discutie filosofica
Raspunsuri - Pagina 2
Androix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adina Iulia Hai ca nicaieri in lume nu sunt parcari la fiecare 100m. Ai de mers si un km pe jos de la cel mai apropiat loc de parcare - asta e, mergi, dar nu iti plantezi masina intr-un loc nepotrivit. In plus, in Bucuresti eu n-am vazut sa se ridice masinile daca le parchezi pe stradute laturalnice, fara trafic prea mare. Oare e chiar asa de greu sa nu-ti lasi masina pe o banda de circulatie pe o strada cu trafic? O fi greu, dar nu e imposibil. |
ooooo, e super greu! Lenea e mare, daca nu se poate parca in usa cladirii unde ai putina treaba mai bine te lipsesti Si stii care e culmea??? Masinile oprite asa nu le-am vazut niciodata ridicate! In schimb altele parcate la marginea drumului, nde nu prea incurca ramanad oricum 3 benzi libere, doar pentru ca s-au gandit ei ca acolo nu trebuie sa parcheze nimeni, dintr-un motiv care ca sofer cu multi ani de experienta chiar imi scapa, sunt ridicate frecvent la ore de varf. Chiar daca asta inseamna paralizarea traficului in zona. Ca 10 macarale care ridica masini de pe marginea drumului nu sunt asa mititele...
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
psichoMom spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Androix
ooooo, e super greu! Lenea e mare, daca nu se poate parca in usa cladirii unde ai putina treaba mai bine te lipsesti Si stii care e culmea??? Masinile oprite asa nu le-am vazut niciodata ridicate! In schimb altele parcate la marginea drumului, nde nu prea incurca ramanad oricum 3 benzi libere, doar pentru ca s-au gandit ei ca acolo nu trebuie sa parcheze nimeni, dintr-un motiv care ca sofer cu multi ani de experienta chiar imi scapa, sunt ridicate frecvent la ore de varf. Chiar daca asta inseamna paralizarea traficului in zona. Ca 10 macarale care ridica masini de pe marginea drumului nu sunt asa mititele... www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
Eu am facut joi 45min de la Piata Muncii pana la Perla... Era o coloana de masini imensa care de deplasa cu 5 km/h... Ghici de ce? In dreptul Spitalului Colentina se ridicau masini. Practic tot traficul era blocat de ei. Se trecea doar cand mai pleca cate unul...
Nu spunem ca in alte tari exista parcari tot la 100m... Nici vorba. Dar exista. In Bucuresti insa, nu cred ca exista nici cat sa parcezi 60% din masinile existente in conditii legale. In jurul blocului meu e jale. Este o zona cu terase, vizitata seara de toata protipendada Bucurestiului. Daca se intmpla cumva sa nu ajungi acasa inainte de ora de program a celor care isi fac veacul pe terasa, ai incurcat-o... Parcheaza pe unde le vine... Pe strada (desi e ilegal), pe trotuare (esi erau stalpi - i-au scos).... pe dublu... Mai parcheaza si tu ca rezident daca ai unde...
Natasa spune:
E adevarat ca unii parcheaza fix unde au treaba ca sa le fie lor comod, asta insemnind inclusiv pe linia tramvaiului, dar idiotii aia de ridica masini nu-i vad si nici nu te baga nimeni in seama daca suni la politie sa reclami asa ceva. In schimb, mama sta pe o strada relativ putin circulata pe care au plantat astia semne de oprire interzisa si s-au pus pe ridicat masini parcate paralel cu trotuarul care cu siguranta nu incurca pe nimeni. Daca in schimb suni sa spui ca un cretin a blocat tot trotuarul sau ca ti-a ocupat locul de parcare platit, atunci nu se baga nimeni. D'aia spun ca nu e vorba de nicio lege aplicata in toata povestea asta. Esti la bunul plac al alora de la firmele de ridicat masini si asta nu educa nesimtitii care gresesc cu adevarat. A, si sa nu uitam de spagile care se dau cind proprietarii ajung la timp si isi gasesc masina pe cale sa fie ridicata. Eu cred ca angajatii firmelor astora pleaca acasa cu mii de lei zilnic.