Norul de cenusa -periculos

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes
Eyafjallajökull (oi fi scris bine? nu a fost copy/paste) a scos un pârtz in comparatie cu Krakatau. Un pârtz de mosneag, ce-i drept.

Eyafjallajökull este doar un trailer al thrillerului www.9am.ro/stiri-revista-presei/International/150320/O-alta-eruptie-vulcanica-in-Europa.html" target="_blank">Katla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Eh, uite asta ocazie de facut afaceri si bani! Isi transforma omul de urgenta masina proprie in taxi si se pregateste de curse lungi.
Cine a rezervat bilete de avion si vacante, are timp sa le anuleze pana nu incepe si Katla sa scuipe foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:

Eyafjallajökull este doar un trailer al thrillerului Katla.

Va rog frumos, fara alte scenarii de thrillers, suntem saturati .

Un prieten are in vizita la serviciu 2 americani. Trebuiau sa plece acasa de saptamana trecuta. Inca sunt aici, saracii.
Nu mai au haine curate, la hotel e 15 euro sa speli o camasa , la Unirea (a se citi [i u n i r e] [a] ), unde au ajuns cu plimbarea in w-e, e, cica, "upscale" si inca nu se stie cand vor putea pleca...
Vorba Ilenei, stranuta un vulcanel dintr-asta si se intorc toate alea cu fundu-n sus.

P.S. Imi place Bjork .

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
Eyafjallajökull (oi fi scris bine? nu a fost copy/paste) a scos un pârtz in comparatie cu Krakatau. Un pârtz de mosneag, ce-i drept.

Eyafjallajökull este doar un trailer al thrillerului www.9am.ro/stiri-revista-presei/International/150320/O-alta-eruptie-vulcanica-in-Europa.html" target="_blank">Katla.

Na ca acu trebuie sa prajim doua kile de seminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Ah, imi place la nebunie acest topic !!!!!!!
Decurge intr-un mod atit de.... specific romanesc .

Lumea e innebunita prin aeroporturi, ramin americanii sinistrati pe te miri unde fara camasi curate, e jale totala, si-n vremea asta noi, natie mioritica pina-n maduva oaselor... nah... mai prajim niste seminte, mai admiram niste fotografii, mai schimbam o vorba despre Bjork, una-alta :))....

Sa mentionez aceasta atitudine la topicul despre calitatile romanilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Da Ileana, asta voiam sa zic si eu ieri, cand cineva isi smulgea parul din cap ca nu a ajuns pachetul in timp, desi platise extra pentru expediere express. Tara arde, babele se piaptana!

Sunt situatii mult mai grave cauzate de eruptia lui Eyjafjallajökull (iuhui, am reusit sa-l scriu!)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitza2005

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:

Na ca acu trebuie sa prajim doua kile de seminte

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Ah, imi place la nebunie acest topic !!!!!!!
Decurge intr-un mod atit de.... specific romanesc .

Lumea e innebunita prin aeroporturi, ramin americanii sinistrati pe te miri unde fara camasi curate, e jale totala, si-n vremea asta noi, natie mioritica pina-n maduva oaselor... nah... mai prajim niste seminte, mai admiram niste fotografii, mai schimbam o vorba despre Bjork, una-alta :))....

Sa mentionez aceasta atitudine la topicul despre calitatile romanilor?

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Dilema lui Boc: De ce nu se opresc tancurile din Irak de la nisip, ca avioanele de la cenusa?
(www.realitatea.net/dilema-lui-boc--de-ce-nu-se-opresc-tancurile-din-irak-de-la-nisip--ca-avioanele-de-la-cenusa_709981.html" target="_blank">aici)

----------
Recunosc, mie-mi da mina sa fiu mioritica, aici, in lumea mea cea mica, dat fiind ca autobuzul 301 circula si pe nor ...

Mergi la inceput

Mie nu mi se incarca clipuletul .
M-am multumit doar cu franturile din conversatia celor 2 , plus dialogul dintre "copil de clasa a 5 a", "curios" si "copil de-a IV a" .

Mergi la inceput