Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

La multi ani Patricia si Alyssa, sa crestei mari si sanatoase, frumoase si norocoase.

Alex la multi ani! Foarte emotionante filmuletele. Esti un baietel de milioane.

Noi suntem acasa in continuare. Eu cu virusii mei de entero alexia cu otita. Dupa 1 an luam din nou antibiotic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

La multi ani, Alyssa!

La multi ani, Patricia!

Sa cresteti mari si frumoase, sa fiti sanatoase si sa ii bucurati pe parinti!

Scuze pentru intarziere, nu prea reusesc sa mai scriu seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Florentina, am vazut niste poze superbe cu tine si copiii si sotul, pe dropshots. Ai fost nasica? Arati bestial asa in rosu!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Vai Gabitza, ma faci sa rosesc ! Cum ai descoperit pozele ca abia am facut contul pe dropshots...pe cel vechi nu mai aveam loc !?
Imi pregateam resursele sa intru in forza pe DC .. www.dropshots.com/florentina2010#" target="_blank"> aici este linkul de la contul nou de poze.... cat despre scris, stau mai greu ca inca nu am mintea limpede...imi vajaie rau capul si am toate simptomele de spasmofilie.

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Flori, ma anunta dropshots cand e ceva nou incarcat de cineva din lista de prieteni. Si cand tu m-ai adaugat pe mine la tine, automat apari si tu in lista mea.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, Alyssa!

La multi ani, Patricia!

Florentina, esti atit de frumoasa in rochia aia rosie!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Florentina, welcome back. Ai grija putin de tine, ce-i cu durerile astea de cap? Ai fost la doctor?
Ti-am admirat frumusete de fetita , waw ... ce mai domnisoara in toata regula si poznasul mic si scump.
Esti divina, ce bine arati ... mie imi place la nebunie cum iti vine rochita cu buline negre ... te intinereste, esti asa de naturala si frumoasa Are tati cu ce se lauda cu asemenea fete in dotare.

Monu, multa sanatate atat tie cat si fetelor.

Tdi, cum mai e Alyssa? Se simte mai bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

La Multi Ani Olivia! Sa cresti mare, sanatoasa si sa le aduci multe bucurii parintilor tai!

Multumesc mult pentru complimente, ma fac sa ma simt mai bine... mai ales in momentele astea cand nu prea le merit...acolo in poze eram "gatita"... acum nu am chef de nimic, cred ca astenia de primavara isi face prezenta si la mine.

Dureri de cap eu nu prea am avut insa cel mai rau m-au alarmat ameteala si stara de slabiciune pe care le-am rezolvat cu calciu si magneziu si.... un paharut de vin rosu... a adus Dan o sticla zilele trecute sa beau cate un pic, sa imi puna sangele in miscare

Anca, sper sa reusiti sa obtineti un loc in grupa de PM pentru scoala... poate suplimenteaza locurile daca vad ca sunt cereri mai multe. Sper sa fi retinut bine - sora ta fusese respinsa la viza? Ce a facut, a mai incercat?

Nelia, aproape ca am avut un soc uitandu-ma la pozele voastre! Tudora a crescut atat de mult de cand nu am mai vazut-o incat la un moment dat am inceput sa iau pozele din nou la mana, gandindu-ma ca poate este Agata si nu am vazut eu bine. Lisandru, la fel, dulce foc - parca este un alt copil- asa de schimbat este, ce mandru sta el intre doua surioare mai mari...se vede ca este rasfatatul familiei!

Cornelia, m-am uitat si la pozele voastre... ce sa spun mai mult decat ca sunteti o familie minunata! Tu arati un pic obosita insa se vede pe fata ta ca esti multumita, implinita. Stefan este uimitor cum poate pedala o bicicleta atat de mare! Bravo lui!

Monu, multa sanatate intregii familii!

Vroiam sa intreb mamicile de baietei... baietii vostri au avut vreodata tendinta sa se imbrace cu hainute de fata? Patrick ma innebuneste de cateva zile, ii ia hainele Mayei si se imbraca cu ele, unde mai pui ca mai devreme i-a prins si trusa de farduri(din alea de jucarie) si mima in oglinda cum se machiaza si se rujeaza... Pe el il distreaza ca il strigam Patricia si ii dam atentie... sper sa fie numai asta!

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Olivia.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, Olivia!

Newmami, ce ai facut cu scoala, ai reusit cum ti-ai dorit? Bag seama ca e un pic altfel, aici, dupa 5 ani nu mai ai voie la gradinita deloc, deci nu ai incotro, tot la scoala stai si la ore si in afara lor, la service de garde.

Cornelia, ce frumosi sinteti toti trei!!! Si maaari! Iar bicicletele si mai mari.

Florentina, lasa modestia, esti atit de frumoasa in ambele rochii, si slaba si eleganta, si cu un par superb... Ah!

Da, Lisandru vrea sa se imbrace in rochii de fata, isi pune margele la git, isi pune palarii de fetita pe cap, si defileaza asa prin casa. Vrei sa-l vezi? Am o poza cu el recenta intr-o rochie de-a Tudorei. Face asta cind le apuca pe fete probabul sau dansatul si isi cauta haine sa se maimutareasca, normal ca vrea si el si cum nu are exemplu de baietel care face parada modei, vrea si el ce au fetele. Daca l-ai fi vazut in rochie de balet... in toutou adica... nu aveam aparat, dar era mortal, cum dansa el pe virfuri. Nu-l tine mult, dar e o placere ca multe altele. Il imbrac, dar ii explic de fiecare data ca el e baietel, ii poate pune mami ceva de baietel daca vrea... de cele mai multe ori nu vrea, asa ca il las sa-si faca placerea. Dar nu-l strig pe nume de fata, nu-l incurajez prea mult, ci doar il las sa-si faca show-ul. Cred ca e o faza... e la fel cu cea in care un baietel vrea sa se joace cu papusi, iar fetitele cu trenulete si masinute. Am citit ca e in regula, mai rau este atunci cind le interzici, adica nu cumperi papusi la baietei si masinute la fetite... Eu o iau ca pe o frustrare, de ce ele da si eu nu? Este adevarat ca in acelasi timp, fetele nu mi-au cerut niciodata sa le iau haine de baietei... ceea ce eu pun pe seama ca sexul masculin este mai atras de cel feminin inca din frageda pruncie. Cred ca daca ar fi avut frati mai mari, nu ar fi avut de ce sa ceara, dar asa, cu doua domnisoare mi se pare normal sa vrea si el ce au ele... Dar de jucat nu se joaca cu papusi, eventual sa le tunda si sa le arunce... se joaca numai cu masinute, trenuri, motociclete, figurine de tot felul, nici macar cu animalutele Tudorei nu se joaca. Si are o pasiune pentru surubelnite... total contrar lu' ta-su, care pina prinde un surub, pica ala de tot.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput