Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 16
ioanailincam spune:
Nelia - tocmai de acea relatie imi este groaza, ma iertati. Cam tot ce am vazut eu la relatia mama-fiu m-a dezamagit si, avertizata fiind, tot imi este teama ca cumva imi va lua Dumnezeu mintile si ma voi comporta la fel, adica prea permisiva, prea sa nu zica nimeni nimic de fii-miu, toate astea ducand intr-un final la "castrarea" lui ca barbat. In fine, am multe temeri pe tema asta si nu vreau sa supar vreo mamica de baiat, dar ce mai incolo incoace mi-e foarte frica de aceasta relatie...
Ioana cu Ana (22.06.2005) si 14
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Florentina G spune:
La Multi Ani, Sergiu!
La Multi Ani, Timeea!
La Multi Ani, Adina!
Sa fiti sanatosi, voiosi si sa aveti sansa de a va bucura de tot ce va doriti de la viata!
[Nelia, sper din suflet sa avem sansa de a sta de vorba candva in vara asta! Pentru mine una este ca si cum ne-am cunoaste oricum....nu realizez ca nu ne-am intalnit fata in fata niciodata!
Ioana, stai linistita ca nu cred ca exista vreo mamica printre noi care s-a documentat special cum sa creasca un baietel sau o fetita... totul vine de la sine, instinctul isi spune cuvantul si plus de asta fiecare copil e cu personalitatea lui. Oricum pana acolo mai ai destuli pampersi de schimbat!
Astazi am depus dosarul pentru inscrierea la gradi a lui Patrick. Directoarea mi-a spus ca e prea mare pentru grupa mica (face 4 in decembrie) si ca singura optiune ar fi sa il bage la mijlocie cu program scurt(pana la 13.00)... oricum asa cum a pus problema cred ca se gaseste un loc si pentru el. Pana acum eram sigura ca va incepe gradi si Patrick dar cand am vazut azi ca erau deja 136 de dosare pentru 20 de locuri de grupa mica... si este abia a doua zi de inscrieri... am inceput sa am emotii.
Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson
Androix spune:
Sergiu, la multi ani! Cum ai petrecut de ziua ta?
Ioana, felicitari pentru sarcina! Nici nu mai stiu daca te-am felicitat pentru burtica Despre relatia mama-fiu pot sa spun ca nu cred ca e chiar atat de intemeiata frica ta, dar nici fara nici o urma de motiv. Eu acum am intrat putin in panica cu Filip, nu neparat pentru ca as avea o relatie de genul celei descrise de tine cu el, dar pe undeva il vad cam mamos, timid, fricos, sceptic, cu tendinta sa stea agatat de fusta mea. Spre deosebire de Gerogia care e curajoasa, o mica razboinica, si cu ea trebuie sa am grija ca poate sa devina obraznicuta, cert e ca pana una alta nu se da in laturi de la nimic, incearca orice e nou, se avanta cu entuziasm, pe cand Filip asteapta sa-l duc eu de mana. Citesc acum cartea Irinei Petrea ca sa descopar cat de gresit imi traiesc viata cu totul in general si cu Filip in special. Nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji. Primul semn bun este ca te gandesti ca asta ar putea sa devina o problema si vrei sa fii atenta ca sa nu se intample asa. Dar nici in cealalta extrema nu e bine, adica o relatie mai rece, mai dura, ca e baiat deh, nu va cali un copil ci dimpotriva poate creea rani adanci care pot iesi urit la lumina la maturitate.
Sunt intr-o reorganizare revolutionara Doar atat ma simt in stare sa va scriu pentru ca trebuie sa ma bag la culcare ca sunt deja franta.
Un singur lucru mai am sa ma laud le-am luat cadourile de ziua lor: Filip o sa primeasca o bicicleta de 16" de la dechatlon, Cornelia voi ati luat mai mare? sper sa nu am vreo surpriza, noi am probat-o pe un baietel care se plimba pe-acolo, i-am luat mamica la intrebari cati ani are, ce inaltime? si am ajuns la concluzia ca e buna. Si Georgiei o trotineta smekeroasa ca-mi vine sa ma dau eu pe ea. De oameni mari de ce se fac doar cu negru???
Nu ma dau dusa: Flori, pai cum asa tu nu-l dai pe Patrick la aceeasi gradi ca Maya? Ca cei care au frati in gradinita au intaietate fata de toti ceilalti. Asta e primul criteriu care taie tot, mie directoarea mi-a si zis ca n-o sa am probleme, sa nu vin cand e glomeratie sa-i depun dosarul, ca nu e cazul. Si am intrebat-o dar va fi aglomeratie? Mi-a zis ca din pacate anul asta ii pleaca la scoala doar o grupa jumate, ca celalta jumatate ramane inca un an ma rog si deci sunt 50 de locuri si peste 100 de parinti care au venit sa intrebe de conditii si alea alea, fara sa-i numere pe cei cu frati in gradi care vor intra oricum. Sper sa n-am vreo surpriza, cred ca voi parea disperata dar imi rezerv timp luni sa depun si eu dosarul, la noi luni e prima zi.
Gata, noapte buna!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Tdi spune:
La multi ani OLIVIA, SERGIU, TIMEEA si ADINA!
Va multumim de urarile pentru Alyssa. Pana la urma a primit de ziua ei cadoul dorit si e foarte fericita, se numeste Tzuki si e un iepuras pitic, am pus poze pe feisuc. Aly e ok, s-a intors la gradi de astazi, sper sa nu mai culeaga alte bolesnite ca nu mai rezist!
Imi cer scuze ca nu apuc sa mai dau pe aici, ma simt foarte rau in ultima vreme, toata duminica am petrecut-o la urgente in ultimul hal si inca nu mi-am revenit, analizele-s perfecte si pacientu' mort, vorba aia...deja mi-e frica.
nelia spune:
Sanatate multa, Tdi! Sper sa fii in regula, imi pare rau ca treci prin asta.
Androix, ce carte? Cind iti faci timp sa ne spui si noua despre ce revolutie e vorba, cred ca si noua ne trebuie una si inca de urgenta.
Hai, mai Ioana, ca nu-i dracu chiar atit de negru. Adica da, poate fi problematic, dar nu chiar atit de tare incit sa nu mai faci baieti. Si apoi, eu nu gasesc deloc relatia mamelor, si mai ales a tatilor, cu fetele mai usoara. Eu am un baiat si in relatia cu el ma simt un pic mai cu garda jos, dar am si doua fete, una e ca Georgia lui Androix, alta... o stiti deja cum este. Eu zic sa fie sanatos si sa vezi ce familie frumoasa si cu relatii sanatoase veti face toti patru dupa ce trece perioada de foc (cea cu pampersi, lapte si suzete).
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
ioanailincam spune:
?Hello!
Niciun aniversat azi, deci nu scrie nimeni Vai, vai, ce urat!
Scoateti, bre, capul de pe unde sunteti! Io de exemplu sunt la munca, am inceput vijelios de dimineata, dar acum m-am cam pleostit. Mama si e asa frumos afara, imi vine sa las tot si sa fug in parc.
Ioana cu Ana (22.06.2005) si 14
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Florentina G spune:
Eu sunt pe aici....
Ieri le-am luat copiilor de incaltat si cand am ajuns acasa am constatat ca le erau mici... memoria mea vizuala lasa de dorit... eu vedeam piciorul lui Patrick mult mai mic decat este.. I-am luat niste sandalute de la Next foarte haioase...colorate si cu luminite in talpa.. M-am intors sa le schimb si cand am ajuns din nou acasa constat ca si cu un nr mai mare ii sunt tot mici. Mayei i-am schimbat sanadalele cu unele cu doua numere mai mari de cat ii luasem si ii vin la fix!
Ioana, azi a fost o vreme ciudata rau..cand era soare si mureai de cald, cand incepea sa bata vantul si sa dea cu stropi de ploaie.. Eu m-am luat dupa prognoza meteo de aseara si am dus-o pe Maya in pantaloni la gradi..
Teddy nu suna deloc bine ce spui tu acolo. Cum asa sa fie toate analizele bune si tu sa te simti atat de rau?! Mai faci si alte investigatii?
Am vazut-o pe Aly cat de fericita si incantata este de Tzuky al ei, si Maya si-ar dori dar la noi nu ar rezista ...cred ca si l-ar face Patrick guler in 2 zile. Nu mai creste deloc iepurasul, ramane asa - mic, mic? Am avut si noi unul cu vreo 2 ani in urma dar intr-o luna se facuse mare iepuroi si rodea tot prin casa...
Androix, la aceeasi gradi ii vreau pe amandoi si am auzit si eu ca prin lege sunt obligati sa accepte copiii care au frati mai mari.. insa sunt doar 20 de locuri disponibile si presupun ca din peste 300 de copii cat are gradinita sunt mai mult de 20 care au frati mai mici care se inscriu in toamna... plus ca vor fi si care vin cu dedicatie. Sper totusi sa nu fie probleme si pe 26 sa ne gasim pe lista copiilor acceptati.
Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson
gabitzam spune:
Florentina, eu nu reusesc sa le iau nimic la baieti fara ei de fata, ca nu am fost niciodata in stare sa apreciez dupa ochi daca le vine ceva bine.
Am mai comandat de pe net si am avut noroc ca le-au venit bine, ca masurile din UK sunt cumva mai mari decat similarele de la noi.
Alaturi de SEBI
ChrisDun spune:
La multi ani, Filip !! Sa ai o viata lipsita de griji, si sa te intelegi de minune cu surioara ta ! Androix, sa iti traiasca flacaul, si sa reusesti sa il cresti asa cum vrei (nici prea mamos, nici prea distant)
Tdi, multa sanatate.
Danelutza, ce mai faceti voi ?
Gusta, merci mult de precizare. Pe mine ma tenta Mini Europe din Bruxelles... mai vedem.
O colega de-a mea de serviciu e plecata la Disneyland langa Paris, cadou pentru aniversarea fetitei ei (care e nascuta cu un an si doua zile inaintea Carinei). De-abia astept sa se intoarca si sa ne povesteasca...
O zi usoara sa aveti !
gusta spune:
La multi ani Filip sa cresti mare si sa ai parte de multe cadouri azi.
Marilena si Mara Augusta