Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 4
nelia spune:
Stiu, Elisor, stiu foarte bine si ce spui tu acolo. Dar face rau copilului, rau care se vindeca greu... Noi i-am facut rau Agatei in cele patru luni de nebunie (care de fapt au fost mai multe, patru au fost doar cele de la inceput, crizele au continuat multa vreme, noi am reactionat treptat altfel si au ajuns sa se diminueze pina la disparitie), rau care inca se mai vede... rau pe care nu-l vad in ceilalti doi.
Sa nu intelegeti cumva ca judec, eu sint in mijlocul situatiei... ma lupt sa refac ceea ce am stiut teoretic in acea perioada, dar din cauza motivelor insirate de tine, nu am avut puterea, nici eu si nici Octav, sa punem in practica. Si nu a fost bine...
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
Aurasa spune:
Buna seara,
Dupa ce ca intru la un an o data, mai vin si sa plang pe umarul vostru, ca deja cred ca ma ajunge. Timp... lipsa. La serviciu... treburi cat incape. Dar nu asta ar fi. Cu Alexandru a stat mama, a stat soacra mea, apoi iar mama. Cum s-a desprimavarat, am zis ca merge la tara cu mama. Zis si facut. Il ducem, el bucuros, in prima noapte face criza de laringita de ne intoarcem trap galop in Bucuresti in miez de noapte. Fara mama, ca acum pune gradina si de acolo mancam tot anul. Imi iau eu cateva zile din concediul de odihna sa pun kinderul pe picioare si dupa zile fac febra si eu, incepe si Catalin sa tuseasca. Ne doftoricim, ne trece. Intre timp, Alex incepe sa isi faca zilnic bagajul (constand din perna, paturica si Mickez Mouse, plus o soseta si un tricou) spunand ca el pleaca la mamaia Ona. Toate bune si frumoase pana in seara asta, cand suna mama, abia repsirand ca are tensiune 18 cu 10, nu se poarte misca din pat si ii e foarte rau. A picat cerul pe mine. A adus+o un vecin cu tot cu Alex in pijamalute, iar sotul este acum cu ea la Urgenta sa vada ce are si sa o puna pe picioare. Oricum, saptamana asta ramane aici si e sotul acasa pana la pranz.
Catalin, care in mod normal se cam cearta cu Alex, l+a intampinat extrem de placut. L+a luat de manuta si i-a zis sa vina sa se uite amandoi la desene. Au adormit in 10 minute.
In alta ordine de idei, Catalin are, ca si Filip al lui Androix iesiri d+astea necontrolate gen "acum vreau eu, acum imi dai". Inca mai tip ca descreierata (cand sunt foarte obosita), dar sunt din ce in ce mai rare (la un moment dat ma gandisem sa merg la un psiholog cu el, ma speriau iesirile alea).
El este foarte fericit ca i-a selectat dna de pictura lucrari pentru expozitia "The Story of Childhood" si abia asteapta sa mergem sa vad si eu. II place sa scrie. Stie aproape toate literele de tipar si scrie mereu. Unde nu stie, ma intreaba, dar nu vrea sa ii scriu eu, trebuie sa ii descriu litera respectiva.
Andoix - La Multi Ani Georgiei!!!
O seara buna tuturor,
Aurelia
simona_filipas spune:
La multi ani Delia!Sa ai parte de tot ceea ce este mai bun pe lume, sanatate, fericire si noroc
Laura sa-ti traiasca domnisoara si sa va aduca numai bucurii
gabitzam spune:
Dam startul sarbatoritilor de 5 ani Prima, cap de lista, draga noastra Delia, de care imi e tare dor.
La multi ani fetita frumoasa, sa ai parte de tot ce e mai bun in viata, sa fii ocrotita si iubita, sa fii sanatoasa si sa ai noroc!
Alaturi de SEBI
gusta spune:
La multi ani Delia sa cresti mare(frumoasa stiu eu ca esti) ,si sa ai parte numai de lucruri bune si bucurie si pentru azi o gramada de cadouri si multa voie buna.
Marilena si Mara Augusta
Mercedes spune:
La multi ani Delia! sa cresti mare frumoasa si sanatoasa alaturi de ai tai.
laura- cand ai vreme mai treci pe aici sa ne povestesti de fetele tale.
ChrisDun spune:
LA MULTI ANI DELIA !!! Sa ai parte de tot ce iti doresc parintii tai !
Aurasa, multa sanatate mamei tale.
Apropo de "foste": niste fini de-ai mei sunt intr-o relatie excelenta cu o fosta iubita a lui - care a ajutat-o pe fina-mea sa se angajeze (si i-a fost sefa de cand s-a angajat - prin 2003-2004 - pana anul trecut, cand fina-mea a nascut si a ramas acasa). Tot fosta e si nasa de botez a copilului (dar asta nu ma deranjeaza nici pe mine, ca nasa de cununie a cuplului), pentru ca "fosta" e o tipa de nota 10. Deci se poate
Pup fetele cochetele.
elisor spune:
LA MULTI ANI DELIA!
Sa fii sanatoasa si cu mult noroc in viata!
Am avut un fior in stomac cand am realizat c-au inceput aniversarile din gasca, iaca-ta c-am ajuns si la 5 anisori.
Laura sa-ti traiasca papusa, de mult n-am mai vazut-o! Ne e dor de voi
Aurasa multa sanatate mamei tale!
ioanailincam spune:
Cu mare intarziere si mii de scuze:
LA MULTI ANI, DELIA!
Sa ia parte numai de bucurii in viata si multa fericire!
Vai de mine, mi-au dat lacrimile cand mi-am dat seama de insemnatatea zilei de ieri - prima din sirul aniversarilor de 5 ani -si pe care eu am ratat-o pentru ca din pacate si eu duc lipsa de timp, de care va plangeti si voi. Bine macar ca s-a mai amanat subiectul.
Noi suntem relativ bine, Ana e un pic racita: doar tuse si un pic de mucisori pentru ca ne-am grabit cu inghetata pe vremea asta schimbatoare. E un copil tare intelegator per ansamblu, desi mai are si ea momente cand pune mainile incrucisate in san si zice "Am zis sa faci asta acum!". Se joaca desul de mult singura, iar noi, ca niste parinti denaturati ce suntem, ne bucuram ca respiram.
Ma bucur ca a vorbeste din ce in ce mai bine, inca mai rateaza anumite sunete mai ales din comoditate, dar stie sa le pronunte separat, ceea ce e mare lucru; peste vara, cand va sta la soacra-mea, sper sa se desavarseasca opera pentru ca in noi biata logopeda nu a avut niciun sprijin.
Apropo de jocuri, noi, de lene sa ne jucam cu ea, am preferat sa nu-i luam jocuri de genul Nu te supara, frate. Cred insa ca ar fi timpul sa-i luam, nu de alta, dar in curand va dori sa se joace poate cu alti copii si va fi singura care nu va sti.
Vorbeati de cadouri, nici eu nu stiu ce-o sa-i iau, dar mai e ceva timp de gandire pana atunci. Oricum, ea mai mult s-ar bucura de haine, asa ca vom face probabil un tur de magazine ca sa innoim garderoba de vara ca parca vad ca nu-i mai vine mare lucru de anul trecut la ce ritm de crestere are copilulul asta.
Gata pauza, cica trebuie sa incep sa lucru si eu ceva. Sa aveti o zi buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...