"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *134*"

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Buna dimineata,

Eu nu prea mai apuc sa intru decat in we si citesc pe sarite. Felicitari pentru intalnire, am vazut si eu pozele a fost o distractie super.

Mihaela imi pare rau ca Josh a fost bolnavior, sa ne pui poze cu dintisorii

Nela ma bucur nespus ca e mai bine Ana.

Va las si eu niste poze de ieri.
http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/Primavara2010?authkey=Gv1sRgCMi-roCdnLOvbw#5461370799514170706

Va pup si o duminica placuta va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Am revenit .... acum doarme

Abia acum am vazut si comentariile de pe picasa .... multumim frumos

Monica esti o draguta ....

O sa incerc sa-i fac niste poze si cu dintisorii de sus care de vreo saptamana au dat sa apara ... ... ups dar mi-e teama ca o sa ziceti ca sigur are peste un an ..... am zis ca sunt trucate nu ???

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Salutare!

Impresii de Clinceni:

Eu am doar cateva poze pentru ca am ajuns mai tarziu la petrecere si nu am prea facut. O sa incerc sa le incarc.

In primul rand: multumim Techila, ai fost o super tipa, o gazda nemaipomenita. Sunteti toti 4 niste frumosi si inimosi. Ne-am simtit, multumita voua, foarte bine. A fost o iesire incantatoare, am ramas cu o amintire tare placuta, mai ales ca e prima intalnire a Maiei cu alti copii. Ai niste caini frumosi, m-am indragostit de Techila cu 4 picioare, iar sot mi-a facut capu’ calendar ce rasa nemaipomenita e Dexter.

Sa va spun: copiii Techilei sunt CEI MAI TARI COPII CARE POT EXISTA. Iar mami si tati ii cresc intr-un mod cat se poate de firesc si normal, fara prejudecati, complexe si nebuneli. Vreau sa va spun ca inclusiv Maia mea avea pe ea un pulovaras, peste body. Copiii Techilei au stat afara in maneca scurta si capul gol. N-au avut nicio jena. Sunt niste copii absolut incantatori, iar parintii lor, ambii, sunt minunati. Tata lor e un super tip, volubil, zambaret, relaxat, priceput, saritor...m-au incantat toti teribil. Sunt de azi un model pentru mine pentru cum isi cresc copiii si ce inseamna sa ai 2 copii si sa privesti viata cu zambetul pe buze, optimist si nu impovorat de greutati. Felicitari dragilor, va pup si imbratisez pe toti 4, pe toti 6.

Toti copiii au fost super. Mi-au placut mult si mamicile si tatici cum s-au imprietenit ei.

Declar cuplul Fragutza – Fragutzu cel mai tare. Sunt atat de frumosi si smecherosi amandoi de imi dau seama cat de batrana am ajuns eu…. Mi-au placut mult.
Iar Natalia este o scumpa. E lunga si pare mai mare decat este in realitate. E o frumoasa cu trasaturi finute. Avea o bluzita superba. A fost cumintica si a socilizat foarte frumos. M-a incantat cu niste tipete ascutite. A si dormit in carut… Vreau sa subliniez ca seaman clar cu Fragutza . Leit . Sunt o familie tare reusita.

Mi-a parut bine ca in sfarsit am vazut-o pe Monikus. Mami te imbratisez cu mare drag. Mi-a placut de tine. Rares e un frumos si tu o mamica tare dragastoasa si tandra. Se vede.

Moni_dicut e o inimoasa cu ochi superbi, iar Dragoselul seamana atat de bine cu ea. E un super scump. Moni a facut o prajitura de si acum salivez dupa ea. Te rog io cand vii la mine, tot d-asta sa faci. E DELICIOASA. N-am mai mancat pana acum asa specialitate.
Si Fragutza a facut un mega tort. Doamne cred ca n-as fi niciodata in stare de asemenea capodopera. Sot intreba cine a facut prajiturile…,iar eu ii spuneam “nu stiu draga, cred ca cineva fara copii… .”.

Lullaby, o frumoasa. Arata sensational. Mi-a pacut de cand am vazut-o in parc. Iar Alexutu’ un finut.

Ioanna, nu mai spun. E atat de finuta si frumusica si mereu cu zambetul pe buze, iar Carol are niste ochi superbi si seamana atat de bine cu mami, de sot a stiut din prima cine e mama lui. Aaa, si are un super aparat foto. Sot abia astepta sa vada pozele facute cu “aparatul ala smercher”. Iar sotul Ioannei foarte dragut, atent si amabil. Mi-au placut mult.

Alex e cea mai protectoare mamica, iar Zeina o cuminte. A dormit la aer ca boieroaica. Era asa frumoasa. La sfarsit mami a imbracat-o intr-o rochita frumoasa, iar Zeina radia toata.

Cristina e femeie frumoasa nativ si finuta, iar copiii ei de asemenea. Emma cu palarioara ei roz cu tot e o scumpica. Are niste ochi superbi, superbi ca ai lui mami si fratiorului. Andrei a fost deliciul petrecerii. E un copil super activ, jucaus, nu oboseste, simpatic, i-a pus techilei (cainele) alune in castron… s-a jucat cu ea, cred ca i-a placut mult la Techila.

Sper ca n-am scapat pe nimeni. Noi ne-am simtit foarte bine. Clar vom da o petrecere si la noi. Toate cuplurile au fost senzationale, toti barbatii s-au imprietenit si comunicat de parca se cunosteau de mult. Sot a declarat ca Techilosii sunt priceputi si curajosi. Nu oricine s-ar muta in camp, nu oricine ar fi avut disponibilitatea lor. Vali e un priceput care a facut din ambientul familiei un loc unde sa traiesti lejer, fara griji ca n-ai aia, n-ai aia, n-ai aia. E un super tip cu mintea deschisa. Felicitari dragilor si inca o data multumim pentru ieri.

Ma bucur ca v-a placut vinul. Mai avem si data viitoare.

Uka – draga mea pretene, iti jur ca la petrecere m-am gandit si la tine. Mi-ar fi placut sa fii acolo. Eu abia te astept.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna dimineata!!

Uite ca sunt treaza de ceva timpp si tuta cum sunt am uitat så aduc neste la fete aici..

Fetelor ce frumos ati vorbit despre petrecerea de ieri.Eu de abia astept så ii intalnesc pe Techi si Vali.mai sunt aproape 2 såptamani

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krissulin spune:

Buna fetelor!
Ma bucur ca v-ati distrat la petercere si sper sa ne primiti si pe noi in comunitatea voastra.Nu am apucat sa citesc toate mesajele pt ca sunt extrem de multe dar as avea si eu nevoie de un sfat:fetita mea Carina Maria are un hemangiom pe partea stanga a capului.Am fost la 3 doctori dintre care 2 de la Budimex(unul chiar chirurg care se ocupa cu asa ceva)si ne-au zis ca nu sunt motive de ingrijorare sa stau linistita ca fetita este bine dar va dati seama ca eu nu pot.
Problema este ca nu i-au fcaut ecografie transfontanelara si eu as vrea sa ii fac ca sa stau linistita.De altfel Carinelul este foarte vioaie ,sanatoasa(nu am avut nici o raceala)si mananca tzitzi de rupe plus ca ne iese si un dintisor.
Stiu ca poate voi ati discutat la momentul potrivit aceste aspecte dar voi ce vaccinuri ati facut la bebei?Noi am facut numai cele date de medicul de familie.
Va pooop si sanatate la bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'Na ziua gagici!! Eu ii am pe socri in vizita,legan cupilu' si soacra face haleala,socru la taclale cu fisu',si eu pe langa ca dau din craci,dau si din degete,aici,cu voi.DEci asa Duamna Hepi,doar de Uka iti e drag,si eu care credeam ca toate iti suntem dragi.Dar nu-i bai,unii suntem mai ariciosi asa recunosc ca tare imi e ciuda ca parca-s salbatica,nu prea reusesc sa ma fac placuta. O duminica placuta doamnelor.

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza
Domnisoara Maia, care nu sta cu un degetel in gurita ci cu doo este foarte haioasa, asculta numai muzica elevata si are un perisor frate, ma apuca invidia zau. Domnul Hepilica este exact cum ma asteptam, foarte amuzant, na, sunt foarte fericiti amandoi si impliniti!

...ma gandeam io ca daca-l vedeti cu par alb o sa zica vreuna "domnul" sau "nenea". ce sa fac daca mi-a trebuit sa imprietenesc cu d-astea tinere si neridate ca voi si nu am intrat si eu pe forumul "batrani in extaz - adevarat viata abia acum incepe".

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

'Na ziua gagici!! Eu ii am pe socri in vizita,legan cupilu' si soacra face haleala,socru la taclale cu fisu',si eu pe langa ca dau din craci,dau si din degete,aici,cu voi.DEci asa Duamna Hepi,doar de Uka iti e drag,si eu care credeam ca toate iti suntem dragi.Dar nu-i bai,unii suntem mai ariciosi asa recunosc ca tare imi e ciuda ca parca-s salbatica,nu prea reusesc sa ma fac placuta. O duminica placuta doamnelor.

Lali Lacra de
Paul-Iulian

lali - mami, nu te supara ca pe uka o am la suflet mereu si ma gandesc la ea. ce sa fac daca simt ca vibram una pt cealalta . se discutase aici pe forum ca poate ne face o surpriziza si vine...
hai, nu te supara. sigur ca ar fi fost super sa fim cat mai multe. da' lasa, nu stii ce ne rezerva viitorul.

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hepilica,nu ma supar.Am doar o zi de aia in care cersesc imbratisari.Atata tot .Ma simt nasol azi,parca foarte singura,desi am casa plina.Am promis candva ca nu mai povestesc chestii nasoale,ca va intristeaza si pe voi,dar na,nu ma pot abtine.Doar voi mi-ati mai ramas,care sa ma asculte si sa nu imi inchida gura "dar poate pe noi nu ne intereseaza".

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Hepilica,nu ma supar.Am doar o zi de aia in care cersesc imbratisari.Atata tot .Ma simt nasol azi,parca foarte singura,desi am casa plina.Am promis candva ca nu mai povestesc chestii nasoale,ca va intristeaza si pe voi,dar na,nu ma pot abtine.Doar voi mi-ati mai ramas,care sa ma asculte si sa nu imi inchida gura "dar poate pe noi nu ne intereseaza".

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Scumpa Lali, eu iti trimit multe, multe .Si nu te mai intrista cu diverse ganduri negre..Viata e scurta, mult prea scurta!!

hai ca eu te pup si så stii ca imi esti draga,si tu si albastrelul tau frumos.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput