Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 17
Cornelia spune:
La multi Ani Timeea, Adina si Sergiu!
La multi ani Filip!
Androix, eu i-as fi luat tot bicicleta de 16 lui Stefan. Cea de 20 e cam mare. El se descurca binisor, dar merge deja de un an fara roti ajutatoare.
Chris, noi am "vazut" Mini Europe, cand am fot la Atomium, dar doar in trecere - nu l-am vizitat, pentru ca eram, ca de obicei, contracronometru. Stiu ca m-am bazait atunci ca vroiam sa mai stam, dar majoritatea a decis .
Tdi, multa sanatate iti doresc!
Noi o tinem din petrecere in petrecere . Poate reusesc sa imi fac timp in week-end, sa pun poze de la petrecerea lui Stefan.
gabitzam spune:
Ia ca s-a facut si Filipete de 5 ani, flacau mare! La multi ani, sa-ti traiasca baiatul, Androix, sa aiba noroc si sa-i fie bine toata viata, si voua pe linga el
Alaturi de SEBI
onixone spune:
La multi ani Filip!!! Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!!!Androix! La mai mare si succes in afacere!
Pana la sf lunii sunt inapoi in romania definitiv.Deja am inceput sa impachetez!Am niste atacuri de panica mai ales cand ma pun nopate la culcare si pot sa imi aud gandurile de nu va puteti imagina.Ma gadesc mereu la tine Florentina!!!!
A venit si biobsia socrului si Doamne ajuta nu e cancer.Azi e in a doua operatie.
Da...nici nu stiu ce sa mai scriu!!!
robotzica cucului spune:
La multi ani, Filip, sa fii sanatos si sa aduci numai bucurii alor tai!
Oana, spor la impachetat! Sa va iasa toate dupa cum vi le doriti voi. Va admir. Eu nu m-as incumeta la inca o mutare de asemenea proportii, dar hai sa nu zic never...
gabitzam spune:
Oana, Doamne ajuta sa fie bine si sa va mearga cum trebuie. Cred ca Alex e fericit, asa-i? Spor la impachetat.
Uofff! Grea decizie, te inteleg ca nu mai ai somn.
Alaturi de SEBI
omustata spune:
La multi ani, Segiu, Timeea si Adina!
La multi ani, Filip!
Sa fiti sanatosi si fericiti si sa aveti parte de o viata frumoasa si fara griji!
Androix spune:
Fete dragi, va multumesc pentru urari! Si ai vostri copiluti sa fie sanatosi si norocosi! Mie nu-mi vine sa cred ce mult a trecut si cat m-am schimbat eu de-atunci...
Dimineata Filip era in extaz: oau ce frumoasa de bicicleta mi-ati luat! Multumesc ca mi-ati dat-o mie! E frumoasa! Daca ar fi putut ar fi zburat cu ea direct afara. Abia l-am dezlipit sa-l duc la gradinita si acum ca ploua c anu ploua avem de incercat o bicicleta noua!
Nelia, e vorba ca citesc "Si tu poti fi supernanny" si am avut revelatia vietii am inteles de ce nu strang copiii mei jucariile si de ce fac circ de regula: pentru ca nici eu nu prea strang "jucariile" mele. E mult de povestit si acum doarme Georgi si o trezesc cu butoanele. O sa dezvolt.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Danelutza spune:
Cer scuze, ca abia acum am reusit sa intru pe forum, de fapt uitasem parola si abia acum am gasit-o scrisa intr-un carnetel
Am ramas in urma tare de tot cu urarile pentru copilasi, dar cum niciodata nu e prea tirziu, trec la felicitat ingerasii deveniti domnisoare si flacai in toata puterea cuvintului.
La multi ani, Delia !
La multi ani, Tudora !
La multi ani, Alex !
La multi ani, Stefan !
La multi ani, Patricia !
La multi ani, Alyssa !
La multi ani, Olivia !
La multi ani, Sergiu !
La multi ani, Timeea !
La multi ani, Adina !
La multi ani, Filip !
Va doresc din inima dragi copilasi, ceea ce doresc si domnisoarei din dotare. Sa fiti sanatosi, norocosi, sa va ocroteasca ingerasii de toate relele de pe pamint, sa fiti ascultatori, norocosi si sa le faceti parintilor doar bucurii !
si nu in ultimul rind, felicitari pentru mamici
La multi ani, Fran !
La multi ani, Oana !
La multi ani, Androix !
Va doresc sa aveti parte de tot binele din lume, de pace si liniste in familie, de bucurii si mai ales va doresc sanatate si fericire !
ChrisDun multumesc de intrebare , facem bine, ne certam cu domnisoare care tine niste discursuri de-mi face parul cret, in rest, eu m-am cam pierdut la ferma si cafeneaua de pe facebook
Oana spor la impachetat. Daca erai mai aproape veneam sa te ajut, ca tot innebunesc in casa de la atita frig si ploaie
Fug sa mai citesc vreo pagina, ca-s in urma rau cu noutatile
NewMami spune:
“La Multi Ani!” Olivia (Pisik), Sergiu (Ada_74), Timeea (Corni), Adina (Tamar), Filip (Androix) si Mariei (Robotica) sa fiti sanatosi, sa aveti parte numai de fericire si bucurii in viata asta si mult, mult noroc.
E tare greu sa mai tin pasul de aceea as vrea sa urez acum tuturor copilasilor din grupa un calduros “La Multi Ani!” din toata inima, fericire, bucurii si mult noroc in viata.
OlgaM, Nelia … despre scoala era vorba caci e numai ½ zi, la daycare tot acolo va merge. Vom stii exact daca prindem afternoon classes numai in June. Daca nu iasa pasentza cum vrem, am a doua solutie o scoala Montessori, care e putin cam peste mana din cauza unde e pozitionata, dar daca n-am alta alternative, decat sa platesc $800 / luna pentur babysitting , caci dupa ora 12:30 cam asta se intampla la daycare, activitatile intelectuale se cam termina. O sa facem efortul sa-l ducem dincolo, care e déjà scoala si poate ramane pana in clasa a 5-a. Vom vedea in June cand primim scrisoarea oficiala, ei au spus ca n-ar trebui sa fie probleme.
OanaEnglezoaica, mult success, sa pasiti cu dreptul inapoi acasa. Va doresc sa va gasiti locul si sa reusiti sa va puneti in aplicare toate proiectele / gandurile. Sunt sigura ca Alex va fi foarte fericit in Ro, sa locuiasca si sa se bucure de iubirea bunicilor. Mult curaj si numai bine.
Am book-uit ieri si party-ul lui Patrick, care va fi pe 19, undeva aproape de casa fiindca majoritatea copiilor vor fi de la daycare / zona. El asta isi doreste party cu copii si DSi (care am convenit sa si-l cumpere din banii lui). Of course i-am mai luat ceva cadouri mai micute, de la Playmobil knight Castel (http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3368230) , Lego (http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3502266) si un soccer gate ptr. backyard. Ca sa fie ceva si de la noi si bunici chiar pe 13, cand e ziua lui.
Florentina, mult success cu gradinita, sa-I gasesti loc “micutului “ Patrick (numi vine a cred ca a crescut asa de mare déjà). In legatura cu preferinta pentru hainute de fetite, papusi … eu spun sa stai linistita. Culoarea preferata a lui Patrick este: pink … ii place sa se joace cu fetitele, sa fie in compania lor … dar de altfel e baietos sufficient incant sa nu-mi fac problem de acest gen.
Cred ca il fascineaza pentru ca jucariile alea lui ii lipsesc, fiindca n-are nimik pink, e ceva altceva …
In legatura cu relatia mama – fiu , nu cred ca as fi avut o relatie diferita cu ea, decat cea pe care o am cu Patrick. As adora-o si as iubi-o la nebunie , nu ar conta daca e fata sau baiat. In schimb fiecare copil este diferit, cum de altfel suntem si noi, unii mai mamosi, altii mai curajosi, unii mai indrazneti, altii mai timizi … …asta n-are nici o treaba cu faptul ca e baiat sau fetita.
Danelutza, welcome back. Mai povesteste-ne mai multe despre printezsa ta. Aha, deci pe acolo ai disparut ... vezi daca stai acasa ... ai timp de bantuit alte site-uri
Elisor , pe unde umblii? Hai te rog mai scrie-ne, sper ca esti mult mai bine cu moralul. Nu ne-ai mai aratat nici o poza cu voi chiar te-ai suparat asa de tare pe noi?
Clara , nici tu nu mai semnezi presentza, macar asa din cand in cand?
ioanailincam spune:
La Multi Ani, Filipete!
Multa sanatate, noroc si numai bucurii!
Io-s pe ultima suta de metri la birou, incerc sa ma bucur ca sambata nu merg la tara (sau merg doar jumate de zi, sa vad), in schimb vreau sa ma duc si eu la manichiura/pedichiura + ceva shopping pentru ca peste 2 saptamani botez si imi mai trebuie o gramada de chestii din trusou. Wow, o zi numai pentru mine.
Ioana cu Ana (22.06.2005) si 14
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...