca nu am inteles prea mult din slujba aceea..nu stiu, speram ca momentul acesta sa mi se intipareasca altfel in suflet..sa simt altcumva..nu tristete ca Ana a plans si pentru ca preotul a trebuit sa grabeasca slujba... am pus-o in carucior, am leganat-o putin si a adormit imediat..mititica draga!
Nu avem poze facute profesionist..decat ceea ce au facut cativa prieteni si familia..inca mai asteptam sa le primim prin mail..voi pune mai tarziu, pe seara, cateva la semnatura;
Astazi am avut o surpriza extrem de placuta...o femeie frumoasa, cu ochi superbi "m-a tras de maneca" in timp ce ma plimbam cu Ana printr-un supermarket...Kiki te pup draga mea! tare bine mi-a parut sa te cunosc!
Ralukule mami, sper ca Alexutul este mai bine astazi si ca mucisorii nu au devenit neprietenosi (Fragutzule dau un pupic pentru copy right, bine?)...sanatate multa!
Nela ma gandesc la voi si sper din tot sufletul sa aveti o zi minunata!
va pup! pe toate!!!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
techila spune:
mey...azi m-am uitat si eu in urma la ce a ramas ieri: raportez una bucata basca de natalix (aia alba crosetata) si una bucata jucarica: o mingiuta roz plushata cu zdranganitoare in interior, posesor neidentificat. le gasiti la biroul de obiecte pierdute din str. Orhideii nr 23.
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
anomis28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui krissulin Buna fetelor! Ma bucur ca v-ati distrat la petercere si sper sa ne primiti si pe noi in comunitatea voastra.Nu am apucat sa citesc toate mesajele pt ca sunt extrem de multe dar as avea si eu nevoie de un sfat:fetita mea Carina Maria are un hemangiom pe partea stanga a capului.Am fost la 3 doctori dintre care 2 de la Budimex(unul chiar chirurg care se ocupa cu asa ceva)si ne-au zis ca nu sunt motive de ingrijorare sa stau linistita ca fetita este bine dar va dati seama ca eu nu pot. Problema este ca nu i-au fcaut ecografie transfontanelara si eu as vrea sa ii fac ca sa stau linistita.De altfel Carinelul este foarte vioaie ,sanatoasa(nu am avut nici o raceala)si mananca tzitzi de rupe plus ca ne iese si un dintisor. Stiu ca poate voi ati discutat la momentul potrivit aceste aspecte dar voi ce vaccinuri ati facut la bebei?Noi am facut numai cele date de medicul de familie. Va pooop si sanatate la bebei |
Bine ai venit, Krissulinule!
To dos:
1.Scrie repede 10 mesaje scurte ca sa intri in timp real cu noi.
2.Pune niste poze cu Carinelu' sa ne minunam de papusica ta.
3.Detalii despre voi, ex. varsta tu (ca sa stim cu cine povestim), dimensiune Carinel cand a venit pe lume, cm, kg si maternitatea - sa te poata trece fetele mai pricepute la tabela de onoare.
4. pe unde plimbi puiul in timpul zilei?
despre vaccinuri
Noi am facut la 2 luni - Infanrix hexa
la 4 luni Infanrix Penta si Rotarix
la 6 luni Infanrix hexa si Rotarix
O fi bine, o fi suficient - nu stiu, da suntem ok.
urmatorul va fi la 1 an, inca nu stiu care ca doftora noastra ne recomanda si inca n-am discutat despre asta cu ea.
Despre hemangiom, intradevar s-a discutat aici. Elle tocmai a a operat-o pe Anna scumpa de asa ceva, in urma consultarilor cu mai multi medici. Cred ca ea e cea mai in masura sa-ti recomande ceva sau pe cineva.
inca odata bine ai venit si asteptam vesti de la tine.
alex25 spune:
citat din mesajul lui techila mey...azi m-am uitat si eu in urma la ce a ramas ieri: raportez una bucata basca de natalix (aia alba crosetata) si una bucata jucarica: o mingiuta roz plushata cu zdranganitoare in interior, posesor neidentificat. le gasiti la biroul de obiecte pierdute din str. Orhideii nr 23. Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. |
Mingea, mingea a meaaa zise Zeina!!! Inseamna ca trebuie sa iti mai fac musai o vizita!
Auzi, da saci de gunoi cati ati strans?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
anomis28 spune:
citat din mesajul lui Dana15 Mamelor, va invidiez! va invidiez frumos pentru intalnirea de ieri! am admirat toate, toate pozele..sunteti minunate!!! voi si familiile voastre dragi! sa va fie de bine si va doresc sa aveti parte de cat mai multe astfel de momente! am visat si eu cu ochii deschisi pe masura ce vedeam pozele..eram emotionata de parca ma asteptam sa ma vad si pe mine acolo..bravo! felicitari pentru organizare! Ieri am avut si ziua in care am botezat-o pe Ana...a fost frumos, mai ales in prima parte cand prichinduta era curioasa si vroia sa-l tina pe preot de mana (de fiecare data cand el facea semnul crucii in fata ei) sau cand statea sprijinita de crucea ce o tinea preotul in mana..a fost o dulce in primele 15 min! apoi, probabil de somn, sau poate s-a speriat, nu stiu..dar a devenit tare neprietenoasa..cu lacrimi mari si suspine si cutremurat din trupusor..ufff! a trebuit sa merg sa stau in fata altarului langa nasi, in speranta ca as putea-o linisti (se calma pe moment si mai ales cand fredonam incet, la ureche, cantecelul cu broscutele-este hitul nostru-)...va dati seama ca nu am inteles prea mult din slujba aceea..nu stiu, speram ca momentul acesta sa mi se intipareasca altfel in suflet..sa simt altcumva..nu tristete ca Ana a plans si pentru ca preotul a trebuit sa grabeasca slujba... am pus-o in carucior, am leganat-o putin si a adormit imediat..mititica draga! Nu avem poze facute profesionist..decat ceea ce au facut cativa prieteni si familia..inca mai asteptam sa le primim prin mail..voi pune mai tarziu, pe seara, cateva la semnatura; Astazi am avut o surpriza extrem de placuta...o femeie frumoasa, cu ochi superbi "m-a tras de maneca" in timp ce ma plimbam cu Ana printr-un supermarket...Kiki te pup draga mea! tare bine mi-a parut sa te cunosc! Ralukule mami, sper ca Alexutul este mai bine astazi si ca mucisorii nu au devenit neprietenosi (Fragutzule dau un pupic pentru copy right, bine?)...sanatate multa! Nela ma gandesc la voi si sper din tot sufletul sa aveti o zi minunata! va pup! pe toate!!! Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Nasterea unei prichindute Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Dana draga, pupam usor pe frunte prichinduta crestina. Felicitari pentru botez si ma asez cuminte pe canapeaua virtuala si astept pozici.
alex25 spune:
Anomis mami, cu ce te mai lauzi? Ce mai face Dinutzu?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
krissulin spune:
Multumesc din informatii ! NOi Carina Maria ne-am nascut pe 29.10.2009la ora 10:45 ,prin cezariana,la spitalul Sf Pantelimon,cu d-nul doctor Davitoiu(super doctor).Eu,Cristina ,sunt nascuta pe 09.02.1983 si ne facem veacul prin Crangasi sau pe la buni in Pantelimon.Va pooop fetelor.
Apropo noi am facut numai vaccinurile pe care ni le-a recomandat doctorul fara Rotarix care mi-a parut rau pe urma ca nu l-am facut.
krissulin spune:
Nu prea stiu daca pot sa pun poze sau link .As avea poze pe Facebook dar nu stiu daca putem pune acest link
Ajutati-ma cu niste sfaturi asa de nou venite.