Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 14
gabitzam spune:
La multi ani, Olivia !!! Sa cresti mare, fetita draga, sa fii sanatoasa, sa ai parte de tot ce e bun si toate dorintele tale sa se indeplineasca intotdeauna!
Lidia, mai treci pe aici! Cum e acomodarea in Franta si Europa?
Alaturi de SEBI
gabitzam spune:
Florentina, cred ca se intampla doar la baieteii cu surori mai mai Probabil i se pare fun si interesant ce vede la tine si Maya si vrea si el. Eu nu mai stiu, Patrick merge la gradinita?
Ai mei nu par sa dea semne sa vrea chestii de fetite, dar am doi baietoi, n-au unde vedea chestii de gateala. Mai ales ca nici eu nu ma prea omor dupa asta, ma machiez rar. Bine, nici timp nu prea am
Alaturi de SEBI
omustata spune:
La multi ani, Olivia! Sa fii fericita si sa ai mult noroc.
Florentina-ma alatur si eu celor care spun ca arati super! Cat despre Patrick, eu zic sa nu-ti faci probleme. Cred ca este o perioada si asa este cand traiesti printre fete. In orice caz, mai bine nu-l mai strica Patricia, pentru ca asta il face sa creada ca este interesant, ca iti atrage atentia.
Tdi-cum mai este Aly? A fost Ok de ziua ei, saracuta?
Anca-ce ati rezolvat cu gradinita?
Nelia-vad ca noua ne seamana sotii perfect. Si al meu pana se atinge de un surub trece anul si ma apuca nervii. Vad ca si Tudora se joaca cu animalute. Si Maya la fel. Are de toate categoriile si marimile. Numai animalele o intereseaza. Si cand zice ca este ea mamica si are copii, tot cu animalele se joaca. Le inveleste, le pune la masa, le da de mancare. Papusile nu o intereseaza deloc. Am remarcat cat de finuta si draguta este Tudora. Imi place mult de tot.
Eu stau cam stresata pentru ca Mircea este in Europa si trebuie sa vina maine si vad ca iar este un nor de cenusa. El a fost plecat in Spania si schimba avionul la Frankfurt. M-am uitat pe Internet si am vazut ca avionul dinspre Spania spre Frankfurt a plecat, cu jumatate de ora inatrziere, dar a plecat. Acum sa vedem daca maine pleaca si ala dinspre Frankfurt spre Detroit.
Va pup si sa aveti o zi buna.
Florentina G spune:
Multumesc mult pentru toate complimentele, ma fac sa ma simt minunat!
Nelia, Gabitza, Olga - multumesc pentru raspunsuri. Adevarul este ca ma ingrijorez si mai mult din cauza ca avem un exemplu in familie - sora lui Dan. Ea inca de la gradinita refuza sa poarte rochite si tot timpul a cerut sa fie tunsa scurt. Acum arata exact ca un baiat si se si da baiat in colectivul unde lucreaza. E foarte aiurea.... socrii refuza sa creada ca e ceva in neregula, soacra-mea zice ca e incapatanata, ca asa ii place ei sa se poarte si ca ea stie cel mai bine ca doar i-a facut baie pana s-a facut mare, are menstruatie.... Faza este ca nu se afiseaza nici cu fete nici cu baieti ca avand o relatie... si cred ca este destul de frustrant pentru ea sa pretinda tot timpul ca este altceva decat este.
Cat despre Patrick si el se joaca cu masinute, cu surubelnite, cand se uita la jucarii prin magazine este atras de cele de baieti, hainute cand imi da comanda sa ii cumpar imi cere "albastru de baiat" insa observ ca are si o sensibilitate aparte... e foarte atasat de mine si de mama, tot timpul ne pupa si ne mangaie iar daca il certam se jeleste de zici ca l-ai incins cu cureaua. Nu va spun ce jale a fost cand i-am interzis sa mai puna mana la tzitzi cat isi bea laptele. El a suferit mult cand l-am intarcat, era lesinat dupa tzitzi a lui... iar in ultimul timp ori de cate ori il luam in brate imi vara mana in san... asa ca i-am zis acum cateva zile ca nu il mai pot lasa, ca este baiat mare si plus de asta ma doare cand ma atinge ca am facut o bubitza. S-a jelit in seara aia doua ore cu canutza in mana... se uita la ea si nu ii venea sa o bea fara sa isi bage mana la caldurica. Pana la urma l-am lasat cu Dan doar si s-a potolit.
Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson
Florentina G spune:
Elisor, unde ai disparut? V-ati facut obicei din a merge la iarba verde in week-end?
Nu te lasa trasa in depresie din cauza problemelor financiare...va urma o perioada grea pentru toata lumea si numai de noi depinde daca vom reusi sa trecem cu bine sau nu... Incet incet vom fi nevoiti sa ne adaptam, sa ne bucuram daca vom avea bani sa luam de mancare si sa ne platim facturille iar celelalte necesitati vor deveni niste mofturi....
Si noi trecenm printr-o perioada grea, abia de cateva week-enduri am inceput treaba, 4 luni a trebuit sa ne platim chiria la sediu in conditiile in care nu erau incasari de loc, apoi imediat dupa postul Pastelui au venit 2 botezuri in familie plus nunta la care am fost nasi... abia in iulie ne vom redresa, plus ca sunt si multe investitii de facut.
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson
Cornelia spune:
La multiu ani, Olivia!
Florentina, Stefan se joaca cu papusi, isi pune margele, se macheaza. De multe ori m-am trezit cu el imbracat in rochita. Surioarele mai mari sunt de vina
Florentina G spune:
Multumesc, Cornelia! Ce bine ca v-am intrebat.... nu mai sunt asa de stresata!
Nelia mi-ai dat o data o listuta cu site-uri pentru copii printre care era si unul cu wumpa's world...sau asa ceva. Am incercat toate combinatiile de litere si nu il mai gasesc... Iti mai amintesti ce site era? Maya adora sa se joace la el si apoi incepus esi Patrick...pana am desfiintat laptopul vechi si am pierdut toate linkurile.
robotzica cucului spune:
La multi ani, Olivia!
Elisor, intrebai de cauza recall-ului de tylenol si motrin (acum cateva pagini, da' acum m-am trezit eu sa raspund, sorry): cica nu ar avea concentratia de substanta activa inscrisa pe cutie si ar putea avea niste "particule" de ingrediente inactive netestate .
Ciudat e ca nu e vorba doar de un lot, zic sa nu dai copiilor nimic din ce mai ai prin casa, dintr-o lista lunga de variante. Asa ca pare o problema cu ceva vechime, iesita la lumina abia acum, si este strict legata de procesele si asigurarea calitatii la un urias producator din US.
www.mcneilproductrecall.com/page.jhtml?id=/include/new_recall.inc" target="_blank">aici detalii. Oricum, Romania nu era pe lista tarilor unde au exportat produsul.
ChrisDun spune:
Salutare,
cu intarziere vreau si eu sa ii urez Oliviei La Multi Ani fericiti, cu multa sanatate si reusite in toate cele.
Ieri am mers la o nunta, si doar cat m-am dus din hol pana in dormitor sa imi iau ceva, Carina s-a dat la ochi cu rimelul meu
Tot ieri a spus Carina, pentru prima data, R loud and clear
Azi a pus-o ta-su sa spuna poezia cu Rica, si i-a iesit bine
Gusta, mi-am amintit ca voi ati fost la un parc de distractii cu Mini Europa... dar nu mai stiu daca e cel din Bruxelles sau era in Olanda... Ne mai arati poze cu Ruti ?
Va doresc o saptamana usoara fetelor ! Noapte buna!
nelia spune:
Asta? http://www.wumpasworld.com/
Florentina, nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme, si al meu e foarte atasat de mine, mai e si baiatul nasilor, nu am timp sa-ti scriu acum, o fac cind am timp, miine la cafea poate... Pe de alta parte, eu am intrat aici in contact cu o realitate despre care habar nu aveam. Am avut un curs si vreo patru conferinte pe aceasta tema, am citit o gramada pentru curs, of, daca ai sti cite erori ale naturii exista si cit de complicata este acest aspect al vietii umane (legat de sora lui Dan, numai ea stie adevarul si poate ca nici ea). Vorbim mai pe larg, dar acum ma bate la cap Agata ca vrea film si eu ii stau in cale.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU