Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Multumim pentru urari!

Christina, Alyssa isi doreste iepuri!...si pare foarte hotarata, ne cere in fiecare zi "iepuras care sta in bratze"...mi-e groaza sa iau animale in casa dar cred ca o sa-i cumparam copilului 2 iepurasi pitici daca asta o face fericita.

Tocmai am descarcat de pe net rezultatul de la exudat, are streptococ.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti, Oana!

Multumim pentru urarile frumoase, care imi merg la suflet ! Si pentru laude .

La multi ani fericiti Allysa!

La multi ani fericiti Patricia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La multi ani, Alex!
La multi ani, Stefan!
La multi ani, Aly!

Si la multi ani, Oana!

Hai ca scriu din opera ca e rost de scris cu culori si floricele din firefox nu pot.

Ioana, felicitari pentru bb2!

Oare Mika ce-o mai face ca stiu ca si ea lucra la bb2?

Dupa cum vedeti am avut un weekend zbuciumat urmat de doua zile si mai zbuciumate. Azi cik am reintrat in program dar eu abia recuperez ce se intampla pe net. Desi ar trebui s-o iau in ordine inversa si sa recuperez ce se intampla la mine in casa ca e jale...

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Oana, m-am emotionat si eu de emotia lui Alex cu calculatorul

La multi ani Patricia aka Iepu si la multi ani Alyssa aka Atomica Sa cresteti mari si frumoase si adorate si adorabile

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Intru scurt si de data aceasta..... am o durere de cap cum n-am mai avut de multa vreme... cred ca din cauza tensiunii ...simt ca se invarte casa cu mine.
Am reusit doar sa vad filmuletele cu Alex si m-a emotionat asa de tare... mi-am adus aminte de Maya care a inceput sa planga de emotie acuzand ca o doare piciorul atunci cand l-a primit pe Baby Born.

Ioana, felicitari pentru bebe din burtica!!! Ma bucur ca te-ai hotarat in final si mai ales ca ati reusit asa de repede! Sper sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos... si abia astept sa ne povestesti despre reactia Anei.

La Multi Ani Alex! Sa fi sanatos, sa ai parte de mult noroc, sa te bucuri de tot ce iti poate oferi viata mai bun!

La Multi Ani, Oana! Sa fi sanatoasa, si sper sa luati hotararea cea mai buna pentru familia voastra, sa va bucurati de o viata frumoasa si lipsita de griji indiferent unde ati alege sa ramaneti!

La Multi Ani Stefan! Sa te faci mare, sa cresti frumos si sanatos, sa ai parte de mult noroc si lucruri bune in viata!

La Multi Ani Alyssa! Sa fi sanatoasa, sa ai noroc si sa aduci multa bucurie in viata celor din jur!

La Multi Ani, Patricia! Sa cresti mare, sanatoasa si sa ai sansa de a te bucura de tot ce iti doresti de la viata!

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

LA MULTI ANI, IEPURETE!

LA MULTI ANI, ALYSSA!

Sa fiti sanatoase si cuminti si sa aveti numai bucurii si fericire in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Oooo, La multi ani si pentru Iepurete!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

"La Multi Ani!" fetitelor dragi si scumpe din grup, Alyssasi Patricia (Iepurete)
Sa aveti sanatate in primul rand, apoi iubire, noroc in viata si fericire cat cuprinde.

"La Multi ANi!", Oana, sa fi iubita, fericita, sa te bucuri de baietii tai si nu in ultimul rand, sa "ploua" cu bani si pe starda voastra.
Nu pot vedea filmuletul cu Alex

Ieri am fost la scoala si am facut inscrierea oficiala, vizitat scoala, vorbit cu invatatoarele, etc.
Patrick e ready for sure … la mine-i problema . Am vizitat scoala, clasa de kindergarden, iar piciul mic n-a mai vrut sa plece de acolo. Alti copii trageau de parinti sa iasa cat mai iute, al meu tragea sa mai stea. Cum a intrat in clasa imediat s-a simtit in largul lui, a inceput sa exploreze, sa vada ce-I nou, ce materiale au , si-a luat o carte si s-a cocotat undeva sus sa se uite in ea cu alta fetita din clasa.
Ma bucur ca nu e dependent de mine iar scoala trebuie sa insemne pentru ei ceva placut, un nou inceput… dar eu nu ma pot acomoda inca …
Scoala e cocheta, curatica, friendly, clasa de kindergarden si grate 1 au WC-urile lor nu share-uiesc cu alti copii, ceea ce e super !
Am mentionat ca vreua PM ptr. Patrick, adica de la 11:30 a.m. si se pare ca mi-au luat in considerare doleanta, dar nu stiu sigur pana in iunie cand primesc scrisoarea oficiala. Le-a dat si niste teste (sa vada daca recunosc literele, cifrele, daca stiu sa count / socoteasca, culori, shapes, etc ) Noi parintii n-am fost acolo cand au dat test-ul. Rezultatele le vom primi tot in iunie, dupa ce vor testa toti copii, aranjeaza clasele, sa stim daca e nevoie cumva sa lucram cu copilul peste vara ca sa catch up la nivelul clasei .
Vreau sa prind PM ca sa poata merge la daycare de la 8 la 11:30 a.m., dimineata se fac activitatile “intelectuale” de la daycare, iar apoi inca 3 ore si ceva la scoala ar fi sufficient pentur varsta lui. Chiar daca e la scoala de la 11:30 la 2 p.m. daycare-ul tot full time e platit, asa macar pe banii aia (si nu e ieftin ...) nu mai trebuie sa lucrez cu el si acasa. Asa putem pastra activitatile sportive si in timpul saptamanii.
Sper din tot sufletul sa prindem PM, cred ca va fi cu majoritatea colegilor de la daycare fiindca e numai 1 clasa in PM si cam toti gandesc la fel ca noi
Oricum mi-a placut si mie, cel putin ce am vazut ... e atat de diferit de idea de scoala cu care sunt obisnuita ... de pe vremea mea Normal ca e atat de entuziasmat sa mearga la scoala.

Dupamasa am avut meci de fotbal, a venit si Franca profesoara de germana sa-l vada si a jucat tare bine, si-a dorit tare mult sa inscrie un gol pentru ea ... dar din pacate nu a reusit decat o bara ... a fost f. aproape :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Special pentru Alex , baietel-ul Oanei:
esti un baietel de milioane, scumpete mica. Oana, sa-ti traiasca flacaul, sa fie mereu acelasi copilas fericit, bucuros. Ce dulce, ce emotionant, ce mai ... MAGIC, ce momente frumoasa

Mergi la inceput