Norul de cenusa -periculos

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

V-ati pregatit?

Inca nu, dar cat dureaza sa prajesc un kil de seminte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

I s-a dat cheia fantanii Adancului, si a deschis fantana Adancului. Din fantana s-a ridicat un fum, ca fumul unui cuptor mare. Si soarele si vazduhul s-au intuncecat de fumul fantanii. [Apocalipsa 9, 1-2]
E de rau! V-ati pregatit?

Apocalipsa a fost deja http://ro.wikipedia.org/wiki/Krakatau ! Omul va trai vesnic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Apocalipsa a fost deja http://ro.wikipedia.org/wiki/Krakatau !

Aham.

Si, cu acest prilej, am aflat si raspunsul la intrebarea despre ce zgomot face un vulcan cind erupe de-a binelea.
Pai, cum sa faca. Ia, si el acolo: "zgomotul a fost auzit la 4600 de km distanta. Acest zgomot a fost înregistrat ca fiind cel mai mare zgomot auzit pe pamânt." :))

Vulcanulastadinislanda ce sunete o fi scotind?

------
Edit: titlu mare la Realitatea TV, acum: "in Romania s-a pierdut norul" :)))). Tipc romanesc . E ca-n bancul cu bilele, una s-a stricat si una s-a pierdut....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Habar n'am. Da' orice ar iesi din el tot suna mai bine ca Björk.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Citat:

Habar n'am. Da' orice ar iesi din el tot suna mai bine ca Björk.

Come to the Dark Side. We have cookies!

LOL

Adriana 20+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Ce aveti cu Bjork, e drept ca e a bit of an acid trip dar suna bine, stie sa cante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Chiar asa... mie imi place Bjork, ma binedispune, viata este mult mai frumoasa decit in cintecele ei.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Bjork cantand un www.youtube.com/watch?v=7pDt-LGfGAY" target="_blank"> cantecel al lui John Denver, asta ca exemplu ca stie.
Oricum eu nu cred ca Bjork are ceva de-a face cu vulcanul, cred ca e vina lui www.examiner.com/x-43079-Little-Rock-Performing-Arts-Examiner~y2010m4d20-Kathy-Griffins-holds-public-pap-smear-and-tells-cancer-to-suck-it" target="_blank">Kathy Griffin; a inebunit lumea maica
nelia, ma scuzi ca mi-am permis sa am o parere diferita de-a ta; sau orice parere. Data viitoare o sa cer voie ok? Sorry dar trebuia sa iti zic, nu e prima data cand se intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Scuze acceptate, Llaura, abia acum am vazut ca tu ai scris inaintea mea, nu ma uitasem la nick... eu am vazut Bjork doar... Si care ar fi acea parere diferita in cazul de fata? Iti place sau nu-ti place?

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Apocalipsa a fost deja http://ro.wikipedia.org/wiki/Krakatau !

Aham.

Si, cu acest prilej, am aflat si raspunsul la intrebarea despre ce zgomot face un vulcan cind erupe de-a binelea.
Pai, cum sa faca. Ia, si el acolo: "zgomotul a fost auzit la 4600 de km distanta. Acest zgomot a fost înregistrat ca fiind cel mai mare zgomot auzit pe pamânt." :))

Eh, ala da vulcan periculos! A scufundat 3/4 dintr-o insula maricica, a produs tsunami in America, a intunecat cerul pamantului pentru lung timp etc etc. Eyafjallajökull (oi fi scris bine? nu a fost copy/paste) a scos un pârtz in comparatie cu Krakatau. Un pârtz de mosneag, ce-i drept.

Mergi la inceput